stes Jasně, vždyť pr..l a čelo, jedno je tělo
.
Jaký účes.?...
Lenka22 ne, to je salonní osetření, má svoje pracovní postupy, je potřeba absolvovat školení, přípravků je více, podle typu vlasu a co s ním potřebuješ provést, speciální šampon, přípravek k čištění, zahřátí, emulgace a stahování, následně šampon, masky... není to jen šampon na vlasy a končíme...je to připližně hodinová procedura ![]()
Po vyčištění jsou pak udržovací sady na domácí použití, ty si můžeš zase dle vlasů a jejich potřeby koupit domů, slouží k prodloužení účinku salonního čištění.
Jitka77
Jinak kudy chodím, tudy trávím?
Proč myslíš? Ricinový olej může být toxický při zpracování, ale jinak se běžně prodává pro kosmetické účely, doporučuje se dokonce na řasy, tedy blízko očí... Ale přiznám se, že my ho máme doma díky tomu, že muž modelaří ![]()
Jitka77 potvrzuji ricinový olej na řasy. Uchošťourem ke kořínkům a rostou jak zběsilý (jo, taky to chce důslednost, aspoň dva týdny aplikace vkuse)
Catherinne aha aha, děkuji.
Jitka77 účinek na řasy taky potvrzuji, funguje to.
Já myslela, že to patří mezi jedy:)
Nedá mi to. Na co se používá v modelareni ricinový olej?
Mha to je ricin.
Mhado paliva k motorovym modelom
Catherinne valeckem brousim paty stale. Byla
jsem tak lina nekam chodit, ze uz mam doma skoro profi vybavu na pedikuru. ![]()
Lamicka teď před létem byl na dm skupině děsný hit nějaký ten brousící strojek na paty, samá chvála, až že byl snad úplně vyprodaný všude.
Já dát sambovi nohy a krém tak poslouchám řeči o zemědělských nohách, které máme podle něj v rodině. To znamená že chodíme v létě bosky pořád, doma, kolem domu a na zahradě a na koupališti si nebereme žabky až ke vstupu do bazenu![]()
Mha můžeš si tím způsobovat průjem. Když jsem ho kdysi kupovala v lékárně, tak se ptali na co. Podle všeho to někdo užíval záměrně aby zhubnul. Případně někde psali, dát si ricinový olej za účelem vyvilání porodu.
Taky se s tím dá namazat řetěz na kole atp.
Jenom nevím jestli nebudu mít chlupatý paty, když si je tím budu mazat..
JankaM ja mam roky nejaky z Lidlu, ale k nemu mam i rochovu sul, pedi ziletku, male brusky na nehty a tak. No rikam, skoro profik.![]()
V zime problem nemam, ale v lete taky chodim co nejvic bosa, ta kuze se pak prizpusobuje. Nebrousim porad, to je taky spatne. Proste si udelam 1x mesicne pedi.
Mne se na paty nejlip osvedcilo kovove "struhadlo" z dm za 40 kc a krem na paty od Neutrogeny. Tim struhadlem to jde, pemzou mi to naopak neslo nikdy. Kdyz jsem jednu dobu mela ty paty opravdu osklive s velkymi puklinami (nevim, cim to bylo, starala jsem se o nohy +- stejne), zabral mi okamzite krem na predpis s kys. salicylovou.
Jestli budeš mít chlupatý paty, tak doufám, že nám je sem vyfotíš
Gatita Úplně geniální byl Kerasal, lékárenský krém, dvojkombinace kyseliny salicylové a urey, ale nějaký ty dva tři roky roky asi zmizel z českého trhu. Jako náhradu používám tady taky jednu dobu propagovaný oldschoolový drogerkový Ozalin, taky obsahuje obě dvě složky, neni to úplně ono, ale z toho, co jsem vyzkoušela, druhá nejlepší volba. Jinak zvlášť přes léto je častý mechanický odstraňování ztvrdlé kůže z pat trochu cesta do pekel, to by po tom jedna nesměla chodit, zvlášť bez ponožek, a musela mazat třikrát denně snad, protože ta obnažená měkká vrstva kůže vysychá a praská v horku raketovou rychlostí.
Isca na tom neco bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje