Jak tu nedavno byly ty odlitky vulvy...tak toto na me vybehlo, pri hledani listerine platku....Cokolada
Omfg
Garfie - ale vždyť já píšu že bych se taky neomluvila. Jen jsem odpověděla barbuše na to, že debilům se nemá uhýbat. Je otázka jestli ze školky dělat kolbiště, kde se to má řešit. Ano, duha je jen duha, bohužel pro někoho symbol, stejně jako , když si nekoupíte něco, kde jsou třešně taky v tom vidíte symbol. Že je to špatně o tom žádná. Každá přehnaná emotivní kampaň vyvolává silnou reakci. Vzpomeň na me too, pak se k tomu přidal kdekdo a vznikla z toho parodie. BLM taky už vede ve sportu k nesmyslnému napadání a jsou pomalu zločinci když nepokleknou před zápasem . Teď je to to samé, místo věcného řešení humbuk .
Hele, ty třešně si ale můžu koupit i nekoupit, je to čistě moje osobní rozhodnutí. Něco jinýho by bylo, kdyby mi je někdo zakázal nebo naopak nařídil nosit!
Tak, jako tady s tou duhou. Ty zoufalci ať se duze vyhýbaj jak čert kříži, to je jejich věc - ale nemaj co mluvit ostatním do toho, hergotfix!
To samý s klekáním. Jestli si někdo chce kleknout, ať si poslouží. Ale ať mi daj všichni svatej pokoj, když si klekat nehodlám!!
Pořád je to stejný...
ice FUJ! (zvracející smajlík)
ice maj dobry promo, taky na me vyskocila, kdyz sem hledala neco uplne jinyho!!!!
711990 je fakt, ze jsem na to klikla prestoze jsem vubec nechtla cokoladu a ty cokolady stejne projela. Chtela jsem vedet jestli maj treba i smradlavyho curarcka (nemaj) a treba nekdo tam pri podobnym hledani ty normalnejsi cokolady i nakoupi.
ice lool![]()
ice no nazdar. Hnusny to je. A ja myslela, ze uchylarny typu kozodort, kosoctverec apod. jsou uz za zenitem. Zpracování je vyssi level, ale rozum stejny.
stes no oni tam pisou, ze je to fajn darek pro manzela, milence, tatu, brachu, dedu...jsem malem omdlela pri predstav, ze cokoladu s prichuti nemyty vaginy nekdo dava tatovi..zlatej a platinovej kozi dort!
Ježiš, už se o tom nebavte, chtěla jsem si ke kafi otevřít moji oblíbenou chilli s jahodou a přechází mě chuť! ![]()
Garfie no a vidis, takhle usetris I nejak ty kalorie ![]()
nonemy Anife by si mela dat misto tech komentaru radsi cokoladu...![]()
stes no oni tam pisou, ze je to fajn darek pro manzela, milence, tatu, brachu, dedu...jsem malem omdlela pri predstav, ze cokoladu s prichuti nemyty vaginy nekdo dava tatovi..zlatej a platinovej kozi dort!
![]()
Ounz Hrozný :-( Jak může někdo jen tak projít okolo!
Ounz proboha
notna taky nechápu. Kouknou se a jdou dál..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025