AprilTwelve a chocholka zopár rád som dala do vlákna oblíbený krém na obličej![]()
Jaký účes.?...
5,5 hodin práce, byla to fuška na celé dopoledne ![]()

Catherinne moc pěkné. ...gratuluji
...Vám
Catherinne ale výsledek je nádherný...
Catherinne krásná práce!
Catherinne Dám sem dotaz.
Třeba i někdo jiný.
Potřebuju nějakou domácí záchranu. Jsme u moře a já vim, že ta voda tady mi nedělá na vlasy dobře, asi to bude lepší, ale vidim, jak mám úplně suché vlasy, lítají mi všude a ty konce jsou horor. Prostě moře, slunce, denní mytí a fén. Než se dosranu na stříhání, tak potřebuju záchranu. Nějakou masku nebo tak. Nebarvím se a momentálně použivám jen tuhý šampon.
Renusatko jako vůbec nikdy žádný kondicionér?
Catherinne Ne, po tom šampónu se vlasy krásně rozčešou a kodicioner mi vždycky prišel, že mi je "zatěžkal" a rychle jsem je měla mastné. Teď je umývám doma tak jednou za týden.
Renusatko no a nejhorším masku z drogerky, ale je to jen hora silikonu, která ti těžká ty vlasy ![]()
Ale to fakt nevím co
Catherinne Ten K18 doma mám, taky jsem ty vlasy měla takové upláclé, což by teď asi neškodilo. Na ty ostatní produkty kouknu. Děkuju.
Renusatko K18 je boží věc, to teda začni používat hned. Máš tam tu výhodu aplikace dáš na vlasy, opatrně rozčešeš a hotovo. Jednu pumpičku do dlaní, dlaně tři o sebe tak dlouho až je budeš mít úplně bílé a potom vetři do vlasů od konečků.
Ať ožijou ![]()
Catherinne Musím vydržet domů, ale nenapadlo mě to. Možná i ta aplikace byla špatná, to jsem nikde nevyčetla.
Renusatko ale už to můžeš objednat! ![]()
Renusatko Když mi začnou lítat vlasy všude někde mimo domov, jako první pomoc je prostě prohrábnu čerstvě nakrémovanýma rukama.
Renusatko mne kondicioner tiez robil tazke vlasy ale odkedy si davam pozor, aby som ho dala len do dlzok a nikdy k pokozke, tak v pohode. Ale pouzivam max dva krat do tyzdna.
Renusatko u more by mohli mit aloe gel. Ja si ho oblibila nejdriv misto mlika po opalovani, ted davam do vlhkych vlasu pred fenovanim. Za me vlasy super, zatizeni nula. Za par korun ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje