prosimvas a co znamena totok?
Vláda se bude tento týden zabývat povinným zavedením práce z domova pro pracovníky v administrativě národního hospodářství.
Vláda se bude tento týden zabývat povinným zavedením práce z domova pro pracovníky v administrativě národního hospodářství.
Jennyfor Na Slovensko dorazil Sputnik uz vcera, na letisku ho vital nas najsamlepsi premier, epidemiolog, virolog, matematik a neviemco este v jednom. Zodpovednost za ppripadne neziaduce ucinky pri ockovani neschvalenou vakcinou hodili na praktickych lekarov
.
Ale jako je s nima dost legrace...
Další muž, který nepřišel. Nový šéf komunikace zdravotnictví odmítl nastoupit
andulka01 ja uz se směju jen dost hystericky ... a utéct není kam ![]()
viktorka_od splavu myslis, ze chteji povinne poslat lidi z kanclu sektoru NH na HO?
Jiná Realita Souhlas.
A zas analogie z praxe. Namítnu, že metodika, tak jak se provádí, odporuje směrnici, a hned metelesku blesku, jak se sluší na pravého manažera, dostanu nařízeno přepracovat směrnici. Kterou poté musí iks orgánů schválit a následně zaslat na ministerstvo, doba do zahájení platnosti 3 měsíce minimal.
Přičemž by stačilo naprosto minimálně, bez jakéhokoliv omezení všech zainteresovaných, pozměnit nepsanou metodiku, klidně ústní dohodou, řekněme místo "paní X to předá paní Y" to v budoucnu "paní X předá paní Z" a vyřešeno během hodiny. Ale to by se nedalo vykázat jako proaktivní manažerské řízení.
andulka01 A nikdo se mu nediví, že...jako chce se mi plakat, fakt.
A zprávy ze dvou fabrik, na které mám přímý kontakt: "tak jsme vyklidili dve konferencky, prestehovali jidelnu, rozlepili sipky po zemi a piktogramy po zdech. Stihli jsme to do 10:25. Prvni vydej obedu zacal 10:30"
Bohužel stoly mají sice dva metry od sebe, ale po dvou, lidé mají mezi sebou plexisklo, podle nového nařízení to ale nestačí, musí u stolu sedět jeden člověk.
Zpráva z druhého bojiště: "na pohodu-zavřeli jsme jídelnu, otevřeli sál pro 200 lidi, ten je 10 m vedle jídelny a lidí si nosí jídlo tam. Není tam tolik místa, ale co naděláš."
Lamicka mne neni jasny ten pojem "administrativa narodniho hospodarstvi". co konkretne to znamena?
(my teda mame krizove plany uz z jara, kdy se s necim takovym pocitalo, kvuli sobe/firme to resit nemusim, ale...)
To je jak z Rudýho práva, akorát by nám tehdy ten HO nikdo nepovolil ![]()
Jennyfor jj presne, na retoriku RP posledni dobou vzpominam stale casteji
viktorka_od splavu ja bych asi rekla, ze kdyz pracujes treba v lesnictvi nebo zemedelstvi jako kancelarska, tak mas jit povinne na HO, ale tezko rict co tim chtel basnik rict ![]()
Lamicka aha
viktorka_od splavu ale nevim, to je jedine co me napadlo
viktorka_od splavu Lamicka Národní hospodářství = souhrn hospodářských činností uskutečněných a uskutečňovaných na území státu subjekty podnikání a domácnostmi.
![]()
barbucha Já prosím nesouhlasím s tím, aby zdravotníci jedli někde na chodbě!!! Jen jsem připomněla, že na pracovišti mají aspoň stůl, což ti operátoři nemají, nemluvím o soustružníkovi někde u ponku, ale o lidech, kteří dělají u strojů citlivých na jakoukoli špínu nebo prach. Natož jídlo.
"zdravotníci si většinou asi mají aspoň kam to jídlo odnést, stoly jsou na sesternách, ve vyšetřovnách i na chodbách pro návštěvy"
Tak to jo. Já už se lekla, že chceš, aby tam to jídlo i snědli. Jestli si ho tam mají jen odnést, tak cajk!
Asi se začínám bát, vypadá to https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vlada-projedna-zavedeni-povinnosti-home-office-pro-administrativu-40352655#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=vT6FKJYpfvH-202103021240&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz, že se ve vládě trumfují, kdo vymyslí rychleji větší kravinu ![]()
barbucha Ježiš tak promiň, prostě jsem přemýšlela, kde všude jsem v nemocnici viděla stůl.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/ockovani-rychlostesty-antigenni-testy-sasko-bavorsko-nemecko-cesko_2103011150_dok
"Srdce má tři komory"
Jak poeticky pojmuto
Realita je, ze CR je uz tak v pr...., ze uz se na to nemecko proste nemuze koukat.
barbucha Ježiš tak promiň, prostě jsem přemýšlela, kde všude jsem v nemocnici viděla stůl.
Jo stoly, ty jsou všude. Například na pitevně.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.