Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Potrefenáhusa
38160 příspěvků moje polička 09. března 2026 20:08

Evaeva ani v pokročilým věku u druhyho dítěte se na to neptali. Podle me by se člověk musel starat sám 

Offline Pinot Noir
29326 příspěvků moje polička 09. března 2026 20:12

Evaeva neptali se ani u druhého skoro ve čtyřiceti, zeptala jsem se na to sama, informace mi dali domů k prostudování, několikrát mi zdůraňovali, že to musím včas podepsat, ale kdykoliv můžu odvolat, poslední souhlas chtěli u samotné operace. Nabízet to před převozem na sál je dost neetické teda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2026 20:22

Potrefenáhusa Pinot Noir skoro 40 není ten věk, o kterém jsem mluvila, myslela jsem třeba 45+ Podle mě je to správně, gynekolog se mně taky neptá, jestli nechci tělísko. Zároveň si ale myslím, že o té možnosti spousta žen neví. 

Offline Pinot Noir
29326 příspěvků moje polička 09. března 2026 20:27

Evaeva to jo, ale jsou tam k tomu věku navíc ty dvě sekce, že jo. 

Offline letfenixa
10716 příspěvků moje polička 09. března 2026 20:48

Evaeva ja som tú sekciu v podstate ani plánovanú nemala,  ale vo štvrtok sa môjmu gynekológi niečo nepáčilo na monitore, poslal ma do pôrodnice a tam mi kázali na druhý deň ráno prísť na sekciu.

Pinot Noir tiež si myslím, že je to neetické. U mojej mamy to povýšili na ešte vyšší level. Išli jej operovať hrubé črevo a zisitili, že má tukovy nádor na stehne a stále ju presviedčali, nech si to pri jednej narkóze dá zoperovat. Stále odmietala. Tak keď už mala naladovku, znova prišli a podpísala súhlas. Odoperovali jej polovicu, stehno má odvtedy necitlive a úplne zle sa jej to dlho hojilo, o operácií hrubého čreva už ani poriadne nevedela, a nohu mala stále zlú. 

Offline Aranel
6298 příspěvků moje polička 09. března 2026 20:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Aranel upřímně, ty mi na tom prijdou skoro to nejsnazší (mam bohuzel celkem bohatou zkušenost) 

jinak mi to prijde podobny jako úchylka s plastickýma operacema, chtej vic a vic a nikdy nemaj dost, i kdyz je to davno za hranou

​Jakoby fyzicky asi "nejsnazší", ale psychicky...

Chudáci ti dva už mají 5 dní škytavku

Offline DruI
5399 příspěvků moje polička 09. března 2026 21:27

Pinot Noir Já myslím, že to fakt obecně nabízejí až při třetí sekci, která je tak obecně považovaná za mezní. Ale teda, kdyby mi to u druhého vycházelo na sekci, tak bych si to taky nechala udělat při jednom.

Offline Samantha
3185 příspěvků moje polička 10. března 2026 08:15

Tak k těm sourozencům, kolegyni se narodila trojčata (ke klukovi a k holce) a ta holka teda neni ani trochu nadšená, pro tu skončilo dětství (docela ji chápu, já o 10 a o 14 let starší než bráchové) 

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 10. března 2026 09:44

Samantha Jo to víš že jo, já se jí nedivim, ono opravdu ted se bude všechno točit kolem těch mimin no. Některé děti jsou takové samostatné, třeba segry děti hodně tíhnou ke kámošům, mají sporty, hodně někam vyráží s těmi sportovními oddíly, prostě leccos zažijou i mimo rodinu...ty by ocenily, že by na ně máma neměla čas je prudit, tahat po výletech ale zároven byla doma a chystala ty svačiny a obědy..... Pro naše děti by byla dvojčata katastrofa.

Offline notna
9067 příspěvků moje polička 10. března 2026 14:30

Podle mě je to jedno, jestli jsou ti sourozenci 2 nebo 10. Určitě velký podíl na tom mají rodiče, jak k těm dětem přistupují, a taky bude dost o štěstí, jak si všichni sednout. Vždyť se kolikrát rvou na život a na smrt i dva sourozenci věkově blízko u sebe.

My nikoho v rodině takovýho nemáme, tak do talíře žádné takové rodině nevidím. Měla jsem spolužačku, těch bylo 5 nebo 6 a všichni teď mají taky víc dětí, nejmíň 4, nejvíc 7. Tak asi to nemělo na ně negativní vliv. Znám i bratrance a sestřenice té spolužačky a tam má jedna dokonce dětí 11!

Je zajímavý, jaký to budí vášně. Tady ta zmiňovaná ballerina s devátým dítětem dokonce nějakou influecerku inspirovala k organizaci její záchrany. Prý to určitě nemůž žádná žena chtít dobrovolně, tak ballerinu musí nějakým způsobe vyrvat ze spárů jejího muže  

Offline Sweet Potato
39596 příspěvků moje polička 13. března 2026 12:14

Offline andulka01
12653 příspěvků moje polička 13. března 2026 12:54

Sweet Potato to je šílený