Catherinne jojo, vsak ja si nestezuju, jsem naprosto spoko
jen mi par let trvalo, nez jsem prijala, ze proste nemam rovne pevne a hladke hrebiky.
Gatita leskle lokny v utajeni ![]()
Catherinne jojo, vsak ja si nestezuju, jsem naprosto spoko
jen mi par let trvalo, nez jsem prijala, ze proste nemam rovne pevne a hladke hrebiky.
Gatita leskle lokny v utajeni ![]()
Lamicka krásný vlasy má![]()
Když se tu řeší vlny, tak co je toto za typ vlasů? Dcera má ty vlasy hrozně jemné, horní polovina úplně rovné, spodek jí jde do prstýnků, ale hodně záleží na počasí. Já i starší dcera máme rovné dráty, kde vlny vydrží přesně 20 minut, takže nevím, jak se o toto starat, aby se podpořilo to vlnění. Má dva roky a ještě jsme jí nestříhali, takže se jí ty vlasy asi mohou změnit?
nejsem odborník, ale vlasy se mohou určitě změnit. Já měla do puberty rovný vlasy, pak se z toho staly ty vlny co ve vlhku krepatí a už mi to zůstalo. Dcera má zatím rovný hustý, tak čekám co přijde.
moniszmění se zcela určitě. Přijde mi, že jsou to vlasy, co se moc necuchaji. Pokud jo, byla bych spokojena a neměnila nic. Ještě se to vyvrbi.
U nás je mezi fotkami není ani rok, šlo to raz naráz, v podstatě se to dítě jednoho rána vzbudilo kudrnaté.
continuity dcéra má veľmi pekné vlasy
monis ako píše aj Raduza vlasy sa menia. Ja som z mojich brčkavých prešla na vlnité a aktuálne mám na hlave úplné zúfalstvo, ak ich neupravím. Ľavá polovica vlasov krásne vlnité vlasy od korienkov po konce. Pravä polovica- do polovice dĺžky vlnitá, spodok rovné kolíky
Ešteže mám šikovnú sesternica, kaderníčku a nejak ich dávame pomaly dokopy (teda dúfam). Takže dnešný "nákup "

pecka krásný to máš
continuity dcera ma i nadhernou barvu![]()
continuity nevadí dceři tady takhle viset?
continuity ma fakt krásný
ty cuchaci vlasy má naše dite s je to dost děsný, i se z toho něco blbě plete, jak se to furt zacuchava. Krásný ale jsou taky moc.
Raduza ďakujem
Catherinne prosím, nevieš mi poradiť? Štve ma v poslednej dobe moja kaderníčka s tým, ze mi chce "zchladzovať" a stmaviť farbu, trochu o to bojujeme, lebo ja chcem svoju pôvodnú (áno, už hľadám novú kaderníčku...)
No ale dnes som si umyla vlasy prvý krát po poslednom farbení a lesknú sa mi na tmavozeleno (mám podľa mňa stredne hnedé vlasy, podľa kaderníckych vzorkovníkov nieco medzi tmavou blond a svetlohnedou). Snažila som sa to odfotit, ale nejde to. Akože nie je to veľmi vidieť, len keď sa o to oprie svetlo, aj ostatní si všimnú len keď sa opýtam, ale čím to môže byť? A čo s tým?
slniecko Nekoupalala ses v nějakých bazénech? Přijde mi to divné.
Já jsem taková ta barva myš, a jako pomohlo mi prostě vydržet, plus jak mi ta barva se vymývala furt do žlutych odstínů, tak jsem si dávala ty fialové balzámy. Jako nevypadalo to ani tak divoce. Poprvé jsem chtěla přejít přes meliry, ale to bylo velký špatný, z té vymyvajici se hnědé to bylo mnohem jednodussi.
slniecko fakt nevím co to mohlo udělat...a tím pádem netuším co s tím, potřebovala bych to vidět, znát čísla barev co byly použity...promiň.
Catherinne rozumiem.
No naštvaná som pekne, rozmýšľam, čo by mohlo "vyrovnať" zelenú, napada ma nejaka hrdzava, ale asi do toho nebudem radšej babrať a pičkám, či sa to pistupne vymyje.
Karja nekúpala práve. Ešte ma napadli, že to tam mohlo byt od začiatku, len som si to všimla až teraz pri fénovaní.
A ako spomínaš tie fialové balzamy, tak ma napadlo, či mi tam nedžubla niečo do modra, aby mi stlmila moje žlto-hrdzavé odlesky, ktoré sa mne páčia a jej nie...
...a dohromady to mohlo spravit tú zelenú...?
slniecko myslím, že fialový šampon zelenou neudělá, alespoň jssm se s tím nikdy nesetkala.
Catherinne Aha. Asi zbytočne špekulujem. Myslíš že s tým mám niečo robiť, alebo bezpečnejšie pre vlasy bude počkať až sa to vymyje a potom šupitat k inej kaderníčke?
slniecko a za tou co to dělala už jít nechceš? Jen ona ví, co ti tam dala a tudíž by to mohla umět opravit.
Jako stáť se může spousta věcí, je to chemie, prostě něco v barvě může zareagovat na něco ve vlasech...( ikdyž to by se ukázalo hned, ne po jednom umytí, to mi přijdd zvláštní), ale mně by třeba mrzelo, že jsem nedostala šanci to opravit.
slniecko já nejsem kadeřník, ale vzpomněla jsem si, že jsem u jedné barvící hnědé masky četla v popise: "Pokud aplikujete masku na světlejší zlatý odstín, může se postupně barva vymývat do nazelenalých odstínů. Řešení je jednoduché. Stačí do barvy přidat 2-3 cm odstínu RED. Tímto se tento nežádoucí efekt neutralizuje a vznikne krásná hnědá se studeným odleskem."
Tak třeba je to podobný případ..
Catherinne vies čo, dosť som nahnevaná. Lebo áno, s tou zelenou to môže byt proste omyl, a chyba sa môže stať pri dobrej viere komukoľvek ale to, že spolu bojujeme o odtien MOJICH vlasov a vzdy tísko trochu prida s tým, ze sa mi to vymyje do mojej (vymyje, ale az v štádiu keď uz aj tak treba isť znova) - takže už mám vlasy o fobré tri odtiene tmavšie - plus to, ze mi chve robiť z tepleho odtieňa studený naoriek tomu, ze to nechcem, tak tu mam pocit nejajej pirátčiny. Ako keby to bolo v dobrom, idem. Ale na nejakú konfrontalaciu proste nemam energiu.
Ale zvážim možno. Keby som mala chybu v niečom inom, co by ma stalo skoro dve stovky, tak to určite riešim. Musim sa na to asi pozriet tak.
letolet ďakujem, pozriem sa na to!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.