Taky bych nevěděla, co je to wolf cut. To skoro vypadá jako když se člověk stříhá sám, jednotlivý pramínky a nůžtičkama na nehty
A vono přitom profesionální účes! ![]()
No nic proti, mladejm ta ležérnost bude slušet!
Taky bych nevěděla, co je to wolf cut. To skoro vypadá jako když se člověk stříhá sám, jednotlivý pramínky a nůžtičkama na nehty
A vono přitom profesionální účes! ![]()
No nic proti, mladejm ta ležérnost bude slušet!
barbucha Tady je to jeste z jine strany, zas tak crazy uces to neni.![]()

Ty vlnitý vlasy jsou pěkný, ale já v tom prostě jakože účes nevidim, spíš vlasy co si nechává dorůst z krátkejch ![]()
No jo no, moderní doba mi klade furt nějaký nástrahy
A hlavně že je nositelka spokojená ![]()
LunaNějak rychle roste, že už dokáže pojmenovat účes. Fakt to utíká;-). Je to hezké, bude se jí to pěkně kroutit;-)
Karja však má 9.
A druhy had 11. Stárnem prostě![]()
Luna dcera má moc hezké vlasy a je to velká kráska.
Luna No tak toho bych tipovala na 7 let! Ale stejně v 9 letech Wolf cut...no pomamila se:D
Karja Nestraš, já jsem ráda, že se blíží čas, kdy už mě nebudou potřebovat!![]()
Prosím, nemáte tip na dobrý cestovní fén? Aby byl malý a skladný, výkonný a nestál majlant.
Holky prosim mate nektera rotační kulmokartac? Nejlepe na oba smery, a nastavec kdyby se nasel i 30 mm, tak by to bylo fajn?
Lamicka asi uz je to passe, ale videla jsem v Lidlu
33lejaby mám tento, je otočný oboma smermi, bez neho by som vlasy do hladka nevytiahla

33lejaby mám Rowenta. Na mobilu neumím odkaz![]()
33lejaby já mám z Lidlu už roky
33lejaby já mám tento a jsem spokojená

Mini diky, jeste jsem ho nekoupila, byla jsem lina neco vybirat :)
Mini skvely, dekuji, takovy mi staci a libi se mi i ruzova ![]()
Lamicka tak at dobre slouzi!
Lamicka v Rossmannu. 6 let a nerozbitnej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.