Pinot Noir #metooo
Jaký účes.?...
Sweet Potato Pinot Noir bééééé:-D
Catherinne Dnes máme den šílených účesů, co myslíš?![]()
Fleur Tak můj "vysněný účes" ala Iveta B. z roku 1986 je hotov, neboj, pouze pro účely tohoto dne. ![]()

Luna budeš nepřehlédnutelná. ![]()
Včera jsem viděla ve městě skupinu asi šesti děvčat, ohoz měly něco jako jeptišky a byly krásně zmalované. Hezká tradice , myslím.
Tedy myslím, že máš stejný důvod , Hallowen.
Luna máš to super! Takže dnešní tvorba v práci je jasná, ženský budou čučet ![]()
Luna Vidím spíš Mariku Gombitovou, každopádně je velmi cool!
Tak jsem jako ovečka zakoupila tu masku ABC od Redken a tedy asi mám divné vlasy. Extra výživu jsem nepocítila, tedy ve smyslu očekávání. Jen upláclé, byť hladké vlasy, ale na úkor následné možné úpravy. Až pozdě jsem si přečetla složení a je zřejmě nabušená silikonama. Což asi vytváří to uhlazení? Neprožívám eco bio, ani mi nevadí silikony, ale tato maska vlasy asi prostě jen obalí? ![]()
Nebo jsem něco udělala špatně v postupu? Mám z té řady i šampon, kondicionér, leave-in, ale nějak jsem tu řadu přestala používat a vytáhla ji znovuaž teď, kvůli té masce
.
AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, C15-19 ALKANE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CETYL ESTERS, HYDROXYPROPYL GUAR, LIMONENE, TRIDECETH-6, DILAURYL THIODIPROPIONATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, CITRONELLOL, TRISODIUM HEDTA.
whiskas Silikonů je tam hodně, já už na to taky poukazovala.
whiskas mně to samé přišlo u té Redken pětiminutové masky. Ale jak správně poznamenala viktorka_od splavu vlas nejde vyživit, tak vlastně nevím, jestli to vadí, navíc když to je produkt určený ke smývání. Ale vyvolala bych prďola , co si o tom myslí, prosím?
Catherinne Já na to před časem četla vyjádření od nějaké blogerky a ta psala, že silikony jsou synteticky vyrobené a její pokožce hlavy nesvědčí, navíc některé z nich nejsou ani rozpustné ve vodě, takže po čase se vrství a za nějakou dobu začnou vlasy i pokožku zatěžovat. Já chtěla teda recenzi na ten produkt kudrnaté vlasy, tam je dokonce napsáno, že žádné silikony, parabeny neobsahují.
Kan mým vlasům a pokožce prospívají velmi.
Catherinne Ale ty dva jmenované v té 5 minutové masce jsou právě myslím ty nesmývatelné
?
Více o silikonech zde.
EvaevaJá také psala o té 5 minutové masce :-D. Nejsem odborník, tak nevím, jestli jde vlas vyživit, ale když ho potáhnu silným silikonem (ale já tedy nemám zrovna mega husté vlasy), tak mi prostě vlasy plihnou. Třeba jsem jen něco udělala špatně? Ale s vymýváním jsem si dala záležet :-D.
whiskas vyživit ho nemůžeš, je to mrtvá tkáň - ten už vyrostlý. Ale to neznamená, že mu silikony nemůžou dělat zle.
whiskas To mám přesně taky, tak dávám balzámy a masky jen na spodní část vlasů. Nevim, jestli je to tak dobře, ale vyhovuje mi to.
whiskas já tady lehce špitnu, že masku jsem koupila taky, zprvu nadšení, ale poté přesně jak píšeš, vlasy uhlazený až tak, že jich mám opticky polovinu. A pak taky hrozně vysušené a krepaté konce za čas používání (což přesně se mi děje při používání produktů se silikony). ![]()
Aneb, nechcete někdo rozpoužívanou masku (sloníka)..? ![]()
Pavlena Já toho sloníka měla taky, jen ten vzorek, takže použito třikrát a jako dobrý, ale dávám ji jen od krku dolů, ne na celé vlasy, to mi přesně hned lehnou a zmastí se.... Ale koupila jsme si ted jiný produkt, právě bez silikonů. Vlasy si totiž myju tuhými spíše přírodními šampony, tak mi to přišlo takový moc jakože proti sobě no...
Pavlena Takže se ty silikony v redkenu vrství taky, vlas je obalenej a oslabenej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje