Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2024 22:15

Karja přesně. A ještě mají pocit, že oni na to kápli a jediní vědí, když jsou tak chytří.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 10. července 2024 07:02

Karja

není to až taková  výjimka. Lidé, co něceho dosáhli v nějaké oblasti, často nabydou dojmu, že jejich názor je validní ve všech tématech. Já mám odstrašující extrém v nejbližší rodině, který neváhá mého muže poučit o letadlech. 

Časté je to ve vztahu v podřízeným. Jeden manažer mi hodně intenzivně radil jak mám přistoupit k přípravě na přijímačky u svých dětí.... které v životě neviděl. 

Já už se v tomu ve svém věku směju, ale tihle padla a vrtačky jsou i společenský nebezpeční. 

.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 10. července 2024 08:09

continuity No jasně, to známe. Já mám ve svém okolí majitele firmy, výchovného poradce, co s vlastníma dětma byl sám asi tak 3 hodiny, ale jako všemu rozumí a neváhá ti poradit, co máš dělat líp nejen s dětma ale i sama se sebou:-D:-D. Jako přesně tak se to stává, ty lidi mají nějakej zastřenej mozek.

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 10. července 2024 09:18

Mně na tom fascinuje rovnítko postoj ke covidu = postoj k válce na Ukrajině.

Za každou cenu být v opozici, asi.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 10. července 2024 21:31

Já už tomu zdravotnictí přestávám rozumět. Volám doktorce, abych se dozvěděla, jak RTG a co bude dál. A ze záznamíku se ozve - doktorka právě ordinuje, napište do Emmy. Tak napíšu do Emmy a odpověď je - doktorka tu dnes není, jen sestra, pro informace si zavolejte zítra

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 10. července 2024 21:37

Torrah covid desinformace a postoj k válce mají stejný informační zdroj. Ruské dezinformační sítě. To je úplně jasné, že to je spřažené. 

Jsou jistě lidí, na které to neplatí - ale pro velkou spoustu jo. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 11. července 2024 09:19

continuity myslis treba ty dezinformace, jak na webu ministerstva zdravotnictvi psali, ze povinne ockovani je dezinformace?

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. července 2024 11:01

Strach je vypitej magor. Zřejmě tu účast naplánoval s obvyklou trojkou v žíle. 

A koukám, že by byl v dobrý společnosti: Nohavica, Jandák... jeden lepší než druhej

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 11. července 2024 11:42

Zároveň teda to, že je někdo dobrej herec a režisér, ještě (bohužel) neznamená, že je inteligentní a schopnej třídit informace.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 11. července 2024 13:13

Aranel pro mě je naprosto strašlivá rána ten Nohavica, to proste porad nějak nemuzu pobrat 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. července 2024 13:43

Potrefenáhusa 

Proč? 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 11. července 2024 13:52

barbucha protože jako básník a zpěvák mi přijde geniální, ty jeho starý písně jsou pro mě úplně do zivyho a pak toto (ono se to stalo už před covidem a putinem, okamura atd., tam ještě mi šlo trochu  privrit oči, teď už mi to teda nejde

49113 příspěvků moje polička 11. července 2024 14:00

Potrefenáhusa jo presne, Nohavica me mrzi moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2024 14:00

Potrefenáhusa rozumím ti

Offline Vilemina
2359 příspěvků moje polička 11. července 2024 14:02

Potrefenáhusa mám to úplně stejně

Offline Pinot Noir
29625 příspěvků moje polička 11. července 2024 15:11

Potrefenáhusa s Nohavicou to mám stejně, jeho starší tvorbu jsem milovala.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 11. července 2024 15:22

Potrefenáhusa s Nohavicou jsem se taky ještě nevypořádala. 

Ale to, že tvorba je tvorba a vlastní prožívání umělce něco zcela jiného mě poučil už Vysockij, který měl dokonalé písně o horách a nikdy v žádných pořádných nebyl. 

Moc si ty umělce adorujeme. 

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 11. července 2024 15:35

Já se s Nohavicou taky nevypořádala. Nejsem schopná ho poslouchat, ani ty starší písničky, bohužel. Chápu, že tvorba a osobnost může být naprosto rozdílná (koneckonců já taky nedělám všechno, o čem píšu, naštěstí), ale pro mně to je jeho vyjadřování prostě přes míru. Ne.

49113 příspěvků moje polička 11. července 2024 15:37

continuity fabulace je trochu neco jineho, nez vada charakteru. Karel May taky nevidel zivyho indiana, ale to neva.. ovsem kdyz se nekdo tvari jako moralni majak a pritom je udavac, je to vazne smutny