vanilka mám radost, že jsi spokojená! ![]()
Přípravek jsem v rukou neměla.
vanilka mám radost, že jsi spokojená! ![]()
Přípravek jsem v rukou neměla.
Raduza dakujem!
Raduza ano, to je ona. O víkendu jsem měla ještě o stovku lepší cenu. Celkově na Notinu s těmi cenami dělají psí kusy, ze dne na den třeba o 200 dražší ![]()
Catherinne zeptám se: existuje nějaká trvalá, která lehce navlní vlasy a je pro hodně jemné vlasy? Kdysi jsem měla objemovou trvalou, lehce vlasy navlnila, ale vydrželo to tak 3 umytí a povedlo se to jenom jednou. Mám hodně jemné vlasy, klidně bych do toho zase šla, ale nevím na co se ptát, případně jestli to má vůbec cenu...
bublifuk Tak takový zázrak bych chtěla taky.
bublifuk Sweet Potato taky se stavím do fronty na podobnou zázračnou trvalou.
Zkušenost mám tedy limitovanou pouze tím, že jsem od 15 do 30 nosila takový ten amoniakový afro květák.
Fleur Haha, sestro, prstýnková trvalá vládla všem!
Sweet Potato Fleur to jsem neměla, ale ta objemová trvalá byla fajn. Akorát to vyšlo u jedné ze tří a hrozně krátké trvání to mělo. Třeba se to zase někam posunulo a kdo jiný než Catherinne by mohl poradit ![]()
Kdybych měla rozumný tvar hlavy, tak to beru strojkem.
bublifuk neříká se tomu headlines?
Fleur To není možné! Ty a afrokvěták?
Já vím, byla to móda a já jako malá holčička jsem se strašně těšila až vyrostu a nechám se učesat jako Iveta Bartošová, ale to mi bylo tak 7 let![]()
Můj dream účes byl tenhle ![]()

Ale připojuji se k dotazu na Catherinne Já bych taky brala vlny, ale nějaké normální!!!![]()
Catherinne vanilka A jak často se používá ta maska? A kolik tak ml se tak dává na delší vlasy? Už jsem ji taky zkusila, poprvé jsem to fakt blbe vymyla a bylo to blbý, ale pak jsem si dala pozor. jako výkon dobrej, ale pořád si nejsem jistá, zda to za tu cenu stojí, protože toho není že jo, plná láhev a já si myju vlasy obden...takže, takže nevím:D
bublifuk Sweet Potato Fleur Luna
Takže objemová trvalá...no určitě existuje, ale právě jak bylo zmíněno, dlouho to nevydrží, točí se to na velké natáčky aby to nebylo afro a tím větším obvodem kudrn se vlasy brzy narovnají. Jde tam totiž hlavně o objem od hlavy a za dva měsíce, dva centimetry a objem od hlavy je fuč...a taky to jsou mnohem šetrnější preparáty, tudíž tolik nevydrží, nicméně pořád je to o chemickém otevření kutikuly vlasu, změně jeho tvaru a následném znovuspojení vazeb. Takže, ač je to šetrnější než kdysi, pořád ty vlasy dostanou čočku...
Dost často jsem barveným klientkám říkala, že by bylo dobré se rozhodnout mezi trvalou a barvením, že pro barvený vlas, natož zesvětlovaný, je to opravdu zátěž a aby ty vlasy pak byly v kondici je třeba se o ně opravdu dobře starat.
( to pak fakt nejde si nedat masku, kondicionér, péči...)
Luna jestli ti kondicionér mastí vlasy, tak buď postačí ho opravdu dobře opláchnout ( nastav minutku na 4 minuty...a oplachuj, oplachuj nebo ho vyměň za ABC řadu
)
Karja obden si tu masku dávat nemusíš, střídej to s kondicionérem. Hlavně u té masky je fakt dobré dodržet těch 5 minut, jinak ty vlasy sice uhladíš, ale do struktury to nemá šanci proniknout a v podstatě ty prachy spláchneš do kanálu.
Co se týká množství, hele 10 lidí, 10 délek, hustot a typu vlasů...dej lískáč ořísek, pokud vlasy drhnou, dej vlašák.
A odsaj z nich pred tím trochu vodu ručníkem ať tu péči zbytečně neředíš.
Ufff...
Catherinne Děkuji, přesně to jsem potřebovala slyšet. Trvalou škrtám ze seznamu, protože jako šedovlásku se v nejbližší pětiletce ještě nevidím.
Luna Až se příště uvidíme, ukážu Ti fotku z maturitního tabla
.
Catherinne Díky. Asi se bez toho tedy obejdu.
Catherinne děkuji. A umí normální trvalá i volnější vlny? Ale momentálně vypadám jako Fany a u kadeřnice nechápu většinou na co se mě ptá, navíc sama netuším, co by s tím měla dělat.
bublifuk velikost vln/ kudrlinek se odvíjí od velikosti natáček a síly preparátu.
Sweet Potato obejdeš ![]()
Jinak mě taky zaujala abc maska, tak jsem se zeptala AI, co je levnější a má stejny/minimálně odlišný složení. Tak prej lOreal bond repair, řada EverPure (nevím, zda se tu prodává, ale mám jejich bond repair pre-shampoo treatment a jsem spokojená, asi to nebude zase tak jiný), a taky Matrix instacure build a bond liquid mask. Nekontrolovala jsem, zda nekecá
mitford sister já je tak na okraj, Al ti vyhodnotí složení &cenu, kadeřník ti dodá osobní zkušenosti a hlavně to, co cítí rukama.
( tím neříkám, že to co řekla není pravda) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.