Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 15. března 2021 01:55

continuity OliveOyl soulozi spolu přece i ne tak úplně dospěli muži a ženy, ne vždy je k tomu nutnej romantickej nebo důvěrnej vztah, roli muže hrát i alkohol...

Offline DruI
5507 příspěvků moje polička 15. března 2021 07:46

OliveOyl Evaeva Tak stát se to asi může i ve vztahu, ale myslím, že běžnější to bude u mládeže. Ono to té holce třeba hned nedojde, kam to směřuje, když je ještě mladá a nezkušená. Nebo naopak původně si myslí, že na další postup připravená je, ale v průběhu jí dojde, že by radši vycouvala.

To je prostě jako jakákoli stresová situace, člověk úplně neví, jak se v ní zachová, dokud se do ní nedostane.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 15. března 2021 07:55

Tak vedle bezi diskuze o poctu partneru, da se predpokladat, ze ne kazdy sex probehne ve vztahu. A ne vzdycky jsou ty okolnosti takovy, ze to ma clovek promysleny, zvlast kdyz nema moc zkusenosti a tak pak radsi udela neco, z ceho uplne radost nema. A v tu chvili proste nedokaze moc vzdorovat. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 15. března 2021 08:18

OliveOyl Mě se to jednou stalo, ve spokojeném partnerském soužití, ani nešlo o sex. Prostě jsme se tak z legrace na oko prali a partner v zápalu "boje" použil větší sílu a já jsem najednou ztuhla, čímž to celé okamžitě skončilo. Vlastně nás to vyděsilo oba, já jsem vědomě věděla, že je to jenom jako a legrace, ale moje podvědomí tu, byť chvilkovou, absolutní fyzickou převahu partnera vyhodnotilo jinak. Takže já bych na základě této vlastní zkušenosti neodsuzovala ty kterým se to stane jako osoby, co nejsou schopné vyjádřit svůj názor, protože tohle je automatická reakce, kterou neovládáte vůlí. A v tu chvíli fakt nešlo nic, ani říct dost. Moje představa je, že podobně může vypadat ta spánková paralýza. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 15. března 2021 08:27

711990 v mych mladych letech se pro tyto pripady mladez poucovala, ze do techto situaci je lepsi se nedostavat. napriklad nechodit nekam sama s opilym muzem. a to uz se dostavame zpet k te opatrnosti.. samozrejme varianta ze jdu a jsem si vedoma co nastane, ovsem pak se mi to rozlezi a nelibi je mozna, ale ze se s tim da lehce neco udelat je spis iluzorni, to si nemyslim ze jde nejak vychovat/vymluvit

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 15. března 2021 08:47

viktorka_od splavu njn a jsme opet u toho, ze si za to holka muze sama, protoze nebyla dost opatrna

49114 příspěvků moje polička 15. března 2021 08:50

711990 nic takovyho jsem nerekla. ale je normalni svymu diteti vysvetlit, at nedela nebezpecne veci, ze se muze dostat do potizi, protoze jini lide se neumi ovladat. to je realita.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 15. března 2021 08:55

Doporučuji sledovat instagramovy profil "procjsmetonenahlasili", věřím, že pro hodně to bude poučné čtení. 

Offline DruI
5507 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:00

viktorka_od splavu Hele tak ona ta situace nemusí být hned jednoznačně jasná. A navíc diskuze víceméně začala tím, že je třeba klukům vysvětlovat, že když holka zamrzne, měli by aktivně zjišťovat, jestli si to náhodou nerozmyslela. On si to takovej nezkušenej kluk taky nemusí uvědomit, že je to forma odporu, když o tom v životě neslyšel. A jak vidno, existence téhle reakce dokázala překvapit i přítomné ženy.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:00

dzizisketa tyjo to je drsny, diky za doporuceni!

Offline DruI
5507 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:04

viktorka_od splavu A teda s tím upozorňováním na nebezpečné věci bych to viděla i obráceně. Je třeba dětem vysvětlovat, že se musí naučit ovládat svoje pudy, protože by je to jinak mohlo dostat do potíží. Normální člověk přece schválně nechce nikomu ublížit.

49114 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:10

DruI to snad kazdej normalni rodic dela..

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:27

711990 já jsem asi nějaká uzkoprsa, ale přijde mi, že takový ten spontánní jednorazovy sex sebou nese i jiná rizika, takže opatrnost není házení celé odpovědnosti na zenu. Už jsme tu kdysi tu diskuzi měli a zrovna myslím s tebou

Já si jako žena myslím, že v první řadě je dobré trochu popřemýšlet nez se pustím do sexuálního dobrodružství s někým koho pořádně neznám. A když to nezvládnu po prvni skleničce a první puse, težko očekávat, že to zvládnu po půl lahvi nekde v cizím bytě. 

U nás se v rodině dost leze, tak celkem pěstujeme tu odpovědnost za svoje činy a předvídání následků protože skalu těžko budeš přesvědčovat, aby ti pod ní vyrasila matrace, jen proto, že si zjistila, že se na to necítíš. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:27

Kan souhlasím s 711990 že by chlapcům speciální školení v tomto směru neublížilo, ono to totiž není o tom, jestli ví že dost znamená dost, ale jestli ví, že to dost může holka vyjádřit mnoha různými způsoby, třeba jen tím, že přestane aktivně spolupracovat. A že je lepší se zeptat zbytečně než vůbec. A taky jestli ví, že to, že neřekne ne, ještě neznamená ano. A jestli ví, že pokud by v takovém případě pokračoval, tak by ji vlastně znásilnil.

Kdyby to totiž bylo jasné všem mužům , tak by se asi napříč různými státy neřešilo že je potřeba ke styku výslovný souhlas.

A teď nechci paušalizovat že jen ženy si to rozmyslí a muži jsou ti zlí co pokračují, ale přecejen když by si to rozmyslel muž tak žena ho pak znásilní jen velice těžko.

Online Pinot Noir
29631 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:29
Offline Jos
příspěvků moje polička 15. března 2021 09:40

Hele ja v 15 zacala jet na vlne sériových vrahů. K vanocum jsem dostala od taty Historii trestu smrti  atd. Takze ja byla opatrna az az. Ne ted vazne. Edukace obou pohlavi je dulezita, hlavne u chlapu. Vetsina sexuálně motivovaných zločinu je z blízkého okoli. Ale i venku hrozi riziko a to nejen znásilnění. kazdy si musi uvědomit, ze odpovídá jen a primarne za sebe. Takze veci jako nasedani k cizímu do auta, potulovani se sama v noci po Palmovce (omlouvam se, jestli to tam je uz lepsi) nebo chlastani do nemoty muze mit nasledky. Nikdo nevi, na koho zrovna narazí. Takze urcita opatrnost se s důslednou edukaci nastupující generace muzu nijak nebije, ne. 

49114 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:48
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:50

viktorka_od splavu precetla sis to cele? 

49114 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:55

jinx ano, jiste. telatko potkalo hajzla. ze "si za to muze" v zadnem pripade netvrdim, ale ze udelala nejake chyby a ma si co vycitat to teda stopro

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. března 2021 09:56

viktorka_od splavu Tak telatko, ach jo