Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 30. května 2024 14:49
Reakce na Friga:

Makaraja jsem nekde cetla, ze ta nutnost operace se vztahovala jen a pouze na odstraneni pohlavnich zlaz, ze si transzena nemusela nechat odstranit penis, ale musela si nechat odstranit varlata. Takze bouli v plavkach mohla mit i uredne uznana zena. I kdyz ono asi pri absenci muzskych hormonu se penis zmensi tak jako tak, rekla bych, ze asi i nezavisle na kastraci, pokud dana osoba pouziva zenske hormony. Tohle posledni je jen moje domnenka. 

​Ano, v ČR to takhle je (snad se to tedy změní po tom nálezu Ústavního soudu).

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 30. května 2024 14:55
Reakce na notna:

​Blažek ministrem spravedlnosti je neuvěřitelný výsměch. Dodnes jsem to nepochopila. Jemu projde snad všechno.

​Měli byste do toho pustit investigativní novináři, co za tím je, co drzi v ruce za trumfy.

Nebo by se někdo na to měl zeptat Fialy na tiskovce - něco by odpovědět musel :-)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 31. května 2024 13:43
Reakce na Lenka22:

​Měli byste do toho pustit investigativní novináři, co za tím je, co drzi v ruce za trumfy.

Nebo by se někdo na to měl zeptat Fialy na tiskovce - něco by odpovědět musel :-)

​No, od čeho máme razorblade ?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. května 2024 19:58

Lol, good luck se ptanim se fialy na cokoliv

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 31. května 2024 20:32

razorblade Jak reaguje na otázky? Nebo se k němu novináři nedostanou?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. května 2024 21:18

Isca kdyz na neco nechce odpovedet, neodpovi, i kdyby ses stavela na hlavu... a kdyz si ho chces odchytit mimo tiskovku, nebavi se s tebou. Hodne politiku to tak dela. Pripadas si pak jak pes, kterej naskakuje lidem na nohu a obi ho furt setrasaj

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. června 2024 16:56

V souvislosti s probíhajícím SP v beach volejbalu v Ostravě a milionem fotek. Nechápu, že je stále povinné, aby ženské hrály v těch miniaturních kalhotkách. 

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 09. června 2024 16:58

brrr

Nejen miniaturní  kalhotky. Taky podprsenka místo trička

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. června 2024 17:00

Makara Jasně, ale u těch gatěk si ještě představím, kam všude ten písek zaleze. Brrr

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 09. června 2024 17:15

Vzpominam si, ze rok dva zpatky se resilo, ze nejaky tym odmitnul hrat v tom mini dresu a dostaly snad pokutu, detaily si uz nevybavuju. Jak je ten zensky odev absurdni vynikne jeste vic kdyz mas vedle sebe zavodnici v "bikinach" a zavodnika v sortkach skoro po kolena a polovolnem tricku.

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 09. června 2024 17:21

Sejři mi to od pátku,co na to koukám. I driv uz.Taky jsem v klubu,kde to mimo jiný hraje a holky a ženy napříč věkem mají elastický šortky.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. června 2024 17:59

Černá kočka Jo, to byl norský tým. Kdyby si ty plavecky neoblíkly, hrozila jim diskvalifikace. Ony teda prý můžou mít elasťáky, ale přes to musí dát ty kalhotky. Absolutně to nechápz, kdyby to, v čem jsou oblečené, mělo vliv na hru, ale to nemá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2024 18:10

brrr jako vážně můžou mít kraťasy, ale přes to musí mít plavky?! To je fakt wtf

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. června 2024 18:14

Evaeva No, prý jo. Chlapi můžou mít trika, ale přes to taky to tílko, to je oficiální dres.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2024 18:19

brrr jasně, tak to beru jako variantu do zimy, triko s dlouhým rukávem a přes to tílko, ale ty kalhotky to je divný.

Já v atletice vždycky preferovala plavky, ale člověk mohl mít cokoliv, co byl dres týmu. Takže klidně dlouhé elasťáky, když chtěl.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 14. června 2024 16:26

Sweet Potato ze se rozcilujes. Hlavne ze Bara dovadi, diblik jeden!

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 14. června 2024 17:07

Sweet Potato a co bys asi tak cekala od webu, kde se to hemzi slogany typu "luxusni telicko"? 

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 14. června 2024 17:34
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:39

Jste si tady někde stěžovaly na nízký tresty za znásilnění... tohle je dovedený prakticky k dokonalosti. Tady ten dobrý muž si za hromadnou akci odkroutil celý dva roky, chudák... a nyní ještě ke všemu čelí nevůli obyvatel. "Traumatizován" tvl! Ale nehne se!

Čert by mě vzal. Ty nadržený dobytkové se ještě za odměnu nechaj živit a smějou se ostatním do očí. 

Nezbavíte se mě!