Jaký účes.?...

22. zaří 2014 19:41
Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 25. října 2024 10:38

Pinot Noir #metooo 

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 25. října 2024 11:39

Sweet Potato Pinot Noir bééééé:-D

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 06:37

Catherinne Dnes máme den šílených účesů, co myslíš?

Fleur Tak můj "vysněný účes" ala Iveta B. z roku 1986 je hotov, neboj, pouze pro účely tohoto dne.

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 08:25

Luna 

...jsi krásná! Myslím, že takhle vlnité vlasy Ti sluší

(jen bych je nechala volně...)

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 08:53

Luna budeš nepřehlédnutelná.

Včera jsem viděla ve městě skupinu asi šesti děvčat,  ohoz měly něco jako jeptišky a byly krásně zmalované. Hezká tradice , myslím. 

Tedy myslím,  že máš stejný důvod  , Hallowen.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 10:37

Luna máš to super! Takže dnešní tvorba v práci je jasná, ženský budou čučet

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 15:04

Luna Vidím spíš Mariku Gombitovou, každopádně je velmi cool!

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 20:23

Tak jsem jako ovečka zakoupila tu masku ABC od Redken a tedy asi mám divné vlasy. Extra výživu jsem nepocítila, tedy ve smyslu očekávání. Jen upláclé, byť hladké vlasy, ale na úkor následné možné úpravy. Až pozdě jsem si přečetla složení a je zřejmě nabušená silikonama. Což asi vytváří to uhlazení? Neprožívám eco bio, ani mi nevadí silikony, ale tato maska vlasy asi prostě jen obalí?

Nebo jsem něco udělala špatně v postupu? Mám z té řady i šampon, kondicionér, leave-in, ale nějak jsem tu řadu přestala používat a vytáhla ji znovuaž teď, kvůli té masce .

AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, C15-19 ALKANE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CETYL ESTERS, HYDROXYPROPYL GUAR, LIMONENE, TRIDECETH-6, DILAURYL THIODIPROPIONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, CITRONELLOL, TRISODIUM HEDTA.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 20:46

whiskas Silikonů je tam hodně, já už na to taky poukazovala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 20:50

whiskas mně to samé přišlo u té Redken pětiminutové masky. Ale jak správně poznamenala viktorka_od splavu vlas nejde vyživit, tak vlastně nevím, jestli to vadí, navíc když to je produkt určený ke smývání. Ale vyvolala bych prďola  , co si o tom myslí, prosím?

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 20:57

Kan whiskas není silikon jako silikon. Ten, co je smývatelný a nevrství se nevadí. 

To máte jak ty dva druhy cholesterolu...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 21:15

Catherinne Já na to před časem četla vyjádření od nějaké blogerky a ta psala, že silikony jsou synteticky vyrobené a její pokožce hlavy nesvědčí, navíc některé z nich nejsou ani rozpustné ve vodě, takže po čase se vrství a za nějakou dobu začnou vlasy i pokožku zatěžovat. Já chtěla teda recenzi na ten produkt kudrnaté vlasy, tam je dokonce napsáno, že žádné silikony, parabeny neobsahují. 

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 21:18

Kan mým vlasům a pokožce prospívají velmi.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 22:39

Catherinne Ale ty dva jmenované v té 5 minutové masce jsou právě myslím ty nesmývatelné ?

Více o silikonech zde.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 22:43

EvaevaJá také psala o té 5 minutové masce :-D. Nejsem odborník, tak nevím, jestli jde vlas vyživit, ale když ho potáhnu silným silikonem (ale já tedy nemám zrovna mega husté vlasy), tak mi prostě vlasy plihnou. Třeba jsem jen něco udělala špatně? Ale s vymýváním jsem si dala záležet :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 22:48

whiskas vyživit ho nemůžeš, je to mrtvá tkáň - ten už vyrostlý. Ale to neznamená, že mu silikony nemůžou dělat zle.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 10:43

whiskas To mám přesně taky, tak dávám balzámy a masky jen na spodní část vlasů. Nevim, jestli je to tak dobře, ale vyhovuje mi to. 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 10:53

whiskas já tady lehce špitnu, že masku jsem koupila taky, zprvu nadšení, ale poté přesně jak píšeš, vlasy uhlazený až tak, že jich mám opticky polovinu. A pak taky hrozně vysušené a krepaté konce za čas používání (což přesně se mi děje při používání produktů se silikony).

Aneb, nechcete někdo rozpoužívanou masku (sloníka)..?

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:05

Pavlena Já toho sloníka měla taky, jen ten vzorek, takže použito třikrát a jako dobrý, ale dávám ji jen od krku dolů, ne na celé vlasy, to mi přesně hned lehnou a zmastí se.... Ale koupila jsme si ted jiný produkt, právě bez silikonů. Vlasy si totiž myju  tuhými spíše přírodními šampony, tak mi to přišlo takový moc jakože proti sobě no... 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. listopadu 2024 11:17

Pavlena Takže se ty silikony v redkenu vrství taky, vlas je obalenej a oslabenej.