Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Paris
příspěvků moje polička 12. dubna 2024 18:25

Catherinne prosím o radu ohledně ionizačních fénů.

Teď jsem byla u kadeřnice a chválila jsem její práci... že takhle si vlasy nikdy nevyfoufám, že doma nevysouším přes kulatý kartáč a od ní mám vlasy krásně hladké a celkově vypadají zdravější, než jsou (docela mě teď trápí štítná žláza a je to znát i na vlasech). Když se upravím já, tak konečky kratších vlasů (polámaných) různě odstávají. Říkala, že to je fénem, že s tím jejím bych je měla stejné i bez kartáče. Tak jsem v rychlosti mrkla na značku JRL. Doma jsem pak hledala na netu a moc chytrá z toho nejsem. Jen, že hlavní fígl bude zřejmě v ionizátoru.

Takto vypadal ten její (jestli to je přesně ten její typ, netuším)(zřejmě bude horší ho sehnat):

https://barberco.cz/produkt/profesionalni-fen-na-vlasy-jrl-forte-pro-2020h-hair-dryer-2150w

Od této značky jsem našla ještě tento levnější, ale s nižším počtem otáček:

https://barberco.cz/produkt/profesionalni-fen-na-vlasy-jrl-forte-pro-2020l-hair-dryer-2400w

Nebo samozřejmě můžu koupit jiný fén s ionizátorem. Ale vůbec netuším, co vybrat. Je jich spousta a nevím, na co se mám zaměřit. I cenově je široký rozptyl a nevím, jestli tady platí přímá úměra, že všechny levnější jsou k ničemu a výsledku, který bych si přála, dosáhnu jen s těmi nejdražšími. S nějakou investicí počítám, jen nechci utrácet zbytečně, pokud by stejný účel splnil nějaký fén střední kategorie.

Prosím, mohla bys mně poradit? Je nějaký konkrétní, který bys mohla doporučit? Moc děkuji.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 15. dubna 2024 06:50

Paris fén této značky jsem nikdy neměla v ruce, zloušela jsem najít recenze kadeřníků kterým věřím, ale nepovedlo se mi nic najít. Takže ohledně tézo značky fakt nevím. 

Spolehlivé, lehké, dobře vyvážené do tuky a mnou vyzkoušené jsou fény Parlux, ten doporučím ráda. S tím jsem foukala několik let. Je to velmi dobrý fén v poměru cena /výkon.

Teď jsem moc spokojená s Varisem, ale ten je za mnohem větší cenu. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 15. dubna 2024 16:33

Catherinne moc ti děkuji za odpověď. Jen se zeptám, jestli máš zkušenosti s fény s ionizátorem. Opravdu vykouzlí takový zázrak oproti fénům, které ještě ionizátor neměly? Jestli jsou vlasy hladší...

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 16. dubna 2024 16:21

Catherinne Děkuji za tip, ten Varis jsem právě zakoupila. Doma sice mám fungující profesionální Rowentu, ale ta už dávno oslavila patnáctiny a navíc váží skoro kilo, takže jsem s minimálními výčitkami pořídila tenhle. A už jenom skutečnost, že váží třetinu toho původního a je celkově subtilnější, takže se mi s ním lépe dosáhne i dozadu, mi značně vylepší život.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. dubna 2024 17:31

Paris opravdu je to rozdíl. Ale řekla bych, že fény bez ionizátoru už se snad neprodávají. Ale nevím. 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 16. dubna 2024 17:31

Fleur blahopřeju ke skvělému nákupu

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 16. dubna 2024 18:13

Catherinne Díky, navíc jsem ho koupila i s nějakou slevou, tak mám opravdu radost.

Offline Paris
příspěvků moje polička 16. dubna 2024 21:14

Catherinne moc ti děkuji

Offline Paris
příspěvků moje polička 05. května 2024 09:59

Catherinne moc děkuji za tip na fén Varis AirQ. Pocitově mě lákal nejvíc, jen jsem stále váhala kvůli ceně. Teď jsem objevila krásnou slevu, tak nebylo co řešit a objednala jsem ho. Moc se těším.

Tip pro ostatní, co po něm touží a odrazuje je cena cca 9000Kč:

Varis AirQ

Se slevou 22% ke Dni matek (kód FAMILY22)(platí do 7.5.) a členstvím Premium (dalších 10%) jsem se dostala na cenu lehce pod 6000Kč. Jen je možné ho objednat na německém Parfumdreams.de. I další produkty Varis (kulma, žehlička, jiný typ fénu, kartáče) s až 32% slevou.

Na českých stránkách Parfumdreams.cz AirQ není.. tam je jen to ostatní zboží Varis.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 05. května 2024 21:36

Fleur Paris hlavně nezapomínejte často čistit filtr. Když tu zadní část rozmontujete tak buď pod vodou a dobře usušit nebo na to existujou spreje. Já ho čistím určitě jednou, dvakrát týdně, takže vy minimálně jednou, dvakrát měsíčně. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 05. května 2024 23:13

Catherinne Dík za připomenutí . Já jsem si říkala, že to někdy budu muset udělat, ale zatím se mi do toho nechtělo. 

Offline Paris
příspěvků moje polička 06. května 2024 05:45

Catherinne Jak jsem sjížděla recenze, tak jsem narazila i na čištění. Ale netušila jsem, co znamená časté čistění. Děkuji za doporučení frekvence.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 07. května 2024 11:48

Tak dcera shodila dlouhe lokny. Rekla kadernici, ze chce WOLF CUT, musela jsem si najit, co to zas je za novinku. Ale je to hezky.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 07. května 2024 14:15

Luna Krásný to má ;-).

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. května 2024 14:48

Luna krásna dcérka

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 07. května 2024 15:59

999 milacka Děkujeme

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:44

Luna Moc jí to sluší a na léto to bude mít praktičtější.

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 07. května 2024 21:36

Luna máš krásnu dcéru  tu platí:  " aká matka taká Katka"

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 08. května 2024 00:57

Luna Má to skvělý a je strašně krásná!!!! 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 08. května 2024 11:20

Fleur pecka Garfie Děkuju.

Vlasy jí někdy závidím, já bych vraždila pro jakoukoli miniaturní vlnku.