DruI jako učesat se zvládám, ale ty masky jsem myslela ![]()
Já si i vzpomenu, ale vždycky si řeknu, teď ne, protože...důvod xy, ale příště už určitě! No a tak je to pokaždé. Jak s jakoukoliv péčí, tak s Duolingem. ![]()
DruI jako učesat se zvládám, ale ty masky jsem myslela ![]()
Já si i vzpomenu, ale vždycky si řeknu, teď ne, protože...důvod xy, ale příště už určitě! No a tak je to pokaždé. Jak s jakoukoliv péčí, tak s Duolingem. ![]()
Pinot Noir zrovna jsem na dentalni hygiene vysvetlovala, proc jsem si pul roku necistila zuby mezizubnim kartackem - zacala jsem totiz s peci o plet a zjevne jsem schopna jen jedny veci. Takze bud mam vycisteny zuby nebo nakremovanej oblicej, oboji nezvladam...
vlasy si meju samponem a to staci, jinak jsou mastny. Rada bych si i mazala treba kuzi na tele, aby nebyla sucha, ale to jsem taky nebyla schopna zaradit. Vydrzela jsem to presne tyden, pote co mi vynadala taterka, ze mam priserne suchou kuzi.
711990 tak s tou kůží, to jsem taky přesně já!
. A ještě jsem si někdy předloni dala předsevzetí, že něco udělám s hnusnýma patama, koupila si krém s ureou, jednou namočila haksny do škopku, namazala tím krémem a od té doby se nepoužit výhrůžně tyčí v koupelně na okně. ![]()
Pinot Noir
ty nohy jsem vyresila tak, ze ted pres leto chodime jednou mesicne misto obeda s kolegyni na Pankraci v obchodaku na pedikuru! Ona to zaridi, objedna nas a ja jen zaplatim 590,- coz mi prijde jako skvela cena za to, ze se pak mesic nemusim stydet za nohy v sandalech
tak az pujdes do kancelare...:D
711990 jo jo, už se na to tak dva roky chystám. ![]()
Za upraveny paty bych se primlouvala,ať jsou kohokoliv. V těch letních sandálech je to fakt nepekna podivana, zvlášť kdyz jsou k tomu nalakovany nehtiky.
ktery to jako maji vozivit,ale naopak je to brrr. Je to opruz,ale s tou brusku nebo čímkoliv se to může dělat při pětiminutovy masce na hlavě.
no a pak existuje pedi...
711990 kůže mně svědí, tu mažu každý den. Ale co se neozve, to není:)
Pinot Noir myslim ze kouzlo spociva v ty kolegyni co to zarizuje![]()
![]()
711990 rozhodně, moje kolegyně myslí jen na obědy ![]()
Pinot Noir já nevím, mně vždycky na pedikúře mnohem víc času věnují lakování nehtů než těm patám, které by to ale potřebovaly. V těhotenství jsem to zkoušela, jak jsem si na nohy sotva dosáhla a výsledek nikdy nebyl nic moc. Nejlepší mi přijde ta loupací maska.
Evaeva ta loupací mi oloupala celé nohy kromě těch pat ![]()
Podle mě funguje i to domácí promazávání, ale je třeba si vzpomenout častěji než jednou za dva roky ![]()
Pinot Noir nefunguje, mažu každý večer
ale ta loupací byla super, akorát to jaksi nejde uprostřed léta ![]()
Pinot Noir nefunguje. Aspoň u mne. Já mám tedy prima pedikerku, která udělá nohy fakt hezké. A mazu poctívě každý večer. Stejně se mi tvoří tvrdá kůže a mela bych si brousit nohy i doma. Na to však dojde, tak jednou za rok.
711990 Na dentální hygieně mě dojali, když mi vysvětlovali, že solo kartáčkem si přece můžu pečlivě čistit zuby třeba když se večer dívám na televizi... Ale já se večer na televizi nedívám! ;o)
Pinot Noir Mně promazávání na paty funguje, když si je namažu na noc a natáhnu si ponožky, což v tomhle počasí nejde moc provozovat :o)
stes Parmazánové paty. :D Nejlépe odrbe paty horký písek u moře, ta sůl tomu pomůže.
DruI já se teda koukám, ale že bych si u toho chtěla čistit zuby... Ale mně hygienistka chválila, přestože mezizubní kartáček používám pravidelně jednou za čtvrt roku ![]()
Evaeva Mně to vždycky strašně pobaví, když někdo navrhuje, co všechno se dá stihnout večer při koukání na televizi :o)
Ještě bych chtěla připomenout žluťásek věnujte několik minut svému obočí a taky meditaci!
Takže dám masku na vlasy, mezitím si čistím zuby, přitom zvládnu duolingo, pozoruju, jak roste obočí... To je seberozvoj!
DruI já koukám na TV, ale čistit si zuby při pití vína vyloženě škodí! Jak zubům, tak vínu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.