notna Ten už snad byl zrušen, s tím novým NS.
Koronavirus
Že se nebojí prymulac toho smrticiho viru, je jich tam nasackovanych ve vip lozi dost. Aha, papalasi jsou už naockovani..
notna Do deviti to stihli, zacalo to lehce pred sedmou. Ale je to blb, fakt nedokazu uverit, ze si znova takhle nabehl!!
Takhle to nikdy neskonci, jsme v bludnem kruhu.
Karja Skoncilo to 0:0. To ale musela bejt zabava.
Sweet Potato Jo navic, je to zrusene, mas pravdu, to je myslim jedina vec, co ted nemohou naridit. No nic, jdu zpatky na Mars :-)
Garfie No hlavne proc jsou pristupny VIP tribuny, kdyz se hraje bez divaku? Jasnej vzkaz, ze pro nekoho pravidla neplati. Mmch mel tam byt i Vondra, to me nepotesilo.
Sweet Potato Dík, mám v tom pěkný hokej.
Karoleena Já to vidím teda úplně stejně. Spíš to nosí venku méně lidí. A v práci stále vidím spíš ty jednorázové roušky, které někteří mají od září, minimálně.
Je teda pravda, že sama ji nenosím venku nikdy, ale úplně do středu Brna nechodím.
mirajo Vondra už bohužel o moc víc klesnout nemůže. Už dlouho. ![]()
mirajo Je to skandalni, bez debaty.
bram Jj, to jsem si rikala, ze je to poliklinikou, lékárnou, hodinou a zvýšenou koncentraci důchodců, ale fakt skoro všichni
Sweet Potato notna Hele, ted studuju usneseni vlady od 15.2. do 28.2. a ten zakaz tam porad je. ![]()
mirajo No ono jich je tam víc. Tvrdík bez roušky, Mynářovi, Dvořák z ČT, to nahoře vypadá jako Kvitová. Ale Plukovník Lockdown suverénně vede tabulku WTF![]()
Debata na Idnesu je pekne vyzivna!!
Kašlete na ně, pojďte koukat na Mars!![]()
Sweet Potato No do Edenu na fotbal ja jedine za trest, jeste ze nemam kluky! Jasne, hura na jiny planety![]()
Sweet Potato Ale jsou to nervy!!!
Schrödingerovo Perseverance ![]()
Karoleena Hrozný! Možná už to tam Marťani táhnou do sběru!
Karoleena Hrozný! Možná už to tam Marťani táhnou do sběru!
taky do sekce Umění? :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY