Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 28. července 2024 18:45

Catherinne prosím Tě,muze toto od Framesi sloužit i jako lehký tužidlo na krátký vlasy

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:22

stes diky za tip, uz mam doma ten Lidl a zda se byt dobry 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 28. července 2024 21:36

stes no, jako velmi, velmi lehké, ano. Vyhlazuje krásně.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 29. července 2024 12:09

Catherinne děkuju. Tak asi nic, škoda, protože všechny stylingové spreje mi dělají matné vlasy a tady mi nalákalo to "zrcadlo"

Offline Gatita
8479 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 12:51

Jsou tu prosim nejake majitelky krepatych, lehce vlnitych vlasu? Chci zkusit vlnit. Mam ten typ vlasu, co je jak krepovy papir, vlasy vypadaji poskozene a vecne rozvrkocene, i kdyz jsou zdrave a ucesane. Dle kadernice jsou vlnite. Ale takovym blbym zpusobem. Zkusila jsem dle curly girl ucesat zamokra a vysusit tou jejich metodou s bavlnenym trikem a vln se vylouplo dost, ale furt to nevypada jako uces. Funguje difuzer? Nebo nejake zazracne produkty? CGM s tim cowashovanim mi nedava pro tento typ vlasu smysl, kudrnata nejsem, ale treba nejake jejich cisteni a styling zaradit?  

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:27

Gatita nefunguje nic, leda se smrit s tim, ze to uces proste neni:-)

Offline mitford sister
1667 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:39

Gatita nemám sice od přírody krepaté, ale jak stárnu, tak jsou sušší a krep se objevuje :) mně funguje namačkat do délek poměrně dost bezoplachové péče (krém), do posledních pár centimetrů ještě olej. fén skoro nepoužívám, jen když spěchám nebo potřebuju fakt "účes", případně jen lehce prosušit u hlavy. Po uschnutí ještě zvhčím rozprašovačem s vodou a vymačkám tam ty vlny. když mi ty vlasy začnou až moc pramínkovat, tak pořádně rozčešu uhlazujícím kartáčem (kančí štětiny) a zase namačkám vlny. difuzér nepoužívám, dělá mi roští. takový ten refresh dělám opět vodou a případně krémem/olejíčkem. myju tak 3.-4. den, nebo podle situace; rozhodně ne denně. nejhezčí to mám, když zmoknu :)

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:43

Gatita ten krém, čo spomína aj mitford sister fakt pomáha, ono keď budeš mať čas, najlepšie je skúšať, čo ti bude najlepšie zaberať. Technik je veľa, difuzer je dobrý pomocnik, ale chce to cvik, aby nevyrobil rosti. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 13:52

Gatita jsem na tom stejně, já na to kašlu, je to hrozně pracné. Takže fénuju do hladka.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:06

Gatita dcera ma, ja mozna taky trochu, ale nikdy jsem to nevydrzela, pripadala jsem si vzdycky neucesana.  Nejlepsi je to u more, kdyz s vlasama nedelame nic :)

Dcera pouziva bylinny sampon Alnatura, biosil kondicioner, nic extra na vlny. Susi v predklonu a macka vlny. Snazi se to minimalne cesat.   

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:08

Evaeva presne, fenuju do hladka a proste se to nekdy trochu navlni. 

Offline Gatita
8479 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:34

Lamicka Evaeva Janulik03 mitford sister dekuju, takze teda moje vlasy nejsou leskle lokny v utajeni? Lamicka No prave, ted u more to mam taky takhle pekny, rovnomerne vlnity bez prace. Doma to mam jen krep bez lesku a trcici babyhair kolem hlavy.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:40

Gatita já zkusila tu metodu vymačkat do bavlněnýho trika, vetřít krém pro navlnění, nechat uschnout nebo dosušit difuzérem, práce jak na kostele a ve výsledku se mi to stejně nelíbí. Kdyby to byly vlny nebo kudrliny ok, ale ono to prostě krepatí. Tak už nějakou dobu používam kulmokartáč a vyfoukám do hladka. Když chci navlnit udělám to žehličkou nebo kulmou. Vypadá to stokrát líp, takže přirozeným vlnám jsem dala sbohem. Nemám na to čas a nervy.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:42

Raduzaúdajně musíš vydržet než budeš mít hezké vlny. Ale tím, že je to hrozně pracné a ještě musíš dobře načasovat mytí, aby ti vlasy uschly, tak je to pro mě nepoužitelné. Kdyby to bylo o tom výjimečně to provést když je čas, užít si krásné vlny a za půl roku zase, to by se mi líbilo.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:48

Evaeva a jak dlouho bych měla vydržet se ví? Já to praktikovala možná rok a bylo to furt stejný. Paradoxně nejlepší vlny se udělaly, když jsem vlasy někdy vyžehlila, tak pak při dalším mytí e celý tý proceduře. Ale stejně další den po mytí už to muselo do drdolu nebo culíku, noc to nepřežilo. Jo, někde jsem četla hedvábnej polštář nebo šátek na hlavu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:49

Raduza aha, tak to už asi lepší nebude to bych byla pěkně naštvaná po roce, takové práce a nic, viď 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:53

Evaeva no jsem blbá, takhle vyfoukaný to vypadá daleko líp a za třetinu času. Ale už jsem prozřela.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:53

Lamicka ty nemáš krepaté vlasy! Jen vlnité

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 01. srpna 2024 14:57

Raduza hedvabnej polstar mam a prd:-))

ja bych v tomhle vedru nezvladla foukat, tak si uzivam ze to je bez prace, rano umyju a odkracim. druhy den prohrabu prsty navlhcim namackam ale uz to neni ono, treti den se snazim vydrzet/culik. v zime foukam ale dokonale to stejne neumim. a jeste ty zas.. sediny

Offline Raduza
příspěvků moje polička 01. srpna 2024 15:05

viktorka_od splavu já foukala dnes ráno, hnus v tom vedru.