mitford sister Značka Redken (ABC mask) patří pod koncern L´Oreal, takže tam opravdu nemusí být zas tak velký rozdíl.
Jaký účes.?...
Catherinne No kdyz ja nevim, jestli masti, ale jsou to tom ty vlasy takove jemnejsi a hladsi a to ja nesnasim. ![]()
Sweet Potatojá to mám z ty L'Oréal bond řady normálně z drogerie. Mně nesedí oplachové kondicionery, používám šampon a bezoplachový, a když mi začnou vlády vypadat nějak blbě, dám tohle nebo masku. Ale pre shampoo mi vic vyhovuje. Používám max. 2x mezi barvením
CatherinneNo dobrá, tak to by už nevychazelo tak strašne jako teď...
Luna a to přesně je úkol kondicionéru, tím, že uzavře vlas a vyplní jeho trhlinky, stane se vlas lesklejší, protože krásně odráží světlo a často se stane hladším. No a pokud to nesnašíš, tak ho použij jenom občas.
mitford sister Já o nějaké předšampónové péči totiž slyším poprvé.
Nepotřebuju to, bé bé?
Sweet Potatopro nás, co si myjeme vlasy ráno, je předšampónová péče spánek. Je pravda, že bych na této péči mohla zapracovat. ![]()
Catherinne No kdyz ja nevim, jestli masti, ale jsou to tom ty vlasy takove jemnejsi a hladsi a to ja nesnasim.
jojo, mně po kondicionéru vlasy také tak jako plihnou, ztraci objem. Řeším to tak, že dávám jen do délek.
Nemáte někdo tip na stříh pro dlouhé vlasy? Mám to dlouhé po prsa, nesestříhané, dorostlo to z dlouhého mikáda a najednou je z toho paddy z kelly family:-D. Vlasy mám husté, rovné, spíš teda jemnější. Tak asi se musí pro takto delší učesy už ty přední partie trochu zkrátit a sestříhat, že? No kdyby někdo měl nějaký tip, sesbírám pro kadeřnici nějaké obrázky:-)
Karja Budu ti koukat v Londýně po lidech, mám pocit, že tam mají nejlepší střihy :-).
999 To ale koukej. Jdu k nové kadeřnici, ale byla jsem tam s dcerou a přijde mi, že je fakt šikovná a jako rozumí a udělá přesně, co jí zákazník říká.. I ten dětský střih pořád někdo chválí a ptají se, kde jí to ostříhali.... Takže koukej, koukej, já jí to vyložim pak:-D
Co se týká množství, hele 10 lidí, 10 délek, hustot a typu vlasů...dej lískáč ořísek, pokud vlasy drhnou, dej vlašák.
Jo to určitě. A tu majonézu z vlasů pak dostanu jak?!
barbucha ty dej špendlíkovou hlavičku...
Hele a nebudeš teď s tím retro paddym zase in a trendsetter?
Mha Neboj on z toho ten Paddy zase vyjde, jen se zdravými konečky:D
Karja někomu je ten Paddy prostě souzen![]()
A myslím, že lepší Kelly family než třeba divá žena.
Málokdy podlehnu zdejším hromadným nákupům, ale tu pětiminutovou masku Redken jsem si pořídila a výsledek super, jsem spokojená. Děkuju Catherinne za doporučení! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje