Tak Betty Taky to vidím, když se na přednášku vzbudí, tak si to teda vyposlechne, ale když ne, tak o nic nejde. Žádný stres.
Koronavirus
Tak Betty Oni mají otevřenou loděnici?
My ne, já už málem kupuju veslařský trenažér do obýváku
a samozřejmě nejsou (hlavně bazarový) protože jsou všichni zoufalý, že nemůžou na tréninky.
Kan Tak Betty ja jsem takovy ten typ spici panna s nizkym tlakem, vzdycky me probrala cesta do skoly nebo do prace. Kdybych mela mit rok skolu online, tak dopadnu stejne, nebude me to bavit, budu lelkovat. Kdyz mam v den, kdy mam HO jeste vecer online AJ a nestihnu prochazku, tak se mi k obrazovce vubec nechce. Taky ta samotna aj online me uz tolik nebavi, i kdyz to nuda vubec neni. Vzdycky si rikam, jak to to moje dite muze vydrzet tydny a nekolik hodin denne.
andulka01 otec jednoho z kluků je trenér a mají klíče. Je to tak nějak neoficiálně. Trenažér mu trenér půjčil domu. Chodí tak dvakrát týdně je jich tam tak čtyři,pět.
Kan Jako jestli bych mohla byt pozitivni kvuli ockovani? To pochybuju, to by nam snad rekli, ze by to tak mohlo byt. V pondeli mi delali antigen test (negativni) a pristi pondeli me ceka dalsi, tak by se to ukazalo, ale fakt s tim nepocitam. Proste, jak jsem psala, mam to z vice zdroju (zdravotnictvi i socialni sluzby), ze takhle nekteri reaguji.
EDITH4B presne, svagrova taktez zdravotni sestra, taky rikala, ze jim lehlo pul oddeleni (personal), tak jsem s tim trochu pocitala, ale doufala jsem, ze se mi to vyhne.
Jsem si pro jistotku objednala pulzni oxymetr, nejak me s tou situaci tady presel humor...snad ho nebudem potrebovat![]()
Monulinecenka Díky.
A cetla jsem nazor, ktery tuto situaci dokonale vystihuje
Protože to, co se děje, jsou logické následky, věci, které se daly predikovat, taky se predikovaly a pak se staly. Jako kdyby před vámi zapálili stodolu a čekalo se, že oheň sám vymizí. Až by stodola lehla popelem, zapálila by se další a další. A pořád by se čekalo, až se to spraví samo. Vědci v mém sociálním okruhu jsou v této situaci připodobnitelní ke kolemstojícím, kterým je znemožněno hasit. Kteří opakují, že se musí hasit, že jinak ta stodola shoří. Takže víme, co se stane, ono se to stane, a pak se to stane znovu a znovu. A my na to nemáme pražádný vliv.
Zarinya no teď jsem viděla graf na novinkách, podle které světe div se, opatření zabrala za 4 dny. zajímavé.
Jiná Realita to je trochu zvlaštní, ne? Tak rychlý pokles.
Jiná Realita Zajímavé. Četla jsem ráno o Trutnovsku, že zatím pořád špatné, opatření se neprojevila.
já už ten článek nemůžu znova najít, ale byl tam graf nových případů, a asi tři dny po uzávěře to rostlo a od té doby to klesá, dokonce dost prudce, graf udělal ostrý úhel, mám pocit, že pod bod, který byl v době uzávěry (ale nejsem si jistá na 100%).
každopádně mi to přišlo dost divné.
Jiná Realita většinou se říkalo, že všechna / jakákoli opatření se projevujou tak za 10 - 14 dní?
Sweet Potato Jiná Realita tak mi to bylo divné, tak jsem si to našla znovu.. všichni nakažení vs 65 let a více:(

Kokoska Dneska sem si na tebe vzpomněla, když jsem se z minuty na minutu ocitla ve stejný situaci, jen z druhé strany
Šla jsem po skoro měsíci na jeden den do práce. V kanclu jsme tři, roušku jsem měla jen já, atmosféra z jejich strany velmi uvolněná (oni chodí do práce celou dobu, tak jsou dost okoralí), já lehce v křeči, protože po měsících doma nezvyk.
Po obědě přišla zpráva, že jiná kolegyně je c+, ty dva se mnou v kanclu se s ní viděli naposledy v pondělí/úterý. Rázem nastal fičák
Já šla hned domů a teď přemejšlím, co dělat, po počátečním překvapení usuzuju, že kromě respirátoru asi nic. Syn má jet zítra odpoledne na víkend k tchýni, tak tu jsem okamžitě varovala, a poučená tvým příběhem zdůraznila, že opravdu se ani v nejmenším nebudu zlobit, pokud hlídat nebude ... No, nicméně se mi vysmála, pohoda klídek, jsem jenom konakt možného kontaktu a ještě v roušce, takže to neřeší.
Chci si zajít aspoň na antigen zase, kdy myslíte, že to má smysl? Nejdřív v sobotu?
MP Meri Tohle asi není nijak nebezpečná situace, takhle jsem to měla, když zjistil C+ zeť, a nechalo mě to v klidu. Jeho jsem týden dozadu neviděla, jen 3 dny před tím zjištěním dceru a malýho. Tak jsem počkala, jak jim dopadnou testy a protože byli C-, nikam už jsem nešla.
Se starším vnukem, jak jsem tu včera plašila, jsem se bála spíš kvůli tomu, že mám před sebou týden, kdy se budu hodně potkávat s rodiči. Kdyby šlo jen o mě, asi bych se na to taky vybodla. Samozřejmě, že ten kamarád s průjmem byl negativní...
Asi bych se poptala, jestli šli kolegové na test a jak dopadli a sama bych si nechala potom udělat test jen v případě, že by oni byli pozitivní.
A cetla jsem nazor, ktery tuto situaci dokonale vystihuje
Protože to, co se děje, jsou logické následky, věci, které se daly predikovat, taky se predikovaly a pak se staly. Jako kdyby před vámi zapálili stodolu a čekalo se, že oheň sám vymizí. Až by stodola lehla popelem, zapálila by se další a další. A pořád by se čekalo, až se to spraví samo. Vědci v mém sociálním okruhu jsou v této situaci připodobnitelní ke kolemstojícím, kterým je znemožněno hasit. Kteří opakují, že se musí hasit, že jinak ta stodola shoří. Takže víme, co se stane, ono se to stane, a pak se to stane znovu a znovu. A my na to nemáme pražádný vliv.
Jo, tohle je vše vystihující. Můžeš jen koukat a modlit se, aby neshořel zrovna Tvůj dům.....
Kokoska Oni pujdou urcite, jsou primy kontakty 3 dny zpatky, takže to dostali i nařízeno (od našeho bezpečáka, na hygienu už nikdo nečká, ty jsou zalezlí někde hodně hluboko). Já na PCR kdyžtak podle nich, jinak antigen bych právě ráda dřív. Pro mě jsou ty testy uplně to nejmenší, mám to doslova za rohem a je to pro mě záležitost na 10 minut max. Ale fakt člověk vytrčí po měsíci čumák ven a hned přes něj dostane ![]()
MP Meri taky jsem si říkala, že bych možná mohla zajít na ten antig test, než k našim pojedu, ale nevím, jak moc se tomu dá věřit. A jestli to není zbytečný, když vlastně nikam nechodím, když už, tak jedině v respirátoru, to dítě jsem nehlídala a cítím se normálně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY