Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Torrah
3495 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 20:11

slniecko takhle uhnali i Čaputovou, ne? Je to fakt, že čeho je moc, toho je příliš, a hlavně trollí farmy si fakt servítky neberou, a strhnou s sebou dav podobných typů, jako vždycky.

Offline slniecko admin
19769 příspěvků moje polička 15. zaří 2026 21:02

Torrah tam toho bolo viac, včítane útokov na jej dcéru, včítane vážnej choroby jednej z dcér (neviem, či nie tej istej)

A áno, trolie farmy v tom nevinne nebudú, teraz občas trochu sledujem jednu novinárku, ktorá im nakladá - je to slovenská novinárka na ukrajinskom fronte, tá ich má ako predjedlo - a tam sa tuším organizujú na Telegrame...

Offline MP Marge
6937 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 03:18

Ja tedy nevim, jestli s padesatkou na krku se pocitam mezi "mladez", ale nevidim nic spatneho na tom, zverejnit neci hrube a urazlive komentare.

Nekdy to muze skoncit i happy-endem! Mam tady kamaradku (no, spis znamou, ale to je jedno). Bloggerka a novinarka, ale bohuzel telesne postizena a upoutana na vozik. Co te lidi na socialnich mediich dokazali napsat, to jsem neverila vlastnim ocim. Dala treba na Instagram selficko a dozvedela se, ze lide jako ona by Instagram vubec mit nemeli, ze vypada jako "blob fish" a "Jabba the Hut", ze se nemela vubec narodit, ze lide jako ona by se meli utratit.

No, taky to zverejnila. Byla tedy hodna a prekryla jmena/prezdivky, to ja bych zrovna neudelala, pokud nekdo nekoho pozna, tim lip. Ale na jeji post na Twitteru bylo hrozne moc reakci, lide ji vyjadrovali solidaritu,  pridaly se i nektere celebrity. Hrozne ji to tenkrat psychicky pomohlo. Zacali ji zvat do televize a do tisku na rozhovory, no a nakonec dostala nabidku napsat a vydat knizku o tom, jak se zije s telesnym postizenim. Dnes je znama jako spisovatelka a aktivistka za prava obcanu s telesnym postizenim. A to vsechno jen proto, ze se nebala postavit sprostakum, kteri ji na socialnich mediich urazeli. Kdyby zuatala potichu, tak o ni dneska nikdo nevi. 

Offline MP Marge
6937 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 03:21
Reakce na barbucha:

​Pokud si to dobře pamatuju, tak v podobným smyslu vyzněly i nějaký soudní rozsudky - že veřejně známá osobnost musí snést vyšší míru kritiky. A i ten Pitomio toho Pitomia prohrál

Nehodnotím teď slovní zásobu některých, jen ten princip... u těch příspěvků paní spisovatelky taky nebylo moc sprostých slov, tam s ní prostě někteří jen nesouhlasili, se jim její dílo nelíbilo (a to je špatněěě).

​To nebyl nesouhlas, nebo vyjadreni, ze se jim knizka nelibila; to byly osobni utoky. Naprosto pres caru. 

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:24

barbucha ja myslim, ze tohle je generacni, tady se s mladezi neshodnes. a jelikoz ten krasny novy svet je jejich, at si na nem hospodari jak uznaji za vhodne:-)

​Takze at jsou sprosti, urazeji kohokoli, mozna i rozbijou hubu nekomu, kdo se jim nelibi... jo?

Offline viktorka_od splavu
49528 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:40

Kokoska prosimte to ctes kde?

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 22:54

viktorka_od splavu oprav me, jestli jsem si to spatne vylozila. Tady se kritizuje, jak jsou na sebe lidi sprosty, a ty napises 

ten krasny novy svet je jejich, at si na nem hospodari jak uznaji za vhodne:-)

49528 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 06:24

Kokoska tvl, jo. vyjadrila jsem se na pocatku diskuse, ktera zacala sporem o to, jestli je lepsi "vychovavat" uzivatele tim, ze vytahuju jejich osklive prispevky a poukazuju na to jak jsou fujky, nebo jako barbucha se na ne vysrat a smazat/ignorovat. no hledme a hned se najde nejaka kokoska bojujici za prvni variantu

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 17. zaří 2026 07:17

U nás v kostele se teď loučil kaplan. Přechází do jiné farnosti. Dojemná chvíle, děti mu přály šťastnou cestu. A nějakej "Ležící Nagauči" k fotkám z akce na facebooku nezapomene poznamenat "lhář a podvodník v zeleném županu". Je to marný, je to marný. Do očí by mu to něřekl.

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 08:02

viktorka_od splavu za nic nebojuju, jen mi prislo divny, co jsi napsala. Ale mozna jsem tu hlubokou myslenku opravdu jen nepochopila.

Offline Sweet Potato
40798 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:13

viktorka_od splavuIluze o vychování kikotů si asi nikdo nedělá. Víc, alespoň podle mne, jde o podporu.

49528 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:29

Sweet Potato jo, to je mozny. ja to stejne jako barbucha nejak moc neprozivam, protoze to pro me postrada spojitost s realnym svetem. coz je imho prave generacni. pro mladez v tom si myslim neni rozdil, oni uz se do socek jako soucasti "realneho sveta" narodili.

jinak v drevnich dobach pred rozmachem socek jsem moderovala jedno uzivatelske forum, a od te doby iluze nemam

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:30

Kokoska Ona to myslela tak, že jejich je svět, že si právě mají klidně bonzovat, pokud to uznají za vhodnou cestu;).

viktorka_od splavu vid? Což mi přijde jako moc fajn názor;).

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:32

viktorka_od splavu To si myslim, si taky napsala dobře, ti mladší už to fakt nemají moc oddělené, nebo neřeknou, jo to je virtuální svět, jinej svět...atd atd. Je to už prostě svět no!

49528 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:43

Karja diky nacelniku!

Offline Pinot Noir
30214 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:45

Ono jde dost o to, kolik na těch sítích strávíte času. Kdo jen proletí, tak si hloubku té žumpy vůbec neuvědomuje. Já se teď dost aktivně účastnila diskuzí na téma soukromé školství, a ačkoliv jsem diskutovala a vysvětlovala slušně a věcně, neuvěřitelné množství nadávek a urážek jsem schytala. Nejvíc blbá, bez mozku a s blbýma kriplama, kteří nezvládnou normální ZŠ, jsem samozřejmě pro lidi, kteří v pěti slovech udělají osm chyb. Věřím, že těm, kdo jsou tomuto vystaveni intenzivně a dlouhodobě, taky jednou přeteče pohár, a tím zveřejněním největších hovad opravdu hledají podporu a ujištění, že svět ještě opravdu není úplně v háji. 

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 09:50

Ještě bych k tomu napsala, že pokud někdo napíšeme, že tihle lidi je nejlepší ignorovat, neznamená to, že to jakkoliv schvalujeme. 

49528 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 10:03
Offline dzizisketa
9075 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 11:13

Nejsem si jistá, jestli je v současné míře využívání a prorůstání sítí i do offline života rada zlé a nenávistné projevy jednoduše ignorovat, tak trochu strkání hlavy do písku. Stačí se podívat, co zvládnou trollí farmy a umně vyvolané fake aféry udělat s volbama.

Offline Jitka77
1977 příspěvků moje polička 17. zaří 2026 11:14

Archivářka Prosím, odkud je foto? Úžasný prostor...