Kan no ne každému. Já se vrátila dnes a hned po nakrmení pračky jsem se musela vrhnout na ty paty. Podle mě to vysušení má na svědomí chůze v horkem písku. To už moře nespravilo.
Jaký účes.?...
Mha takže mindfullness máš splněno ![]()
rozarka Tak pokud na to celý rok pečeš a jedeš tam s něčím jako na obrázku, tak to fakt týden v horkém písku nezachrání. :D

Kan no fuj...
Kan dnes sem se vrátila a mám je jak detsky prdelky
DruI ja jsem tyhle rady, co vsecko se da delat pri koukani na televizi, nikdy nechapala. Kdyz se divam na televizi, tak se divam na televizi a nebudu si u toho cistit zuby nebo cvicit nebo co dalsiho. Ja se umim soustredit jen na jednu vec najednou
Navic u cisteni zubu potrebuju zrcadlo, zvlast u cisteni mezizubnich mezer. Mne se zuby celkem kazi, takze cistim poctive kazdy den, musim.
Smyvatelnou masku na vlasy davam pri kazdem myti, mezitim si oholim nohy, pak to smyju a dam kondicioner. Ja mam celkem jemne a kurdnate vlasy, bez pece vypadaji jako rosti, s peci je to lepsi, ale zadny zazrak to neni.
rozarka Tak pokud na to celý rok pečeš a jedeš tam s něčím jako na obrázku, tak to fakt týden v horkém písku nezachrání. :D
![]()
DruI Tu televizi používá i moje zubarka:D a můj šéf mi dvakrát řekl, že vecer místo netflixu si mám studovat:D. Ale je fakt, že to je jakoby místo parfumanie a to by tak sedělo.
Hele ja mám dneska masku vlasovou, paty promazane, nakremovane tělo, hyluronove sérum, mezizubni kartacky. No a stačilo, že někdo ze svoji večerní rutiny vypustil zakrmovani kaprů a byl doma na zabavení děti. Takže už chápu, že na tím nic nemáte no!
Já ještě nemám hotovou svačinu a bordel v kuchyni. Nějak mně ten začátek roku vyčerpal, vůbec se mi do toho nechce. A to tu nikdo kapry nekrmí.
Evaeva Máte člena navíc, ten vydá za kapry;-)
Karja možná jo. Ale o prázdninách už nám to šlo pěkně, můžou za to instituce ![]()
Ja myslim, ze skincare, haircare a bodycare rutinu mam vychytanou, ale zato dost pokulhava ta pece o domacnost a zahradu. Dneska jsem se vykaslala uplne na vsechno a sla jsem s knizkou na koupaliste. A byl to skvely napad.
711990 presne! U me maji prioritu ty zuby, dost mi to trva, nez to udelam. A nemuzu u toho delat nic jineho, musim koukat do zrcadla a i tak se bojim, ze si vyrvu nejakou plombu nebo korunku, je to des bes. Na plet uz mi nezbyva cas, zadne masky, masaze, ritualy, nic. Taky se ted v tom horku nemaluju,nefoukam vlasy a nechodim behat a nepripadam si zrovna udrzovane :-/
Ale byla jsem pres leto 2x na pedikure a nechala jsem si dat gelovy lak, coz je uplne skvela vec, a nechapu, ze jsem to objevila az na prahu 40! Ty nehty vydrzi opravdu dlouho vypadat hezky, sla jsem po 7 tydnech a porad to vypadalo lip, nez po dvou dnech samodomo.
Gatita Ja bych chtěla, ale je to utopie, pokud si teda nevezmu třeba někoho ze Sparty či Slavie nebo tak...jít někam jednou za měsíc a tam by mě udělali komplet. Prostě bych si tam sedla a za dvě hoďky měla vlasy, udělany nehty na rukou, nohou, pleť, prostě taková kompletka:D. Točilo by se tam pět lidí a hotovo:D
Evaeva ta loupací mi oloupala celé nohy kromě těch pat
Podle mě funguje i to domácí promazávání, ale je třeba si vzpomenout častěji než jednou za dva roky
to je presne, tiez sa mi osupalo vsetko okrem pat
. Na tu hrosiu kozu to proste nestaci. Ja si musim kazdy den drhnut pemzou a aj tak je ta koza hruba. Ale nechala som sa influencnut na ig a kupila Keralan mast a ta je fakt super. Ale v tomto teple sa mi ju aplikovat nechce (a v zime je to skoro jedno
)
Mrakoplas ty jo, já mám ty paty taky hrozné, ale ta "loupačka" byl úplný zázrak ![]()
Evaeva tak je to ako so vsetkym. Kazdemu pomoze daco ine. Moje nohy vyzerali ako keby mali lepru, supali sa kade tade a paty nic! Tu mast som si dala na nocny stolik a tak si na nu obcas aj spomeniem a aplikujem ![]()
Mrakoplas já měla lepru i na patách ![]()
Evaevaa víš, která to byla? Bych to ještě jednou zkusila, třeba jsem měla šunt.
Pinot Noir ja som mala odporucenu mnohymi vyskusanu a aj tak nic. Mozno toho bolo malo na moje paty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje