Leny
snad to projde kontrolou :
Zkurvení úhoři
Zkurvení uhoří

Můj syn chtěl vědět, jaké to je být rodičem.
Tak jsem ho vzbudil ve dvě ráno, abych mu řekl, že se bojím.
Super ![]()
Tohle už jsem párkrát viděla (a ráda vidim zas
), někdo - zřejmě nějakej antikvář - si fakt dal tu práci... a ta cena u Babišova blábolu! ![]()
To se hned pozná Burešův fanklub![]()
Hehe. Dobře že je Bureš od válu, jinak by chudák antikvář moh očekávat návštěvu berňáku a nějaký to zakleknutí.
K dnešnímu Valentýnu... BBB Ilustrace
continuity Ta ďábelská cena je skvělá ![]()
Včera mi vykládala kolegyně, jak je jednou s manželem sousedi pozvali na ples. Kolegyně se jmenuje Fuchs (Liška), sousedi Reh (Srnec). U stolu už seděli další dva páry, tak se začali představovat. Byli to pán a paní Hirsch (Jelen) a Hase (Zajíc).
Jak se asi musel bavit ten člověk, kdo si všiml, že může dát všechnu lesní zvěř k jednomu stolu. Lístky se kupovala na jméno. ![]()
Tabea byl to mysliveckej ples?!![]()
711990 To by asi nepřežili! ![]()
Tabea omg :D
Tabea
taky mi okamžitě naskočil myslivecký bál
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.