On to bude fór, něco velmi podobného kolovalo už před časem bez kovidu, pouze s adidasem.
Omfg

tv ja chci nekam pryc ![]()
Sweet Potato no ty blaho, tak to tomu nasadilo korunu.
Dobre rano!

jinx k tomu jsem četla na idnes trefnou poznámku: to není známka toho, že je Babiš tak schopnej, ale že je opozice tak neschopná
tv tak to je na toho zeleného ... ale dávat ho sem nebudu. Představa, že moje děti nafasují takového dejepisare ![]()
to není známka toho, že je Babiš tak schopnej, ale že je opozice tak neschopná
amen!
OliveOyl no... ale vysledek bude tentyz, jak ja to nechci! to je fakt na to se sebrat a jet nekam do ...
jinx k tomu jsem četla na idnes trefnou poznámku: to není známka toho, že je Babiš tak schopnej, ale že je opozice tak neschopná
Ať tak nebo tak, výsledek je, že jsme v pěkný pr...
Hele ale to je fakt strašný. Strašný. Já to vůbec nejsem schopná pobrat a upadám z toho do deprese až beznaděje. To je prostě strašný. To už nejde od desíti k pěti, ale od pěti do hajzlu.
jinx no to jo no
To mi teda řekněte, kde se ti voliči Babiše berou? Pominu, že dítě má zrovna období, kdy je strašně cool mluvit sprostě, ale včera, když jsme s mužem zrovna ty preference komentovali, tak se "pochlubila" hláškou, že jsme s Babišem v prd.li a jestli vyhraje volby, budeme v ještě hlubší prd.li! Prý to takt komentovali ještě ve škole. Je jí 12, chodí do obyčejné základy na malém městě. Sociální spektrum široké. Ta čísla přece nemůžou dělat jen uplacení důchodci... Ani ti mu na to neskočí všichni. Nechápu, fakt.
Mně teda nemile překvapilo 22 % pro Spolu.
Garfie nevim, co dodat:(
notna ja bohuzel nejake ty volice babise znam a asi chapu kde se berou, ale velmi velka jejich cast by opravdu sla jinam, kdyby ovsem meli KAM
tady je fakt "opozice" bud debilni nebo jeste horsi, to je k zbliti jeden vedle druhyho a tak za koblihu brat to co uz znam neni az takovy div...
notna Ja si to rikam taky, ale asi to ty lidi proste nepriznaji. Nekde je brat musi. Ale je to takova beznadej. Sweet Potato no nene. To je fakt dno

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025