Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. března 2021 13:00

andulka01 zřejmě. Přitom zrovna úředníci mají ty stoly, kam si můžou to jídlo odnést.

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:01

andulka01 muze, ale statni zamestnanci maji pravo se najist slusne jako lidi, na rozdil od ostatnich nevolniku

Offline Liesel
1680 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:02

A ještě by mohly začít hygieny konat a dělat kontroly na pracovištích zda se dodržují stanovená pravidla ohledně stravování, přestávek a apod...  asi chtějí donutit majitele podniků, aby zavřeli firmy sami, protože kompemzace...

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:02

Teď jde na liště čt24, že to usnesení o zaměstnaneckém stravování v jídelnám upravili. To aby byli všichni pořád ve střehu...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:04

Lamicka Taky jsem to teď zachytila, fraška úplná, fakt.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:06

Lamicka moonlight Ano, zrovna to sem nesu. Jo a prý to omezení platilo i pro Parlamentní kantýnu, tak možná proto.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:08

viktorka_od splavu andulka01 vim jen o jidelnach mz cr a mf cr, byly zavrene pekne dlouho, fungoval jen vydej.  Ted nevim. Kazdopadne to co ted vymysli jsou fakt blbosti. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:08

kde jsou nějaké obhajovačky vládních nařízení?

je vás tu potřeba, je tu nějak moc plaček které nechápou důmyslnost opatření naší vlády.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:10

Tohle je vážně Kocourkov, on ten Sekora byl prostě vizionář!!

Online barbucha blogger
36120 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:10
Reakce na Garfie:

Teď zrovna na Idnesu čerstvě řeší, že jsou v tom "omylem" zahrnuté i kantýny pro zdravotníky, jaká hrůza! Já nezpochybňuju, že to je potíž, ale ti zdravotníci si většinou asi mají aspoň kam to jídlo odnést, stoly jsou na sesternách, ve vyšetřovnách i na chodbách pro návštěvy, zrovna paradoxně ty nemocnice jsou v tomhle nařízení nejmenší problém, podle mého názoru.

​My jsme teda jedli normálně v jídelně.

Ale na to, jak se na jednu stranu vyzdvihujou zdravotníci a jejich heroická snaha nenechat vychcípat půl republiky, je tenhle tvůj názor docela zajímavej. To mají fakt jíst na chodbách, kudy prouděj davy pacientů? To myslíš vážně?! Ve vyšetřovnách?! (tam si můžou i po gáblíku lehnout vlastně, že jo! lemplové líný) Fakt nemaj nárok ani na tu půlhodinu klidu denně po všech službách a přesčasech?

Jo jasně, chudák soustružník musí obědvat u ponku

Online Pinot Noir
30030 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:11
Reakce na Jiná Realita:

kde jsou nějaké obhajovačky vládních nařízení?

je vás tu potřeba, je tu nějak moc plaček které nechápou důmyslnost opatření naší vlády.

​Nic jsi nepochopil, Ivánku...

49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:12
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:14

pal-nepal!

Vláda změnila podle ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka (za ANO) usnesení ohledně zaměstnaneckého stravování. Nezakazuje ho, ale nařídila přísný režim sezení u stolů. Ministr to napsal na Twitter.

A ano, napsal to na TWITTER...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:15

na příkladu kantýn je vidět, jak fungují všechna opatření vlády.

ne že jsou nějaká data, na základě kterých se rozhoduje. (protože pokud by byla data, prostě by to nemohli za deset hodin znova zrušit, data by byla neúprosná) ne že je nějaký plán.

je to tak, jak jsem psala, obézní nebo ušatý vládní šašek se podívá z okna, případě vezme jen obal z nějakého zahraničního opatření (bez sofistikovaných detailů, které mají tam), do rána dá za úkol nějakému poskokovi vyrobit z toho fomrálně vypadající předpis... a máme nový zákaz.

často zbytečný, nesmyslný, často zhoršující situaci...ale máme. činnost vykázána, můžeme si dát v kantýně další větrník.

a protože obyvatelstvo to plošně nezpochybňuje, naopak drží víceméně hubu a krok, a dokonce se vzájemně osočuje a nutí to dodržovat, přístě vymyslíme ještě větší kravinu a dáme si za to větrníky dva.

49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:16
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:16

Garfie a to nedokazi domyslet, ze i ONI budou mit hlad?  To se opravdu neda. 

Pracuju ve statnim a musime neustale resit, co se nas dotkne a nasich zamestnacu, a s nimi nejde udrzet krok. Treba varianty testovani jsme predelavali uz nekolikrat. Jeden den neco pripravite, nacenite, komunikujete na vsechny mozne strany a vecer se dozvite, ze se bude neco proplacet, tak zase jedete od nuly. Tenhle bordel ve vsem se nedotyka jen soukro firem.

Online dorota
1238 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:17

andulka01 to máte v pohode, slovenský premiér zas riadi cez Facebook. Dokonca si robí facebookové ankety ohľadom opatrení.

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:18

barbucha Já prosím nesouhlasím s tím, aby zdravotníci jedli někde na chodbě!!! To bych si vyprosila!!! Jen jsem připomněla, že na pracovišti mají aspoň stůl, což ti operátoři nemají, nemluvím o soustružníkovi někde u ponku, ale o lidech, kteří dělají u strojů citlivých na jakoukoli špínu nebo prach. Natož jídlo. 

Offline Sweet Potato
40639 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:18

barbucha Hele, v Krči už jsou bez jídelny možná od loňského jara, fakt mi to přijde jako nejmenší problém. A dobře víš, že na chodbách ani vyšetřovnách jíst nemusí. 

Offline Sweet Potato
40639 příspěvků moje polička 02. března 2021 13:20

Jiná Realita Tak. A pak se může někdo divit, že lidi dlabou na všechno. Copak dokázali aspoň jednu jedinou věc udělat dobře na první pokus, šmejdi neschopný.