continuity U nás na dítko zabralo "Číňan Tě vidí!" a už tiktok nevyžaduje. Doufám, že to zabralo.
Omfg
Ptala jsem se dcer, zda se s něčím na síti setkaly a prý ne. Všude jsou anonymně, dodržují (prý) pravidla, tak snad ...?
Mirka musis se zeptat, jestli z nich treba nekdo, loudil treba fotku v pradle nebo nahatou.
jinak holky to casto delaji vymenou za dobiti kreditu na telefonu treba. takze mily predator ma nejenom fotku, ale taky telefonni cislo.
ted jsem cetla rozhovor, kde chlap rika, ze 40% ceskych deti mezi 15 a 16 se setka s nekym koho zna jenom z internetu. co neni nutne spatne ani dobre, ale je nutne je naucit, jak to udelat bezpecne.
psycholozka nam vykladala, ze takto zmizela holka a kamaratka, ktere to rekla, i vedela, ze je zle, akorat uz netusila, co ma delat. takze dulezite veci policie zjistila snad az druhy nebo treti den.
continuity opravdu nic, řekly by to, nejsou už dávno malé, ale za celou dobu, co jsou aktivní na netu se jim to nestalo.
continuity U nás na dítko zabralo "Číňan Tě vidí!" a už tiktok nevyžaduje. Doufám, že to zabralo.
![]()
Mirka no, moje deti tvrdia že tiež nič, ale zas, mňa jeden z tých oslovených hore ubezpečoval, že zas toľko, koľko kontrolujem fakt nemusím, takže ja som asi na opačnej strane extrému
.
Mirka ono to jde rychle dopredu, pokud jsou vetsi tak treba tehdy titktok a podobne jeste nebyly.. kdyz mely tech 10-12 let?
viktorka_od splavu je to možné. Každopádně, je to strašné. Neumím si představit, že bych se s něčįm takovým setkala, to má i dospělý co dėlat, aby to ustál.
continuity to je ten rozhovor v deniku N? Taky jsem ho cetla. Prislo mi, ze pan vsechno az moc zlehcoval...
razorblade mne prislo, ze se vyjadroval dost kriticky k veci, kterou vubec nevidel a zna ji jenom z clanu na netu. na univerzitniho profesora mi to prislo trosku... co ja vim, zvlastni?
ona ho i redaktorka na to upozornila, ze ma o tom spatnou predstavu a ne, furt si jel svoji. hlavne jsme mela pocit, ze se boji, ze po shlednuti filmu zakaze pulka zeme detem internet pouzivat, ale predce o tom to vubec neni a nekde to v tomto smyslu komentoval i sam Klusak.
kdyz uz tak dela ten vyzkum, asi by stalo za to dat si do souvislosti cislo, kolik procent deti se potka s nekym koho nezna vs. kolik procent rodicu to s detma resi a je schopno jim ty zasady vysvetlit. a z toho dovodit jake riziko tem detem opravdu hrozi.
no nic, docela mne to nadzvedlo. asi by si mel popovidat s lidma, kteri s tema postizenyma detma pak realne pracuji.
Garfie Jasne, rozumim. Profily dcerinych spoluzaku jsem hloubeji nestudovala (jako jo, videa z bytu tam opravdu jsou), ale musim rict, ze aniz bych se prehnane angazovala, dcera se na siti chova velmi rozumne. Videa uplne zanonymizovany (nejvic nataci svoje kresleni) + zamceny profil. Ale tak ona neni asi typicky priklad, je a vzdy byla opatrna az moc..
continuity a taky je dulezity zminit, ze nejen ze muze nekdo po nich chtit fotky, ale vsechny ty nevyzadany dickpics se taky pocitaj....
Pavlena
U nás je to právě taky tak, já to moc řešit nemusela-o to víc mě překvapilo, že to ostatní děti mají jinak...
Garfie No abychom se neradovaly predcasne, ona ta teleci leta + kazda_matka_je_trapka udelaji svoje...![]()
![]()
? To je co prosím tě?
rasaNori no kdyz ti nekdo posle nevyzadane fotku svyho penisu....coz se deje pomerne casto. A dokazu si predstavit, ze se holky stydej kdyz jim neco takovyho prijde a nikomu to nereknou....
711990 ne to se fakt deje? No tvl ja chci chlapecky misto holek![]()
rasaNori proc myslis, ze klukum se tohle nedeje?
ice ale je tam statisticky mensi sance ne?
Pavlena Pššt! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY