Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 11. července 2026 21:41

Ty kolaři tam měli prý úplně všechno. Sklad, vývoj, výrobu dílů, plány, kancly. Zůstala jen značka

Jako Botasky Rainbow jsem stejně měla v plánu, na podzim jako když najdu, knihu předplatím mamince k Vánocům, Alpine pořídím trička do rodiny, ale kolo nemůžu. Kecky Vasky nosí švagr, včera taky objednal. 

Sestra si dvoje Botasky objednala ve středu ráno, limitku čokoládovnu a trikoloru. Tak jí držím palce.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 12. července 2026 07:36

andulka01 Equator spustil na eshopu možnost poslat jim  dar https://www.equator-cycling.com/dar/ 

Offline barbucha blogger
35899 příspěvků moje polička 13. července 2026 14:45
Reakce na Torrah:

continuity botasky ano, ty jsem taky nosila. Psala jsem o Vasky. Ty mi nesedly. Strašně tvrdé, nechodilo se mi v nich dobře.

​Vasky jsou podvodníci, všechno obšlehli od vagabondu, vans apod.

Offline Vosina
příspěvků moje polička 16. července 2026 08:54

Kožené Vasky jsou za mě technologicky boty tradičního střihu, takže chtějí pot a krev nositele (nebo spoustu Nilfettu a vosku), než změknou a přizpůsobí se. Mám je devět, osm, šest a jeden rok, nakládám jim zle.

Ale já nejsem úplně běžný zákazník, nohu mám 43 a nosila jsem i kanady (ty staré čsla a snb už v armyshopech pravděpodobně došly) nebo steelky. Měkké boty mi nevyhovují. Takže jak najdu něco ucházejícího, držím se toho zuby nehty.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 21. července 2026 20:21

Tak dnes som zažila parádny šok . O 17.hod, si mala prísť zákazníčka pre hotové nohavice , nuž som ich chcela okolo 16.45 odniesť do kabínky . Išla som naisto, ale na vešiaku v dielni neboli, neboli ani medzi rozpracovanými vecami, a neboli ani  v taškách, kde na mňa  iné zákazky ešte len čakali  . Hu, tak to ale predsa nie je možné, viem, že som ich dokončila, niekde tu byť musia !Druhé kolečko hľadania som doplnila prehliadavaním miest za strojmi, pod strihačským stolom, za skriňou ... a stále nič. Poznám predsa zákon o zachovaní hmoty, kruci, musí to tu niekde byť ! Ibaže nebolo, a hodiny sa posúvali. Zavolala som zákazníčke, nech zatiaľ nechodí, lenže  to nič nevyriešilo, a navyše som vedela, že nohavice potrebuje na zajtrajší pohreb . Konečne som prestala vyšilovať, zamyslela som sa a došlo mi, že keď nohavice nie sú tu, musia byť niekde inde, a síce - čo ak si ich omylom odniesol jeden z dvoch dnešných zákazníkov ? Zavolala som prvej, ale tvrdila, že má iba svoje opravené šaty. Na druhého zákazníka som nemala číslo, ale zavolala som jeho manželke. Joj, ona je na služobke, takže nevie ,ale zavolá mužovi . Keď mi o chvíľu volala, že nohavice sú na svete, spadol mi síce kameň zo srdca, len sme museli pre tie nohavice zájsť , čo bolo tam 25 km a rovnako späť / ďakujem manželovi že štartoval auto bez poznámok /. No ale koniec dobrý všetko dobré, a nabudúce si musím poriadnejšie pozrieť, či nedávam zákazníkovi do tašky aj niečo navyše !

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 21. července 2026 20:28

Blanka tak to je hustý příběh. Hlavně že se našly.

Offline Kokoska
35005 příspěvků moje polička 21. července 2026 20:32

Blanka to se clovek orosi, co? Hlavne, ze jsi kalhoty vypatrala.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 21. července 2026 21:28

Keby sa zákazník nebol býval toľko ponáhľal, že nebude skúšať, lebo ide čosi robiť na chatu , asi by sa to nestalo. Ja viem, dobrá výhovorka stojí groš .... 

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 21. července 2026 22:02

Blanka Konec dobrý...

Offline Garfie
28577 příspěvků moje polička 22. července 2026 09:58

Blanka Uf, tak to je dobrá historka!!! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 22. července 2026 12:38

Ja  som vedela, že vás pobavím ! Jo, jo, srandičky , ale čo by som robila, keby nohavice neboli aj so zákazníkom  na chate, ale keby odo mňa išiel rovno  na služobku napr. na východné Slovensko ?  Dobre, už sa prestanem venovať tomu čo bolo, a teraz radšej znovu seriozne do práce !

Offline Marbuša
1426 příspěvků moje polička 28. července 2026 08:25

Prosím vás, profesor Beneš se zbláznil? On už je taky klimatolog? Narážím na úryvek přednášky, kde Beneš mluví o tom, že se otepluje i měsíc. https://www.youtube.com/shorts/0CL3GYYTsnY  Nevím, jestli se zobrazí tenhle proklik, ale Daniel Kortus to postoval na FB i na X.

Offline Sweet Potato
40462 příspěvků moje polička 28. července 2026 09:32

Marbuša No...