Už sa zvažuje, že vo štvrtok a piatok nepôjdeme do školy.
Omfg
continuity aktuálna správa je, že to prišlo z ruskej adresy. Pán premiér sa k tomu nevyjadruje.
To se dalo čekat. Zřejmě tak soudruzi oslavujou konec války. Poslední dobou se fakt snažej.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/moskva-tajne-sluzby-spionaz-rusko-evropa_2405051749_jud
letfenixa prosím ta, lokálně u vás alebo na celom Slovensku?
continuity celé Slovensko. Prvý to zverejnil policajný prezident a následne minister školstva.
letfenixa diky
continuity ideme do škôl.
letfenixa Tak v podstatě to je dobře, ne?
Samantha áno, určite.
Hlavne aby dospelí nerobili paniku.
letfenixa A máte na to nějaké "směrnice"? Rady... pokyny... myslím ohledně potenciální paniky.
Samantha vieš čo, oficiálne nie. Ale som v skupine Zavreta škola na FB a dali tam pekný manual od IPčka (intern.psychol.poradňa).
V mojej triede mám 1 veľmi hystéricku matku a jeh dcéra je podchvíľou z niečoho zrutena, kvôli tomu že nešla na lyžiarsky a mala sa učiť v paralelke sa zrútila tak, že išli na pohotovosť a dali jej niečo na upokojenie.
letfenixa Tak hodně pevné nervy a mnoho empatie
.
Samantha vďaka, si milá.
hm tak znasilneni to je na pohodu, vytlaceni ze silnice spravi tacek pokuty... jako ja uz nechapu nic v tomhle kocourkove
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-ktery-na-jicinsku-vytlacil-autem-vuz-mlade-ridicky-se-vyhne-soudu-40472082
Diskuze na idnes pod článkem o ne-nutnosti kastrace pro úřední změnu pohlaví.
Zásadní problém, aby dcera nepotkala na veřejném WC trans ženu s penisem. Vy jste někdy viděly, co má soused/ka ve vedlejší kabině v kalhotkách
?
Upřímně - v ženské sprše v bazénu by mě to trochu zaskočilo. A to chodím do společně šatny v sauně. Nebo boule v plavkách...
Makara no me by tedaj i zajimalo, do jakych saten a wc budou mirit transmuzi..
neco mi rika, ze se do panskych moc nepohrnou.
SunEclipse tak na WC je to fakt úplně jedno- prostě půjdou do kabinky. (Já na pánské občas jdu a to jsem si gendrem naprosto jistá
).
Problém vidím na tom bazéně, v nemocnici... O závodním sportu radši nemluvim, ale to věc zbytná.
Makaraja jsem nekde cetla, ze ta nutnost operace se vztahovala jen a pouze na odstraneni pohlavnich zlaz, ze si transzena nemusela nechat odstranit penis, ale musela si nechat odstranit varlata. Takze bouli v plavkach mohla mit i uredne uznana zena. I kdyz ono asi pri absenci muzskych hormonu se penis zmensi tak jako tak, rekla bych, ze asi i nezavisle na kastraci, pokud dana osoba pouziva zenske hormony. Tohle posledni je jen moje domnenka.
Makara no me by tedaj i zajimalo, do jakych saten a wc budou mirit transmuzi..
neco mi rika, ze se do panskych moc nepohrnou.
Copak transmuzi. Ale co takovy nebinarni osoby, ha? Jeden den na damsky, druhej den na pansky?
barbucha WC pro postižené? A jinak se budou asi muset rozhodnout podle toho, co maj dole. Já si nedokážu představit, že jdu po sauně cíleně do ochlazovacího bazénku určený pouze pro ženy a tam někdo s penisem? To potom postrádá smysl, ať už se dotyčný cítí jakkoliv. Znásilnění se nebojím už vůbec, aby bylo jasno. :D
Vsadim se ze na WC pro postizeny by nesli a vnimali by takovej napad velice nelibe, nebot jsou prece naprosto normalni!
No, tady je celkem vetsinou vyreseno, spolecnejch zachodu je tu dost. Kupodivu vzdycky vsechny cisty, jako novy, at uz z tech dveri vyleze chlap nebo zenska (nebo "neco"). U nas bych mela - s ohledem na nektere ceske gentlemany - ponekud obavy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje