Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:23

Evaeva tak si tu masku vyndej soucasne se samponem, ne? 

Tyhle duvody, proc to nejde, jsou celkem legracni. Jestli vam na tech vlasech zalezi, tak snad tech 5 minut se tomu venovat da, stejne jako si cistite zuby, strihate nehty, malujete se a co ja vim co jeste. Mimochodem ty zuby a nehty se v pohode stihnou s tou maskou na vlasech.

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:23

Catherinne nepíšu, že nemám čas, nemám trpělivost, resp. buď by mi byla zima, nebo by mi proteklo moc vody a já jsem hrozně šetřivá.

No a teď vážně, myju si vlasy ráno ve sprše, z toho 2x týdně na bazénu, takže tam fakt nechci postávat s maskou 5 minut. Jedu to, jak píšeš - první umýt vlasy, pak kondicionér, tělo a smýt. Masku do sauny mi kadeřnice schválila.

A upřímně, dávám přednost bezoplachové péči - nejak si myslím, že to na ty vlasy má větčí efekt, jak to působí dlouhodobě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:26

Kokoska šampon je na vaně furt. A ty nehty bych taky už potřebovala, díky za připomenutíProstě to není priorita, no. A začala s tím karja, já jí jenom přitakala

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:27
Reakce na Kokoska:

Evaeva tak si tu masku vyndej soucasne se samponem, ne? 

Tyhle duvody, proc to nejde, jsou celkem legracni. Jestli vam na tech vlasech zalezi, tak snad tech 5 minut se tomu venovat da, stejne jako si cistite zuby, strihate nehty, malujete se a co ja vim co jeste. Mimochodem ty zuby a nehty se v pohode stihnou s tou maskou na vlasech.

Kokoska Já ti to připomenu...:-D

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:27

Evaeva nojo, vas boj

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:31

Karja co jako? Hele, flakam vsechno mozny, taky si kazdej den tu hubu nenakremuju, makeup nevedu, vypadam jak vypadam, ale protoze mam pocit, ze ty vlasy celkem jeste ujdou, tak se snazim. Ale ja mam kratky, to se asi lip udrzuje.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:38

Kokoska až ti napíšu, že krabičku na svačinu si připravíš za 5 minut:-D a dřez umyješ za jednu, stačí to mít v rámci rutiny uklidu kuchyně, vždyt tam stejně seš:-D.

Si dělám prdel, prostě tyhlety čekací procedury mi vůbec nevyhovují jakoby v ničem, nikdy, pleť, vlasy, doma, cokoliv, je to otrava. Nechápu, že to nechápete;-)

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:43

Karja tak ja uz taky nejedu v tom tempu co kdysi s malyma detma, je jasny, ze nekdy je kazda minuta draha. Kdyz jsem tu o prazdninach mela mrnata, ani jsem se skoro nestihla rano ucesat

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:44

Karja já to chápu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:48

Karja já teda asi nemám problém čekat, ale vzpomenout si, že teď je ta vhodná chvíle. To mám vždycky plánů a pak je najednou večer, ležím v posteli a nic

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 09:59

Evaeva že potřebuju vyčistit filtry od vysavače si zásadně a jedině vzpomenu vždy, když mám čerstvě umytou koupelnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:05

žluťásek to mi vůbec neděláme

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:13

Evaeva já mám bezsackovy vysavač, tam musím čistit minimálně jednou měsíčně, spíš dvakrát. Podle ročního období, jak moc vysavam :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:14

žluťásek aha, tak to jo

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 10:28

Karja tyhlety čekací procedury mi vůbec nevyhovují jakoby v ničem, nikdy, pleť, vlasy, doma, cokoliv, je to otrava.

joto je presny! a k tomu nesnasim oplachovat si vlasy "extra", kdyz uz jsem osprchovana znovu strkat hlavu do vany. a to mam tu vanu aspon.. pokud ma nekdo jen sprchac, tak vubec. 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 12:00

999 jojojo, vymývací silikony, to mi říkala i Catherinne , však ona to tu i píše. Jenže moje vlasy fungují tak, že tyhle prostředky se silikony ty konečky jakoby ještě víc vysuší a jako bonus začnou vlasy strašně elektrizovat. Jak nejsem chemik, tak se vyhýbám raději úplně, než studovat, který silikon je ok. V tom složení oleje K18 nic takového nevidím a ten mi vyhovuje.. (Caprylyl Caprylate/Caprate, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, C13-15 Alkane, Undecane, Benzyl Alcohol, Tridecane, Castor Isostearate Succinate, Propanediol, SH-Oligopeptide-78, Parfum, Tocopherol, Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.) 

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 13:16

Pavlena Já se na to koukla spíš ze zvědavosti, jsem Davines barvená. Konečky mám v pohodě, když mám pocit suchých vlasů tak používám Kerastes ultime. Ten klasický, kupuju ho opakovaně léta.

Offline continuity
41787 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 15:46

Karjajá ti rozumím, já jsem teda ve sprše pět minut celkem, maska by ten čas zdounadobila. A než se dělat 15 krásná, tak si radši dám to duolingo, prostě mě to nebaví.  (Ale dnes jsem se domluvila v restauraci komplet německy, hec!). 

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 16:25

Já jsem úplnej lempl, nezvládám ani Duolingo, ani vlasy. 

Offline DruI
5443 příspěvků moje polička 04. zaří 2024 16:31

Pinot NoirAle teda když dáš nějakou fotku do outfitů, tak máš vlasy hezký. Já taky nezvládám ani duolingo ani vlasy a ty moje vypadaj mnohem hůř ;o)