Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 30. května 2021 00:51
Reakce na andulka01:

slniecko Právě kvůli tomu proč jsme o nich tady začaly. Třešně maj jako symbol čeští komunisti. Sice ty dvě u sebe, ale i tak se mi to trochu příčí. A taky ještě nemám dírky v uších, zatím jen (kvůli tak peknejm nausnicim) zvažuji, že bych si na starý kolena nechala píchnout.

​Áaaaha, jasné, už si spomínam. Ja tospojené nemám a tým pádom ma to nenapadlo.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 30. května 2021 00:54
Reakce na 999:

slniecko Já se jim teda divím. Tohle je cesta do pekel.

​No, áno.

Lenže ja mám momentálne veľmi čerstvú skúsensť so slovenskou políciou a verím, že sa boja, že by ich v prípadnom probléme nechali. A ako učiteľka z tej škôlky sa nechceš nechať napadnúť nejakým dezolátom.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. května 2021 08:09

slniecko 

To je taková ta naivita sociální bubliny, člověka  nenapadne, jak přemýšlí primitiv a co bude další jeho krok. Jedna věc je útok na učitelky, další věc, co se rozmáhá u nás - za poslední cca měsíc dvakrát anonymní výhružka typu vystřílím mateřskou školku. To by člověk řekl nebo napsal cokoliv, aby se to nestalo...

Ta kauza s duhou je hrozná, omluva taky, ale chápu, že pozadí omluvy může být jiné, než na první pohled vypadá.

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 30. května 2021 09:04
Reakce na 999:

slniecko Já se jim teda divím. Tohle je cesta do pekel.

​Moje řeč. Debilům se nemá ustupovat.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 30. května 2021 09:29

barbucha - tak kdysi jsem byla horká hlava, ale dneska ani náhodou, stalo se mi na parkovišti, že jsem zacouvávala a nějak se mi tam motal pár. Když jsem vylezla tak on na mě něco pokřikoval a já udělala takový to no bože, aby jsi se , nedořekla jsem.Vystartoval na mě a napřahoval, to jsem rychle zajela do auta.  A ona nic je zřejmě zvyklá . Nikdy nevíš na jaké hovado narazíš. 

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 30. května 2021 10:02

jitřenka 

To nevíš... jako přímá konfrontace s hovadem je ale něco jinýho. Ovšem omlouvat se za kdejakej počin, ještě samozřejmě naprosto neškodnej, jen proto že se to debilovi nelíbí... to se za chvíli budeš omlouvat i za to že ještě dejcháš - neuspokojíš je stejně, vždycky si něco najdou a tím hůř pokud jim vlastně dáš za pravdu...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. května 2021 10:09

jitřenka Tohle přece  není o horké hlavě. Školka měla, když už, vydat prohlášení, že duha je prostě duha a nazdar! Neřistoupit na nějaké předsudky, spekulace, nevyjednávat.

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 30. května 2021 10:14

Kan no mas samozrejme pravdu, ale od pani reditelky ze skolky bych takovou osobni statecnost moc necekala, byvaji ustraseny proste. ptala bych se zrizovatele a na nej apelovala.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 30. května 2021 13:40

barbucha Kan - no já bych se taky neomlouvala, ale asi bych to stáhla. Debil je debil a co se mu dál urodí v hlavě, jsou tam děti a ženy, na to je třeba brát ohled. Souhlasím s vámi, ale už na první místo dávám bezpečnost. Ve svý podstatě nic nestojí za ohrožení života, že jde vše do kopru v tom se shodneme. 

49141 příspěvků moje polička 30. května 2021 13:43
Reakce na jitřenka:

Ve svý podstatě nic nestojí za ohrožení života

​a za co pak stojí takový život

Offline Antje
příspěvků moje polička 30. května 2021 13:48

Kan ve skolce , kam chodi neter, deti dalsi den dostaly obrazek s duhou a domalovavaly . Super skolka, super reditelka i starosta.

49141 příspěvků moje polička 30. května 2021 13:56

Antje

a něco málo k tématu nežít ve lži

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 30. května 2021 15:13

viktorka_od splavu - podívej se na to jinak, kdyby došlo k útoku na tu školku ( my nevíme  čím vším bylo vyhrožováno)  a tvoje dítě by bylo v ohrožení, tak by jsi asi neřešila práva LGBT. To prostě není totéž jako žít ve lži. 

Offline DruI
5533 příspěvků moje polička 30. května 2021 16:17

jitřenka Na druhou stranu, když se bude těm "útočícím" neustále ustupovat, budou řvát pořád víc a víc a situace se fakt nezlepší.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 30. května 2021 16:22

jitřenka Promiň, ale já s tebou nesouhlasím. Tohle je jen podivné ustoupení bez důvodu, jen to prohlubuje netolerantnost na všech stranách. Duha je prostě duha, nic jiného. Ta situace navíc vznikla tak, že ve školce se učili o přírodních jevech, spojených s vodou, na FB o tom informovali a někteří rodiče si stěžovali, nešlo pokud vím o žádné výhrůžky. A pokud by šlo, obrátila bych se na místě ředitelky na policii. Ještě jakž-takž pochopím stáhnutí obrázku, ale omluvu? 

49141 příspěvků moje polička 30. května 2021 16:32

Garfie presne tak

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 30. května 2021 19:21

Garfie presne, to mám teraz prestať preberať rozklad svetla? Veľmi sa čudujem reakcii škôlky.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 30. května 2021 21:47

Garfie - ale vždyť já píšu že bych se taky neomluvila. Jen jsem odpověděla barbuše na to, že debilům se nemá uhýbat. Je otázka jestli ze školky dělat kolbiště, kde se to má řešit. Ano, duha je jen duha,  bohužel pro někoho symbol, stejně jako , když si nekoupíte něco, kde jsou třešně taky v tom vidíte symbol. Že je to špatně o tom žádná. Každá přehnaná emotivní  kampaň vyvolává silnou reakci. Vzpomeň na me too, pak se k tomu přidal kdekdo a vznikla z toho parodie. BLM taky už vede ve sportu k nesmyslnému napadání a  jsou pomalu zločinci když nepokleknou před zápasem . Teď je to to samé, místo věcného řešení humbuk . 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2021 23:49

Tiež to vidím tak, že sa nemali ospravedlňovať. Ako jedno z možných vysvetlení je buď to, že ako súkromná (myslím) škôlka sa báli, že prídu o "klientov" alebo čo je ešte horšie, že s tým názorom súhlasia. Čož by ma neprekvapilo, lebo sme, podľa mňa teda, hrozne homofobna krajina. :(

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 31. května 2021 07:42

jitřenka Moje reakce byla spíš na to, co jsi psala viktorka_od splavu, že by se na to dívala jinak, kdyby bylo moje dítě v ohrožení. Já totiž právě myslím, že některé principy stojí za to "ohrožení života". I ty třešně mě štvou!  A nemá to nic společného s tím, že sama bych si je třeba nekoupila, kdyby někdo napadl školku za to, že v červnu zveřejnila na FB obrázek třešní, protože je děti odpoledne trhaly na zahradě, taky bych neuhla nějakým online útočníkům. Já si prostě jen myslím, že tím věčným uhýbáním těm stěžovatelům jen umetáme cestičku. 

Mrakoplas No druhá varianta mě ani nenapadla, ale dost možná máš pravdu, tak to je ještě smutnější.