Kan to víš, koupit si brýle v okurkový sezóně... ![]()
Ukaž...
Kan to víš, koupit si brýle v okurkový sezóně... ![]()
Ukaž...
viktorka_od splavu Kan To bylo v tom smyslu, jakože není emancipovaná a samostatná, sebevědomá žena, když kolem sebe nechá chlapa nadřazeně skákat. Hele, já tomu taky nerozumím. Já si vždycky myslela, že jsem feministka, ale asi ne.
Kan no, ale jaktoze my je nevidime? Taky rady okomentujeme!
Kan Taky by mě to v životě nenapadlo. Ale asi se budu divit čím dál víc. Šokovala mě nedávano jedna kamarádka, které se nelíbilo, když viděla, jak náš kamarád otevírá dveře u auta své přítelkyni
Základní nepochopení problému, no. Velmi ráda si nechám otvírat dveře, když mi někdo nevykládá, kam z těch dveří mám jít, v kolik se mám vrátit a v jakým stavu (rodiče jsou teda samostatná kapitola). Na druhý straně zase otvírám/držím dveře pánům, pokud jdou těsně za mnou, jdou o berlích nebo o holi, nebo mají plné ruce nákladu.
Kan
pěkný
Kan Mám brejle za třicítku a víčka skoro po kolena, to by byl teprve materiál k řešení![]()
Kan hezký ![]()
moora Díky.
Kan operace víček nebolí, resp. par hodin po odeznění lokální analgeze se mírná bolest zažene jedním ibalginem. No, hojení teda nějakou dobu trvá.
Kan Jedna známá z toho měla obrovské modřiny pod očima, tak nosila asi dva týdny sluneční brýle,aby nemusela odpovídat kdekomu co se jí stalo, ale o velké bolesti taky nemluvila.
Sweet Potato ale fuj
Sweet Potato to je hnus. pritom dokazou vystrihat herce kteri jsou obvineni ze nekoho obtezovali
Na ct 24 je zivy prenos ze zahajeni kampane komousu a soudruzka Semelova brepta o tom, ze NATO je provlaceny pakt, ktery ohrozuje mir. ![]()
jinx masochistko..
Peková kandiduje do Sněmovny. Mají takový pěkný program, např. testovat budeme jen očkované, nebo předložení Ústavy ke schválení lidu v referendu
tvl mám pocit, že je toto vlákno potřeba čím dál častěji :( A informace o Janouškovi v článku jsou taky výživné, to se někdo umí napakovat. A naše zákony, kdy mandát poslance nezanikne pravomocným odsouzením k nepodmíněnému trestu odnětí svobody ![]()
nonemy nojo na covidu se snaží udělat politickou karieru kde jakej blbeček
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.