Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline dorota
1236 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:01
viktorka_od splavu pokial viem, UEFA nemoze povolit to, co zakaze nejaka vlada. Nemecke kluby nemohli hrat zapasy doma v Nemecku s anglickymi timami v lige majstrov, resp. europskej lige, lebo Nemecko zaradilo Anglicko medzi nebezpecne krajiny a hraci z Anglicka by museli byt v Nemecku najskor 10 alebo 14 dni v karantene, co si anglicke timy vzhladom na domacu ligu nemohli dovolit, preto timy hladali nahradne riesenie, zapas hrali nakoniec v uplne inej krajine, ak si dobre pamatam, v Madarsku.
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:07

Pinot Noir nevidis rozdil v tom, ze 1. neni zakazano jezdit do lazni a 2. ministerstvo ktere zakaze detem chodit do skoly, vyslovne povoli papalasske fandeni na fotbale?

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:12

mirajo Hahaha jasně, však hráči jsou nějak pravidelně testování, tak makaj no!

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:13

viktorka_od splavu mě úplně stejně jako fotbal udivují otevřené lázně pro rekreační účely, vlastně je mi celkem jedno, jestli se tam srocují papaláši nebo Sokolky z jógy pro seniory.

49434 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:16

Pinot Noir tak udivuje mě leccos. tohle je ale z kategorie nehorázností, by mě zajímalo, když se tu probírala ta situace v německu nebo v kanadě, jestli tam taky přední činitelé státu chodí na speciální povolenky na hromadné zábavní akcičky, které má plebs zakázané?

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:16

Karja Tvrdikova vyzkumna laborator!

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:18

Lukáš Fibrich nevesele.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:21

viktorka_od splavu nehoráznost je to každopádně. Mě to ale už nějak ani nepřekvapuje. (Což je teda dost smutné, že člověk automaticky čeká od politické reprezentace to nejhorší.)

Online Catherinne
10881 příspěvků moje polička 19. února 2021 10:57

No tak jo, nejde mi osobně o to, jestli se otevřou obchody nebo ne, protože do nich bohužel nemůžu jít nakupovat, ale proč jim to Havlíček týden slibuje? To je pak depka na odstřel, když to všechno chystáte zbytečně... 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:02

viktorka_od splavu Jsem měla včera, když jsem to četla, úplně stejnou myšlenku jako Ty: tvl děti nemůžou do školy a papaláši můžou na fotbal. Mě ani tak netrhá žíly, že tam byl Prymula, ale to, že taková výjimka vůbec existuje. Proč jako?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:17
Reakce na Catherinne:

No tak jo, nejde mi osobně o to, jestli se otevřou obchody nebo ne, protože do nich bohužel nemůžu jít nakupovat, ale proč jim to Havlíček týden slibuje? To je pak depka na odstřel, když to všechno chystáte zbytečně... 

​to je fakt na palici co predvadeji....

Se pak fakt neda divit,ze lidi nic dodrzovat nebudou.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:22

Catherinne  Stejně jako slibovali vlekařům. Ne, že by vlekaři byli moje oblíbená parta, ale nechali je týden za strašně peníze zasněžovat.

Offline Garfie
28627 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:30

nonemy No mně to teda žíly trhá, poté, co prosazuje zpřísnění opatření a pak tam jde, narvanej mezi ostatníma, rozestupy žádný....a jeho reakce: „Ano, byl jsem s dvě hodiny starým negativním testem a respirátorem na legálním fotbalovém zápase s povolenou návštěvou diváků. Podotýkám, že jsem letos neměl žádnou dovolenou, natož zahraniční. Zdá se, že já smím být pouze doma,“ 

Tvl, tak on se diví, že má být doma, když to chce po ostatních!!!

Ta výjimka, co má vyjednanou klub (teď pomíjím ten samotný fakt-je to na pováženou, ale na jinou debatu) zahrnuje 600 diváků-výhradně z řad partnerů a sponzorů! Což silně pochybuju, že polovina lidí na té VIP tribuně je!! Musí sedět max. po deseti v oddělených prostorách, tak to se asi stačí podívat na fotku....

Offline JankaM
3130 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:34

Od pondělka tedy respirátory, bude se to týkat i dětí ve škole? Dětský respirátor fakt nemám

49434 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:38
Reakce na nonemy:

viktorka_od splavu Jsem měla včera, když jsem to četla, úplně stejnou myšlenku jako Ty: tvl děti nemůžou do školy a papaláši můžou na fotbal. Mě ani tak netrhá žíly, že tam byl Prymula, ale to, že taková výjimka vůbec existuje. Proč jako?

Pinot Noir v ostatních banánových republikách typu Běloruska si aspoň na nic nehrajou. poddaní si můžou chodit na fotbal jak se jim zachce, s plným vědomím, že pokud budou potřebovat pomoc tak můžou leda tak chcípnout ve škarpě. pohlavárům v lóžích se vždy dostane špičkové péče.

u nás je to sice stejný, ale fotbal zakázanej.

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:39

Sweet Potato Ten je smutnej. Ale dobrej. 

Vlekare myslim vypekli i v Italii. Ale tam asi aspon snih prirodni. Slibujou ve chvili, kdy i ten, kdo nema udaje skoro zadny, vi, ze to je nesplnitelny. Jen aby se zavdecili. Proste 30% ve volbach je vic nez aspon castecna duvera a spoluprace 70%. 

Online Catherinne
10881 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:40

Sweet Potato jo, ty jsem zapomněla vzpomenout...arogance moci je strašná věc. Asi začínám mít zase depku. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:43

JankaM To nezminovali, coz neznamena, ze to nereknou v pondeli. Taky muzes mit dve chir. rouskyKdo to bude v obchode a MHD vymahat, to nevim. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. února 2021 11:44

JankaM Jako mne respiratory prijdou jako dobry napad, ale proboha vyhlasit to v patek kolem obeda a rict od pondeli (pokud jsem to dobre pochopila) je pekne sprosty. A presne zase bez informaci, jestli i pro deti atd

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 19. února 2021 11:45

Catherinne Mam ji od vcerejska. Ale posloucham on-line hodinu tretaku o stresu a pomaha to, ucitelka je skvela!