Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline viktorka_od splavu
49528 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 08:07

Jako přijedu na technickou a nesvítí mně obě(!!) světlanejpozději tak dva dny zpátky stopro svítily

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 19:39

viktorka_od splavu Po pár takovýchto extempore to dávám do servisu a oni mi na technickou dojedou, stojí to jen o tisíc korun navíc, což mi přijde že tam asi snad jedou zadarmo, když si ted počítám ten čas. A navíc, na rozdíl od samba, mě upozorni i smskou, kdy mi technická konci:D:D. 

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 19:45

Karja taky nam to vyrizuje servis, je to jednodussi.

49528 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 21:04

Karja no toto byla takova rychloakce-ja ji totiz uz mela propadlouse na me s smskou jaksi vyprdli

Offline RoSa
10280 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 21:48

viktorka_od splavu a jak jsi tam s propadlou dojela, odtahovkou?

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:11

RoSa na papíry to nejezdí a když už tam jseš a neprojdeš, tak u části závad ti to orazi na 30 dní. 

Offline RoSa
10280 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:18

continuity jasně, ale bez technický (bavíme se o propadlý kontrole) nesmíš vyjet na pozemní komunikaci, ani metr!

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:20

RoSa za pětikilo jsem to měla vloni:D

Offline RoSa
10280 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:22

Karja a nechali tě pokračovat v jízdě?

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:31

RoSa Jo, ale to byla taková situace, že se divim, že mi nedali i dejchnout a dát líznout na papírek.... 

Mně se to vlastně stalo i dvakrát, jednou jsem to měla za kilo (to je 6 let zpátky) a jednou za pětikilo a pokaždý jsem mohla pokračovat v cestě. 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 21. zaří 2026 22:51

Karja to je furt levnější než odtahovka.

Hlavně dnes už Waze ty cajty napráší. Jako nejsem zastánce porušování předpisů, ale zrovna tohle mi přijde únosné. Minule kolem mne projelo auto, že jsem myslela, že se udusim, rozhodně minimálně vyndaný katalyzátor. To ať řeší, ne měsíc propadlou technickou. 

Online Garfie
28719 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 02:37

RoSa Karja Já to měla kdysi za dvě stě a soucitnej pohled, když jsem je požádala, ať mi napaří maximální sazbu, že je to manželova starost a nechám si to proplatit. Odjet mě nechali a ještě si u svačiny pokecali, jakou má ten můj chudák doma čarodějnici. 

49528 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 05:56

Karja jj petikilo, dejchnout mi dali (neze by k tomu meli duvod) a kdyz videli me prekvapeni co jako je, tak mi vysvetlili ze technicka a at uz s tim takhle "prosimvas" nejezdim. a poradili stk kde berou bez objednani, at si tam zajedu co nejdrive RoSa no proto mi to nemohl udelat servis-ti by to brali tou odtahovkou

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 07:54

Nam se teď nějak rozjel servisní interval s STK, takže muž tam jezdí na blind. Říkal, že je to levnější než platit servis. STK samotná tam drahá není, ale udělají minimálně prohlídku a vždy ho to stojí na faktuře alespoň 5000. Takto tam jede a za pětikilo přesně ví, co se má udělat nebo rovnou odjíždí s razítkem. 

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 08:03

continuity Ono  taky záleží v jakém stavu máš auto, levnější to je, když to děláš samostatně, ale když ti jí nedají a jedeš tam dvakrát, tak už se to prodražuje:D

Offline letfenixa
11000 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 08:25

Na Slovensku je jedno, či vás chytia bez STK alebo nie, vyhodnocuje to systém, takže pokuta môže prísť pri 1 deň neplatnej. 

Offline letfenixa
11000 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 08:25

continuity takto to robí muž. 

49528 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:00

continuity petikilo jako za tu technickou prohlidku? to by bylo hodne levny. s emisema min. 2 litry nebo vice

Karja a napotreti ti zakazou vyjet na silnici

(neverily byste co se mi stalo zas

Offline Makara
3695 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 16:18

viktorka_od splavu no povídej......

49528 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 16:30

Makara zajela jsem vcera do servisu, vymenit ty zarovky, a jeste se nelibil sterac u ridice ze spatne stira. zarovky vymeneny, sterac nemeli skladem. mela jsem doma gumicky na sterace, jednu uz mi menil pritel byl to strasny voser to vymenit, tu druhou jsem schovala s tim, ze priste stejne koupim radej cely sterac. na to ale ted nebyl cas.. (ja to auto ted fakt nutne potrebuju). takze sterac jsem vzala domu, za hojneho sakrovani gumicka vymenena. rano jsem vyrazela v 6:30 podruhe na stk. svetla svitily, ovsem sterac! nechaval uplne stejny nesetreny pruh jako pred vymenou gumicky

tak jsem vystrikala vsechnu vodu z nadrzky a spinavy pruh vylestila kapesnikem a modlila se. typek na stk ten samy, vzal si auto a za chvili pro me dosel nasrane, ze mi to prece vcera rekl jasne at si ty svetla nevham vymenit v servisu, aby byly serizeny. ja na to ze vsak jsem v servisu byla. no ukazal mi jak to sviti kamsi dopr.. 

kdyz videl jak jsem z toho nestastna zvedl kapotu a spravil to. rikal ze delat to nesmi. pak nalepil nalepky a na sterac si nevzpomnel. 

uff