Catherinne chápem. V tomto prípade bol výsledný účes žiadaný.
Jaký účes.?...
pecka ten výslednej účes je boží ![]()
Výsledek je moc hezký a určitě na tom má lví podíl kvalita a hustota vlasů.
Pinot Noir Tak Betty ďakujem. Neter má kvalitou vlasy ako moja sestra (na rozdiel odo mňa a mojich jemných vlasov
)
Marielle https://www.darovanivlasu.info/
Pidou to tam pořád, kratší vlasy využijí třeba do ofiny, nebo do prostrihanych paruk.
Já mám vlasy kvalitní, ale nedorostou mi do těch 40 cm ani omylem. Posílala jsem tam něco kolem 30. A po přijetí zásilky ještě psali zpět, že děkuji.
continuity Děkuji!
pecka ano, stříhaly jsme to stejně
. Catherinne a rozumím i Hwi.
rocky Chápu :) Já to teď zkoušela vyfoukat do nějakého tvaru v podstatě poprvé v životě a nakonec jsem byla docela příjemně překvapená, že výsledek nebyl až taková katastrofa. :D Vzadu to teda moc nešlo a málem jsem u toho vypustila duši, ale snad se to časem trochu poddá. Nad koupí žehličky právě také přemýšlím, moc se mi líbilo, jak mi to vyžehlila Catherinne, jen netuším, podle čeho vybírat a asi bych ji používala spíš výjimečně, protože mám u všech tepelných úprav paranoiu, že si poničím vlasy. :D
Dadoo Super střih a super barva
.
Catherinne Dokonalé mikádo, skvělá práce a Hwi to moc sluší
.
Catherinne Prosím, je tato řada od Framesi https://www.italystyle.cz/pro-kadernicke-salony/vlasova-kosmetika/sampony/fmh-a03564-sampon-250-ml-ultimate-care-p.html vhodná na barvené, středně jemné vlasy? Děkuji.
Já to taky tenhle týden zkrátila a jsem moc spokojená. Foto nedokonalé, jen rychle cvaknuté pro mamku.

Lamicka Krásné, střih i barva
. Prosím Tě, jde tato délka ještě do culíku? Také jsem byla na střihu (před 2 týdny), ale snesla bych ještě o kus kratší, tak jsi mě inspirovala :-).
Lamicka Krásné, střih i barva
. Prosím Tě, jde tato délka ještě do culíku? Také jsem byla na střihu (před 2 týdny), ale snesla bych ještě o kus kratší, tak jsi mě inspirovala :-).
whiskas dekuji :) jj, Catherinne mi to strihla tak, abych to mohla dat do pidi culiku kvuli sportu
Lamicka super! Ja se uz taky objednam, mam to otresny.![]()
Lamicka Díky, máš to krásné a vypadá to i tak, že by vlasy mohly být snadno upravitelné - po tom toužím, marně
.
Lamicka Rozdrbané se mi taky líbí, ale mám ráda, když má účes tvar. Hladký, rozdrbaný, ale tvar ..., což já teď bohužel nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje