Vtipy
Sedmá z devíti
to je jak z planety opic

Sweet Potato jezis to byl napad![]()
Hezky pěkně. Tohle budu přikládat do internetových diskusí, kde ctěné cestovatelky řešej, jak cpou hadry do polštářů apod., aby nemusely platit za kufr.![]()
barbucha cože? technicky tomu asi úplně nerozumím, jako nemám kufr na palubu, ale plnej povlak?
Přísahám, že jsem to ještě nikdy u nikoho neviděla
Já to asi na vlastní oči taky neviděla (ale kolem sebe moc nekoukám, tak nevim), nicméně v internetovejch diskusích to vidim každou chvilku, tyhlety vykuky. Prostě si vemou polštář jako pod hlavu do letadla, ale v něm místo výplně mají hadry - svetry, trika atd., na který by už museli/y mít kufr anžto do příruční (zadarmo) tašky se jim to už nevejde. Některejm to vyjde, některý s tim vyhoděj... jde vo to, že to vůbec někoho napadne. Ale jsou lidi, co se snažej vochcat všechno, no.
barbucha no tvl - to je děs
barbucha tak ted by me zajimalo, co mela Bianca v tom polstari. Ze by rezervni puncochace? ![]()

Asi. Doufám, že tu vrcholně nechutnou dvojici brzo zavřou do cvokhauzu a zahoděj klíč. Hnus, voba dva.

Ještě jeden velikonoční,ten je genialni
stes ten je úplně nejlepší, minule jsem se nemohla hodinu přestat smát
A jeden profesní

stes Já to teď zažila v reálu. Parta chlápků, zavazadla i odbavovali. Ale prý skvělý lifehack, aby tě neprudili, že máš moc velké příruční, polštářek nikdo neřeší.
andulka01 Agent Jaroslav ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje