tv
otřesné.
Omfg
tv No fuj! ![]()
Já bych moc rada viděla toho, kdo si to na základě téhle reklamy pořídí. Nebo i navzdory té reklamě pořídí.
Tabea tak nevim jestli si to nekdo koupi ma zaklade te reklamy, ale navzdory ji asi spousta lidi. Tu znacku znam a kupuju nektery produkty pro muze. Parfem nekoupim, ale u nekterych produktu navzdory reklame asi muz zustane.
ale nasi fotku sem asi davat nebudu ![]()
Já bych moc rada viděla toho, kdo si to na základě téhle reklamy pořídí. Nebo i navzdory té reklamě pořídí.
Toho prvního fakt ne.
clothilde jako kdo jinej než vašut. on je fakt hroznej, měla jsem párkrát tu "čest".
To je ta značka která nabízí kulolep? Nemám čas to hledat.
tv tvl...to je strasny. Dno nejvetsi. O MV nemluvě,ten fakt vezme vsechno
Ze to ma Vasut zapotrebi....
Vašut je jako smrt. Taky bere vše.
Kan Asi nechceme vědět,

tv tak to je snad nejdál. Silně emetogenní materiál.
Kan jj to jsou oni.
Ale pozor "kulolep", jak rikas ne. Nabizi preparat se zcela opacnym ucinkem
Edit:doplneni prispevku
clothilde Jo tak asitak. Neznám to, takže se nemůžu ani pohoršovat.
tv <zelenej smajlík>
To doufám nemáme v databázi...
Jack Saloon More (Angry Beards) Ale jsou tu i horší: Twenty five (Nacho Vidal)
Je to daň za velikost databáze.
ModestMourek Žádná recenze? Žádné líbí/nelíbí? To se divím. ![]()
ice Tak ty produkty samotné nemůžou za to, že jim reklamu dělá k.k.t. Taky si myslím, že zaplnili díru na trhu, produkty jsou prý kvalitní a ze začátku ty reklamy byly i celkem vtipný. Ale když je zadavatel/kreativec prasátko, jak to jinak může dopadnout.
andulka01 A tak má to cítit na muže ne? Tudíž je to potom pojato tak, aby je to oslovilo.
Kan Tak samozřejmě, má to cílit na muže. Ale tohle je fakt hodně přes čáru, i na chlapy, nechala jsem to tady zrecenzovat a teda prý fakt ne. Dyť je to na úrovni "přeřízne i bobra" reklamy na pilu nebo co.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje