Vari mě čerstvej novorenec roztomilej přijde.![]()
I když jsem nikdy neměla potřebu je moc vystavovat a ukazovat - čerstvé ani necerstve.
Vari mě čerstvej novorenec roztomilej přijde.![]()
I když jsem nikdy neměla potřebu je moc vystavovat a ukazovat - čerstvé ani necerstve.
Karja Zvracení je houby akce, aplikace klystýru je větší bomba.
Vari musim se priznat, ze ja tyhle exhibujici tatinky moc nemusim, prijde mi to strasne nechlapske a nepritazlive. Samozrejme, otec se ma starat o sve dite, ale to nevyzadane rozebirani detailu porodu ci kojeni vcetne obrazove dokumentace, to je
Jinak obecne fotky z porodu na pamatku chapu, ale nevim, k cemu je dobre mit nafocene rodidla zeny s prorezavajici se hlavickou, nebo rozrezane bricho pri sekci...
Karja Ja te pochopila. :-) ja uz tu myslim psala, ze kdyz mi praskla voda, jeste jsem si v noci rychle umyla a vyfoukala hlavu, at nevypadam na sale a na jipce jako uplnej trotl. A oni mi narvali na hlavu tu epesni cepicku, takze na pamatecnich fotkach je vydesenej otec, matka s cepickou na hlave a dve vyzable nedonosene deti. Ty fotky patri do kategorie trezor, ty nikdo nikdy neuvidi!
Kan No to já jsem nemyslela jako soutěž zachyt tu největší nechuťárnu;-). Ale ten můj první porod byla taková celková sranda akce, to jsme měli fotit:-D
Vari musim se priznat, ze ja tyhle exhibujici tatinky moc nemusim, prijde mi to strasne nechlapske a nepritazlive. Samozrejme, otec se ma starat o sve dite, ale to nevyzadane rozebirani detailu porodu ci kojeni vcetne obrazove dokumentace, to je
Přesně!
Vari No jo to sis přesně měla fotit matka s fénem!
mnum Presne, jako slyset od chlapa spojeni MY rodime, MY kojime... Neco min muznyho snad neznam.
A to jsou lidi, ktery si k tomu pozvou televizi! Tuhle jsem na to nejak prepla a nevericne koukala asi 5 minut, jestli fakt jako jde o porod a kam az to budou natacet.
Kokoska Myslíš Malé lásky? Souhlasím s tebou.
Kokoska Coz o to, ze se u toho nekdo necha natocit. Ale co uz vubec nechapu, ze se nekdo dobrovolne kouka na cizi porod! ![]()
Vari muž mi u obou porodů seděl u hlavy, myslím, že ho ani nenapadlo se podívat natož to fotit. Já jsem si před porodem taky negooglila žádné detailní záběry, vidět bych to teda fakt nechtěla.
Ty malé lásky jsou takové moje guilty pleasure. Ale záběry genitálu tam teda nejsou. Proč se někdo nechá natáčet teda nevím, ale koukám se ráda. Trochu se tím teda týrám, protože já už to asi nezažiju.
Evaeva Ale nepláčeš u toho, že ne? Já mám kolegyni, která u toho brečí a druhý den to poctivě všechno popíše. Strašný!
Evaeva A taky tam plati umera jako ve Vymene manzelek, ze cim min zubu, tim vetsi mazec? Nebo je to cely takovy citlivejsi s ohledem na to, co se nataci?
Kan nepláču a nikomu to nepopisuju
druhý den už nevím, co tam bylo .
Na Malé lásky nekoukám, ale dívala jsem se na všechny řady Čtyři v tom. To mě bavilo. A i jsem si u některých dílů zaslzela a nestydím se za to.
Vari mně to přijde celkem citlivé, ale s těmi zuby si to vystihla. Hlavně v posledních řadách je evidentní, že hlavní motivací jsou peníze. Ale občas jsou zajímavé komentáře zdravotníků v té sesterně. Třeba tam ustaraně koukají na monitor a jak je to blbé a pak přijdou k rodičce a jsou samý úsměv a že to nic moc to není,... Samozřejmě se tak chovají pochopitelně, ale je to zajímavé.
Pinot Noir čtyři v tom byly mnohem lepší, jak ty rodiny sledovali déle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.