Karja přesně. A ještě mají pocit, že oni na to kápli a jediní vědí, když jsou tak chytří.
Omfg
není to až taková výjimka. Lidé, co něceho dosáhli v nějaké oblasti, často nabydou dojmu, že jejich názor je validní ve všech tématech. Já mám odstrašující extrém v nejbližší rodině, který neváhá mého muže poučit o letadlech.
Časté je to ve vztahu v podřízeným. Jeden manažer mi hodně intenzivně radil jak mám přistoupit k přípravě na přijímačky u svých dětí.... které v životě neviděl.
Já už se v tomu ve svém věku směju, ale tihle padla a vrtačky jsou i společenský nebezpeční.
.
continuity No jasně, to známe. Já mám ve svém okolí majitele firmy, výchovného poradce, co s vlastníma dětma byl sám asi tak 3 hodiny, ale jako všemu rozumí a neváhá ti poradit, co máš dělat líp nejen s dětma ale i sama se sebou:-D:-D. Jako přesně tak se to stává, ty lidi mají nějakej zastřenej mozek.
Mně na tom fascinuje rovnítko postoj ke covidu = postoj k válce na Ukrajině.
Za každou cenu být v opozici, asi.
Já už tomu zdravotnictí přestávám rozumět. Volám doktorce, abych se dozvěděla, jak RTG a co bude dál. A ze záznamíku se ozve - doktorka právě ordinuje, napište do Emmy. Tak napíšu do Emmy a odpověď je - doktorka tu dnes není, jen sestra, pro informace si zavolejte zítra ![]()
Torrah covid desinformace a postoj k válce mají stejný informační zdroj. Ruské dezinformační sítě. To je úplně jasné, že to je spřažené.
Jsou jistě lidí, na které to neplatí - ale pro velkou spoustu jo.
continuity myslis treba ty dezinformace, jak na webu ministerstva zdravotnictvi psali, ze povinne ockovani je dezinformace?
Strach je vypitej magor. Zřejmě tu účast naplánoval s obvyklou trojkou v žíle.
A koukám, že by byl v dobrý společnosti: Nohavica, Jandák... jeden lepší než druhej ![]()
Zároveň teda to, že je někdo dobrej herec a režisér, ještě (bohužel) neznamená, že je inteligentní a schopnej třídit informace.
Aranel pro mě je naprosto strašlivá rána ten Nohavica, to proste porad nějak nemuzu pobrat
barbucha protože jako básník a zpěvák mi přijde geniální, ty jeho starý písně jsou pro mě úplně do zivyho a pak toto (ono se to stalo už před covidem a putinem, okamura atd., tam ještě mi šlo trochu privrit oči, teď už mi to teda nejde ![]()
Potrefenáhusa jo presne, Nohavica me mrzi moc
Potrefenáhusa rozumím ti
Potrefenáhusa mám to úplně stejně ![]()
Potrefenáhusa s Nohavicou to mám stejně, jeho starší tvorbu jsem milovala.
Potrefenáhusa s Nohavicou jsem se taky ještě nevypořádala.
Ale to, že tvorba je tvorba a vlastní prožívání umělce něco zcela jiného mě poučil už Vysockij, který měl dokonalé písně o horách a nikdy v žádných pořádných nebyl.
Moc si ty umělce adorujeme.
Já se s Nohavicou taky nevypořádala. Nejsem schopná ho poslouchat, ani ty starší písničky, bohužel. Chápu, že tvorba a osobnost může být naprosto rozdílná (koneckonců já taky nedělám všechno, o čem píšu, naštěstí), ale pro mně to je jeho vyjadřování prostě přes míru. Ne.
continuity fabulace je trochu neco jineho, nez vada charakteru. Karel May taky nevidel zivyho indiana, ale to neva.. ovsem kdyz se nekdo tvari jako moralni majak a pritom je udavac, je to vazne smutny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje