Gatita
Šampon a kondicionér K18
Label.m
Redken řada abc
dekuju, kouknu na to. Zatim mam nejaky prirodni alverde z drogerie, ale jak v nem nic neni, tak ani ty vlasy moc neumyje:)
Gatita
Šampon a kondicionér K18
Label.m
Redken řada abc
dekuju, kouknu na to. Zatim mam nejaky prirodni alverde z drogerie, ale jak v nem nic neni, tak ani ty vlasy moc neumyje:)
Mha doufam, ze zprava bude i s fotodokumentaci!
Mha Jestli máš hodně světlé vlasy, tak to půjde. Jinak ty modré barvy jdou spíš do zelené.
A moc doufám, že bude fotka.
Tak to by mě nenapadlo... To je její vynález, že by si to patentovala?
MYslim, ze si s tím užije víc legrace mé okolí... ![]()
Požádala jsem své punkové dítě, aby mě nasprejovalo, zatím se vzpírá.
Ale je čas, posunul se i termín večírku, tak budu stupňovat nátlak (výměnou za obarveni mu dovolím další piercing:)
Když to vyjde místo modré zelené, tak nebudu Ijacek, ale.... Poraďte. Ale něco milého, prosím.
Mha promiň, ale první mě napadl Shrek
, než jsem docetla do konce
MhaRákosníček?
MhaVodník Česílko
Mha Yoda, Bubík z kačerů, Dipsy z Teletubbies, Mike Wazowski z Příšerek s.r.o., Kermit ze Sesame Street, želvy Ninja, Hulk ![]()
Mha Nevím, jak moc punkové tvoje dítě je, ale punkáči si to stříkají autolakem, aby číro dobře drželo. Tak bacha, ať nevezme svoji barvu ![]()
Makara Sweet Potato Pinot Noir žluťásek
Díky za tipy, jak to čtu, jsem ráda, že se mi dnes podařilo sehnat tu modrou![]()
Tohle jsem teda potřebovala vědět. ![]()
Pak půjdu za Škodu 120. Červenou...
Mha Tak jestli máš šedivý, tak běž cestou nejmenšího odporu, přestaň se barvit a běž za Jawu 250 a máš k tomu i písničku od Špinarky. Jednou budu celá bílá, jak ta Jawa dvěstěpadesááát. :D
Kan to tak nejdřív za 30 let. Jsem chěla být za Javu 250 a zjistila jsem, že bílý je jen předek a vršek. To by pak bylo co, když to vypadá jako popelová bábovka?
Makara skunk?![]()
Evaeva no, přesně!
Catherinne Díky za doporučení té 5-timinutové masky Redken. Je úplně boží. Hned po prvním použití mám vlasy takové, jaké si přeju mít - lesklé, hebké, "tekuté". Bomba. Po létě jsem měla vysušené a krepaté konečky, nedalo se to pořádně upravit, béžné masky nepomáhaly, tohle zabralo hned
.
Kdysi jsem už měla na stejný problém doporučený jiný zázrak, taky super, ale cenově to bylo horší. Znáš toto? 
vanilka ktora to prosim je?
Ja som mala vlasy vzdy sice leskle ale strasne jemne, rychlo plihnuce (v radu hodin), mastiace a nutne umyvat kazdy den. Teraz pouzivam Davines sampon na objem, ten je na objem fakt zazrak a uz ani nemusim umyvat hlavu denne. ALE konce mam dost suche a aj lesk sa ciastocne stratil. Zatial mi to ziadna maska ani kondicioner nezlepsili, tak by som vyskusala.
Mrakoplas je to tahle a zazrak potvrzuji
https://www.notino.cz/redken/acidic-bonding-concentrate-maska-na-vlasy/p-16194238/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.