viktorka_od splavu ne, nejsme, já bych znásilněné holce neřekla, že je tele.
a ja jsem to snad nejake rekla, myslis![]()
viktorka_od splavu ne, nejsme, já bych znásilněné holce neřekla, že je tele.
a ja jsem to snad nejake rekla, myslis![]()
viktorka_od splavu dobře, tak o nějaké.
viktorka_od splavu tyvole ale jako to uz je moc
nekdo te 4x ocituje presne v tom, cos napsala, a ty stejne budes tvrdit opak
711990 tak to je ale klasika, dycky něco napíše a pak píše, že to nenapsla, případně, že to myslela uuplně jinak
711990 kde presne, prosimte? tele=zaslouzi si to? pokud si to myslis, neni chyba ve mne..
viktorka_od splavu Já to ještě nedočetla, ale prosím tě, "telátko" je při vší úctě skoro každá mladá holka a myslím, že ji doma můžeš poučit jak chceš.
Zrovna jsem tady ve vedlejším tématu naznačila, že jsem partnerů vystřídala vcelku dost a zažila tudíž dost věcí, ano ztuhnutí existuje a partner ho nemusí (nebo podvědomě nechce) registrovat. Taky říct "ne", klukovi, kterého milujete a je vám 16 může být těžké, i když jste teoreticky připravená. Můžete být znásilněna partnerem, ale protože je to partner, za znásilnění se to nepovažuje. Můžete uniknout znásilnění jen náhodou-a místo vás to odnese kamarádka. To jen tak namátkou z vlastní zkušenosti, ale pochopitelně příkladů je asi tak milion.
Souhlasím s výchovou k předběžné opatrnosti, ale odmítám dávat ženám vinu!!!
jinx ano, jiste. telatko potkalo hajzla. ze "si za to muze" v zadnem pripade netvrdim, ale ze udelala nejake chyby a ma si co vycitat to teda stopro
Tady pises, ze si to ma vycitat, to ti prijde ok?
Garfie komentuju tenhle jeden konkretni pripad. ja si dost dobre pamatuju jake tele jsem byla sama a ze jsem mela vic stesti nez rozumu, byt nemuzu rict ze by se mi nikdy nic spatneho nestalo:-/ v tom konktretnim citovanem pripade se zena zachovala hloupe a soucasne muz jako hovado a spachal na ni trestny cin. ovsem obeti muzou byt chytre i hloupe, to prece neznamena, ze si to zaslouzi nebo ze bych to schvalovala!
viktorka_od splavu To je z toho instagramu? Musím se na to jít mrknout.
Garfie jj
viktorka_od splavu a to je presne ten pripad, kdy je toxicke a kontraproduktivni oznacovat ji za telatko a jeste prikladat recma, ze si ma co vycitat. Ta holka je prezivsi a opet, ona nic neudelala.
MaeGandal Jako mám naučit syna, že dívka může ustrnout? Jako aby si tu pasivitu z šoku chlapec nevysvětlil jako souhlas? Tak pokud je dívka z chování mladíka v šoku, tak je to celé špatně.
A řešit tohle v manželství je úplně mimo moje chápání, celou dobu spoléhám na komunikaci a respektujeme se navzájem.
Máš naučit syna, že obvykle když to dívka chce, tak aktivně participuje. Když je najednou pasivní a nezapojuje se, je dobré se optat co se děje.
Jinak s manželem to bylo logicky před manželstvím, bylo to poprvé, kdy jsme byli spolu, já původně myslela, že jsem na ten krok připravená, ale když přišlo na věc, prostě jsem zatuhla (bylo to moje poprvé). Kdyby manžel nebyl pozorný a pokračoval, mohl z toho být dost nepříjemný zážitek...... A taky by to asi nebyl můj manžel
Ono to ztuhnutí nemusí být ze šoku, prostě je to jen druh reakce ![]()
OliveOyl Evaeva Tak stát se to asi může i ve vztahu, ale myslím, že běžnější to bude u mládeže. Ono to té holce třeba hned nedojde, kam to směřuje, když je ještě mladá a nezkušená. Nebo naopak původně si myslí, že na další postup připravená je, ale v průběhu jí dojde, že by radši vycouvala.
To je prostě jako jakákoli stresová situace, člověk úplně neví, jak se v ní zachová, dokud se do ní nedostane.
Díky, díky, jako kdyby jsi to vše psala za mě
(já od včerejška nebyla u entu, takže nebyla možnost odpovídat).
Jinak já byla kdyžs e to stalo už venku z puberty, manžel nevěděl, že jsem s nikým ještě nespala (tehdy jsem se za to styděla), já měla racionálně vše zvládnuto a přesto ve chvíli, kdy se téměř šlo na věc tělo zamrzlo. Neovlivníte to.
Jinak teda, tahle situace, že chlapci osouloži do bezvědomí zpitou kamarádku/spolužačku neni úplně raritní, část z těch aktérů ani neví 'že je to špatně, panč se přece nebránila' - tohle mám od soudního znalce. Takže edukace je na místě. A ne vždycky to byli chlapci z 'těch ostatních rodin' - tím chci říct, že to může udělat i syn těch co tvrdí 'že jejich problém to není' , mj takovej ten vliv smečky je dist výraznej
Jo, taky se obávám, že to zase tak raritní není. Stejně jako situace, kdy si mladý kluk nevšimne, že holka neparticipuje a pak se diví s čím má problém.......
Já jsem minulý týden, když bylo v televizi V síti, zvažovala, zda pozvat ke sledování 12 letou dceru. Nakonec jsem to neudělala, protože jsem to viděla a bylo to moc drsné, bylo mi z toho dost zle. Snažím se jí občas něco vysvětlovat (kolem nástrah ohledně sexu, predátorů na síti apod.), ale moc to nechce poslouchat. Nevíte, jestli už je ta verze pro děti do škol a od jakého je věku?
Přidám pohled z druhé strany. Bylo mi ctí sledovat diskuzi náctiletých (13-18) dívek na toto téma. Kromě jiného mne zaujalo, že vidí jako velký problém, že podle některých z nich neexistuje rizikové chování, staví své "právo na nedotknutelnost" nad asi běžná pravidla bezpečnosti.
nonemy Verze do škol byla od samého začátku a myslím, že tak od 12 let.
nonemy Verze pro školy existuje a měla by být myslím na Aerovodu nebo DAFilms? A pokud vím, tak je kratší, není tolik explicitní, vostřejší pasáže jsou vynechaný úplně a naopak tam ta trojice hlavních hereček má několik různých vstupů, kde děj komentují a přidávají rady pro děcka, jak by bylo vhodný se v dané situaci zachovat atd., prostě je tam výraznější ten vzdělávací rozměr.
Přidám pohled z druhé strany. Bylo mi ctí sledovat diskuzi náctiletých (13-18) dívek na toto téma. Kromě jiného mne zaujalo, že vidí jako velký problém, že podle některých z nich neexistuje rizikové chování, staví své "právo na nedotknutelnost" nad asi běžná pravidla bezpečnosti.
toto, presne, jsem mela na mysli. ony samozrejme maji pravdu, jenze fungovalo by to v idealnim svete. ve kterem nicmene nezijeme..
Sweet Potato Karoleena Děkuju, pohledám a pustím jí to
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.