Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 18:58

Kan no ne každému. Já se vrátila dnes a hned po nakrmení pračky jsem se musela vrhnout na ty paty. Podle mě to vysušení má na svědomí chůze v horkem písku. To už moře nespravilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 19:35

Mha takže mindfullness máš splněno

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 19:42

rozarka Tak pokud na to celý rok pečeš a jedeš tam s něčím jako na obrázku, tak to fakt týden v horkém písku nezachrání. :D

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 19:50

Kan no fuj...

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 20:30

Kan dnes sem se vrátila a mám je jak detsky prdelky

Offline Friga
2005 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 20:41

DruI ja jsem tyhle rady, co vsecko se da delat pri koukani na televizi, nikdy nechapala. Kdyz se divam na televizi, tak se divam na televizi a nebudu si u toho cistit zuby nebo cvicit nebo co dalsiho. Ja se umim soustredit jen na jednu vec najednou Navic u cisteni zubu potrebuju zrcadlo, zvlast u cisteni mezizubnich mezer. Mne se zuby celkem kazi, takze cistim poctive kazdy den, musim. 
Smyvatelnou masku na vlasy davam pri kazdem myti, mezitim si oholim nohy, pak to smyju a dam kondicioner. Ja mam celkem jemne a kurdnate vlasy, bez pece vypadaji jako rosti, s peci je to lepsi, ale zadny zazrak to neni. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:06
Reakce na Kan:

rozarka Tak pokud na to celý rok pečeš a jedeš tam s něčím jako na obrázku, tak to fakt týden v horkém písku nezachrání. :D

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:35

DruI Tu televizi používá i moje zubarka:D a můj šéf mi dvakrát řekl, že vecer místo netflixu si mám studovat:D. Ale je fakt, že to je jakoby místo parfumanie a to by tak sedělo.

Hele ja mám dneska masku vlasovou, paty promazane, nakremovane tělo, hyluronove sérum, mezizubni kartacky. No a stačilo, že někdo ze svoji večerní rutiny vypustil zakrmovani kaprů a byl doma na zabavení děti. Takže už chápu, že na tím nic nemáte no!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:37

Karja

Já ještě nemám hotovou svačinu a bordel v kuchyni. Nějak mně ten začátek roku vyčerpal, vůbec se mi do toho nechce. A to tu nikdo kapry nekrmí.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:39

Evaeva Máte člena navíc, ten vydá za kapry;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:42

Karja možná jo. Ale o prázdninách už nám to šlo pěkně, můžou za to instituce

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 21:49

Ja myslim, ze skincare, haircare a bodycare rutinu mam vychytanou,  ale zato dost pokulhava ta pece o domacnost a zahradu. Dneska jsem se vykaslala uplne na vsechno a sla jsem s knizkou na koupaliste. A byl to skvely napad.

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 22:15

711990 presne! U me maji prioritu ty zuby, dost mi to trva, nez to udelam. A nemuzu u toho delat nic jineho, musim koukat do zrcadla a i tak se bojim, ze si vyrvu nejakou plombu nebo korunku, je to des bes. Na plet uz mi nezbyva cas, zadne masky, masaze, ritualy, nic. Taky se ted v tom horku nemaluju,nefoukam vlasy a nechodim behat a nepripadam si zrovna udrzovane :-/ 

Ale byla jsem pres leto 2x na pedikure a nechala jsem si dat gelovy lak, coz je uplne skvela vec, a nechapu, ze jsem to objevila az na prahu 40! Ty nehty vydrzi opravdu dlouho vypadat hezky, sla jsem po 7 tydnech a porad to vypadalo lip, nez po dvou dnech samodomo. 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 22:34

Gatita Ja bych chtěla, ale je to utopie, pokud si teda nevezmu třeba někoho ze Sparty či Slavie nebo tak...jít někam jednou za měsíc a tam by mě udělali komplet. Prostě bych si tam sedla a za dvě hoďky měla vlasy, udělany nehty na rukou, nohou, pleť, prostě taková kompletka:D. Točilo by se tam pět lidí a hotovo:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 22:47
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva ta loupací mi oloupala celé nohy kromě těch pat

Podle mě funguje i to domácí promazávání, ale je třeba si vzpomenout častěji než jednou za dva roky

​to je presne, tiez sa mi osupalo vsetko okrem pat . Na tu hrosiu kozu to proste nestaci. Ja si musim kazdy den drhnut pemzou a aj tak je ta koza hruba. Ale nechala som sa influencnut na ig a kupila Keralan mast a ta je fakt super. Ale v tomto teple sa mi ju aplikovat nechce (a v zime je to skoro jedno )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 22:51

Mrakoplas ty jo, já mám ty paty taky hrozné, ale ta "loupačka" byl úplný zázrak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 23:03

Evaeva tak je to ako so vsetkym. Kazdemu pomoze daco ine. Moje nohy vyzerali ako keby mali lepru, supali sa kade tade a paty nic! Tu mast som si dala na nocny stolik a tak si na nu obcas aj spomeniem a aplikujem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 23:07

Mrakoplas já měla lepru i na patách

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 23:18

Evaevaa víš, která to byla? Bych to ještě jednou zkusila, třeba jsem měla šunt.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 07:58

Pinot Noir ja som mala odporucenu mnohymi vyskusanu a aj tak nic. Mozno toho bolo malo na moje paty