Mrakoplas no já taky, ale naděje umírá poslední, víš jak. ![]()
Ale loupaly se mi nárty, prsty a ta jemná kůže kolem kotníků, až jsem si říkala, že mi tam žádná nezůstane, a hroch se ani nehnul.![]()
Mrakoplas no já taky, ale naděje umírá poslední, víš jak. ![]()
Ale loupaly se mi nárty, prsty a ta jemná kůže kolem kotníků, až jsem si říkala, že mi tam žádná nezůstane, a hroch se ani nehnul.![]()
Tiež sa mi olupalo na nohach všetko, len tvrdá koža zostala. Mam v rodine pedikerku, ta mi vravela, ze si hrubu kožu nemám odstraňovať tou kovovou rasplou. Škoda ze byva tak ďaleko, chodila by som k nej, je fakt dobrá.
Chodim každý mesiac na pedikúra, to dlhodobe státia na nohách bolo poznať, a aj tak musim kazdy druhý drn nohy kremovat. Teda väčšinou ich položím pri telke aj s kremom k mužovi a on namaze.
a napriek všetkému nevyzeraju jemne, stale totiž chodím bosá
Janulik03 Šiš to je super, to taky doma vyzkouším: si tady k tobě odložím nohy s krémem, jo? ![]()
Kan skúsiť môžeš ![]()
Gatita Ja bych chtěla, ale je to utopie, pokud si teda nevezmu třeba někoho ze Sparty či Slavie nebo tak...jít někam jednou za měsíc a tam by mě udělali komplet. Prostě bych si tam sedla a za dvě hoďky měla vlasy, udělany nehty na rukou, nohou, pleť, prostě taková kompletka:D. Točilo by se tam pět lidí a hotovo:D
To jsem si taky říkala, ale ono to všechno nevydrží stejně dlouho! Musela bych se nějak rovnoměrně zanedbat a pak se nechat úplně zas vyloupnout do krásy ![]()
Gatita Je to tak!! Já ty gelovky na nohy teda objevila trochu dřív, ale taky mě to hodně chytlo!
Pinot Noir Mrakoplas já svoje paty fotit nebudu, ale jsem tajná půl cesty k té fotce, co tu byla
A to kremuju a celkem pravidelně brousím. Každopádně je to tahle, tak dva měsíce to bylo dobré
Evaeva mne ten odkaz nechce otvorit.
Janulik03 tu kovovu pemzu nepouzivam, prisli mi moc ostre, mne vyhovuje toto, je to jemnejsie https://www.mojadm.sk/balea-pemza-na-ruky-a-nohy-p4058172942211.html
Mrakoplas ta je dobrá
Vy jste všichni zapoměli na tu mašinku s točícím válečkem co brousil paty??? Půl parfu si s ním šůrovalo nohy ![]()
Catherinne To neznám, ale napadla mě ještě rašple na kopyta pro krávy. ![]()
Catherinne hele mně to s tím nebavilo. Šmirgl je nej
Jak blizko je od účesu k patám. ![]()
Catherinne já to mám a jako lepší než bez toho, ale žádný zázrak ![]()
Pinot Noir Mrakoplas tak teď?
černá káva celej člověk ![]()
Na paty je skvělý ricinový olej, jen je potřeba tak půl hodiny počkat, než se vsákne.
Jinak kudy chodím, tudy trávím?
Kan s něčím takovým už jen na amputaci ![]()
Catherinne to Malibu C lze aplikovat i doma?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.