barbucha No vidíš, ticho, klid a davy tam neproudí!!! Já věděla, že nějaké hezké zašité místo spolu najdeme! ![]()
Koronavirus
Jinak mě docela mrzí, že ta fraška s jídelnama tak rychle skončila. Podle mě to byla konečně velmi dobrá příležitost jak pořádně a definitivně nasrat lidi - to jest velmi dobrá příležitost k vyhlášení občanský neposlušnosti!
Protože jestli Bureše poslechne jen jeden člověk, je to v prdeli... všichni by se mu měli už jenom smát, jakmile hubu votevře.
Garfie A k tomu nikoho nenakazíš! ![]()
Ale rychle tam všechno stydne!
Garfie Dobře si poradili. Jediný pozitivum na téhle době je, že na vládu nadávají už i lopaty. Otázkou zůstává, zda na to do voleb nezapomenou.
Mám v kanclu dva kolegy "jak bejvávalo za komoušů dobře", zrovna probíhá debata jak je Sputnik určitě skvělej.
Hele a co kdybyste se přestaly hromadně navážet do státních zaměstnanců? Jako přiznávám se, že mi to celkem leze na nervy. Ty státní se o žádnou výjimku nikoho neprosili, není potřeba na ně soustavně kydat hnůj (ačkoli jsme docela zvyklý). Jsem teda trochu i vysazená na ty tendence snižovat ve veřejným sektoru plošně platy. Jako viděli jste ty tabulky? To fakt není žádná vata. Zmrazit klidně, popř. snižovat lokálně, ale plošný snižování je fakt výsměch. Že někdo sedí 8 hodin denně na úřadě (na HO) přeci automaticky neznamená, že dělá hovno.
No, hezky pěkně.
Tak nemůžu říct, že by mě to překvapilo. Spíš mě překvapila moje reakce. Já už ani nemám sílu se nad tím egomaniakem vztekat, naopak mě z toho zamrazilo a teď už je mi jenom smutno.
Jo stoly, ty jsou všude. Například na pitevně.
Jako černej humor, ale mám po přečtení téměř rozražený čelo o kroužkovou vazbu šanonu ![]()
MP Meri no my za to fakt nemuzem, ze vas dementni zamestnavatel proti vam stve ostatni lidi, s tim jdi na lamparnu. a po snizovani platu tady myslim nikdo nevolal, to si pletes
MP Meri Já myslím, že to není namířený na státní zaměstnance, jako spíš na hlavy, co ta opatření vymýšlí.
Lamicka Aha, tak já ti to věřím, já to spíš teda beru podle vlastního postoje. Mě by ani nenapadlo, myslet si, že státní zaměstnanec rovná se nohy na stole. A třeba zrovna MP Meri tady už několikrát oslnila podrobnýma znalostma. Tím, že se mě to netýká, tak to třeba ani nepostřehnu nějak výrazně v té debatě. Já jsem zase citlivá na jiné věci. Myslím, že je to spíš takový kolorit, jako nadávání na učitele, lékaře a podobně...pokud jsem někdy udělala na to téma nemístný vtip, tak se pochopitelně omlouvám!!! ![]()
Lamicka fakt tady?
viktorka_od splavu Myslela jsem, že příčetnej člověk dovede odlišit zhovadilý nápady vedení (ne že by Babiš nebo vláda byli zaměstnavatelé státních úředníků) od postavení řadovejch zaměstnanců, ale asi jsem se spletla. Něco o línejch a rozežranejch úřednících, tu padlo několikrát, nemyslím si tedy, že přímo z tvejch úst Garfie , ale tu preventvní omluvu beru ![]()
viktorka_od splavu Ano, tady.
MP Meri mozna by bylo fakt uzitecnejsi zamyslet se nad tim, proc proti vam at uz umyslne nebo neumyslne stvou. viz napad s jidelnama vyhradne nestatnich pracovist..
MP Meri kliiid.. Tohle je přece typické pro pavlacove bojovnice. Hrrrr na ně!! Na koho? To je jedno, on se vždycky někdo najde.
zazase si najdou rychle novou senzaci a budou se trumfovat, která objeví víc šokující důkaz vládní tuposti. (netuší, že je to zbytecna prace, ale fakt je to bavi) každý normální člověk to vidí taky. Jen nemá tu potřebu pavlacovych senzaci.
To chce zůstat v klidu. My, co o vládě iluze dávno nemáme, víme svy, jenom to nepotřebujeme pořád dokola rozmazavat a rozpatlavat a nebavíme se tím. A nepotřebujeme si dodávat pocit vlastní neomylnosti a vsevedoucnosti.
![]()
viktorka_od splavu já si myslím, že nejužitečnější by bylo, kdyby ses konečně začala zamyslet ty.
Dadoo ježiš přesně, ten pocit "vy jste tupé stádo, které nad ničím nepřemýšlí, jen já dokážu myslet a odhalit krutou pravdu", tu z některých přímo odkapává.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY