Mne prijde, ze takhle se nemuze vypravit do hor nikdo soudnej nebo osoba, ktera byla aspon parkrat v zime na horach.![]()
Omfg
Dachstain. Jako jo, vyvezla nas tam lanovka... ale porad jsou to hory.

notna a kdyby tam nebyla zima a nefoukalo, taky by neprochladli. ![]()
https://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/clanek/skryte-tuzby-muzu-aneb-cim-by-mela-oplyvat-kazda-manzelka-40385247
tvl!
Dobrosrdečná, chápající, soucitná a snaživá a přitažlivá... jednoduše pánovi tvorstva k ruce a ku potěše.
Ovšem pozor! Musí mít rovněž ambice a pracovat na své budoucnosti, aby ji zmíněná hlava rodiny nemusela živit! Prostě taková pěkná domácí onuce, a zadarmo!
Ještě že ty tužby jsou skrytý. S tímhle na mě někdo přijít nahlas... ![]()
continuity
no přesně, kdyby byl červen, bylo by to v pohodě
Evaeva jako v Dobyti severniho polu? Spocitany to bylo dobre, akorat tam trochu hapruje to nasobeni ![]()
Lamicka Jak je teď strašně populární to zimní plavání, tak otužilci pořádají i "nahatý" výpravy do hor. Jako za mě ok, pokud to nejsou dementi, co si tu bundu nedaj ani do batohu, protože jsou přece otužilí frajeři. Před dvěma roky HZS takhle sundávala ze Sněžky partičku otužilejch Poláků.
Někteří prostě nevidí rozdíl mezi deseti minutama ve vodě a pěti hodinama ve sněhu a větru ![]()
andulka01 jo, ted jsem na to narazila ve fitness skupine, ze na hory leze plno otuzilcu, aniz by si vzali s sebou odpovidajici vybaveni do batohu. No a dalsi rozsireny nesvar je podle me bezecke/fitness obleceni a boty jako univerzalni obleceni na kazdy sport.
barbucha hele jako uprimne, myslím, ze kdybych měla rict, jak si představuju ideálního chlapa, tak by se jim to asi taky nelíbilo
notna mne to ani nepřijde jako nedostatek respektu, ale fakt jako nedostatek jakyhokoliv rozumu
Jitka77 Ty napíšeš hemžit a mě svědí hlava![]()
barbucha hele jako uprimne, myslím, ze kdybych měla rict, jak si představuju ideálního chlapa, tak by se jim to asi taky nelíbilo
Taky mě to napadlo. Já ho bohužel nemám, ale zase se nemusím bát, že mi ho budou chtít všichni ukrást.
Asi jste moc náročný. Já od chlapa chci jen dvě věci: aby byl zábavnej, a nevotravoval ![]()
Potrefenáhusa :-D:-D
barbucha Hele ale to je strašně málo, navíc já nerada začínám první, máš moc nízký nároky, aspoň solventnost k tomu příhoď.
Nevím, jestli někdo tady sleduje dění na OH, ale máme zastoupení v curlingu, mixu dvojic. Teda ty komentáře směrem k naší hráčce zvlášť na seznamu jsou výživné. Vůbec nechápu tu potřebu komentovat její vzhled, v tom co dělá je očividně dost dobrá, když se na ty OH dostali.
brrr Curling sleduju s mužem, ale sportovní zprávy nečtu. O moji osvětu ve sportu se stará muž. Někdy až moc :-D Paulovi, snad to nepletu, vypadají úplně normálně.
brrr Hodnotit krásu takhle veřejně je kratochvíle dementů. Tady taky nedávno proběhl nějaký soud dcerky od Bagárové. Hlavně, že je to tu samá inteligentní a vzdělaná žena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje