Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Sweet Potato
40639 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:50

MP Meri mozna by bylo fakt uzitecnejsi zamyslet se nad tim, proc proti vam at uz umyslne nebo neumyslne stvou. viz napad s jidelnama vyhradne nestatnich pracovist..

​No to mi teda napověz. (Státní zaměstnanec vskutku nejsem)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:53

Garfie ja uz nevim, kdo to tu kdy vypustil, prechazim to, ale jsi hodna, ze se nam preventivne omlouvas .

Mam zajimavou praci, i kdyz me ted stve ta covidova agenda (i treba protoze z ni chytam vetsi depky a gro moje prace kvuli ni ustupuje dopozadi), cizi nazor mi muze byt ukradeny, vim co umim a kolik toho zvladnu, ale obcas to zamrzi, zvlast, kdyz zrovna padam na hubu a nevim, co driv. 

viktorka_od splavu Ano, tady.

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:54

Sweet Potato ja to nevim, prave. a fakt si nemyslim ze statni maji byt hlady, ale tohle rozdelovani mi proste hrozne vadi.. stejne jako kdyz ten potap vystrcil chtel sebrat cast platu lidem na ho a pak se opravil ze "statnim" jako proc? ja prave chapu ze luza to vita, je to bezvadne populisticky, ale komu tim prospejou

Offline viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 02. března 2021 15:56

Lamicka no tyo, tak snad jsem to nebyla ja, to se preventivne tez omlouvam

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. března 2021 16:27
Reakce na Pinot Noir:

​Nic jsi nepochopil, Ivánku...

​presne...

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 02. března 2021 16:46
Reakce na Isca:

​Jako černej humor, ale mám po přečtení téměř rozražený čelo o kroužkovou vazbu šanonu

​Jen se nedělej a prostě přiznej, že jsi v práci usnula. Nejsi ty státní zaměstnanec?

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 02. března 2021 17:02

barbucha Státní ne,  ale nefachčenko jsem, vezmu normálka haldu papírovejch  dokladů, nasypu do komplu, zmáčknu tlačítko a pak už jen s holkama pijem kafe a drbeme 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. března 2021 17:05

viktorka_od splavu preventivni omluva se prijima. Ono to psane slovo je osemetne, moje vykriky proti montovnam taky muzou byt chapany vselijak, pritom rozhodne nejsou mireny proti lidem, kteri v nich pracuji. Timto se jim preventivne omlouvam tez.

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 02. března 2021 17:14

Isca 

To je práce snů!

Já jsem si teda mimochodem nevšimla, že by se tady nadávalo státním zaměstnancům. Z veškerýho osazenstva znám asi pět šest tetin resp. o nich vím, co dělaj... jinak vůbec netuším. A že je státní aparát přebujelej, to ví každej - i Bureš, kterej na boj s nadměrečnou administrativou musel chudák přijmout další úřednický posily

Ale ne každej státní zaměstnanec chrápe 8 hodin v zašlým kanclu... to se holt nesmí brát jen podle ministerstev

Offline 0zero7
11927 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:06

Nestiham docist vsechno, prosim vas jak je to s pravidly v CZ ohledne soc styku. Nekdo mi vcera rikal, ze je to osetrene a ze krom vlastni domacnosti se nesmi clovek s nikym stykat. Dotycny tvrdil, ze je to primo uvedene v narizeni, ja jsem to nikde nezaznamenala, ale je dost mozne, ze mi to uniklo, protoze je v tom hokej. Dekuji. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:07
Reakce na Garfie:

barbucha No vidíš, ticho, klid a davy tam neproudí!!! Já věděla, že nějaké hezké zašité místo spolu najdeme!

​Ehm, tedy TAM je teď poněkud přeplněno...

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:08

Fiction  No mně to napadlo hned, jak jsem to napsala...

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:11

0zero7 Ano, v tom aktuálním třítýdenním nařízení to je, doslova se tam nařizuje

"3. omezit na nezbytně nutnou míru kontakty s jinými osobami než se členy domácnosti" + venku max. dvě osoby (jsou tam nějaké výjimky), ideálně ve vzdálenosti 2 metry, pokud je to možné. 

Offline Karja
44915 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:38

MP Meri Hele něco podobnýho už už he mě chtělo vypadnout. Ale jak nejsem už 8 hodin zasita v tom kanclu, tak nestíhám nějak reagovat a věčně formulovat. Ale souhlasím s tebou, taky jsem si toho všimla a jelikož se tu o některých ví, co dělají, tak mi to přišlo docela hnusný. Zvlášť když tu všichni přispívají hlavně v ty pracovní časy, tak to moc sedí:-D:-D

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:41
Reakce na Garfie:

0zero7 Ano, v tom aktuálním třítýdenním nařízení to je, doslova se tam nařizuje

"3. omezit na nezbytně nutnou míru kontakty s jinými osobami než se členy domácnosti" + venku max. dvě osoby (jsou tam nějaké výjimky), ideálně ve vzdálenosti 2 metry, pokud je to možné. 

​Já myslím, že si s nějakým nařízením nemusíme trápit své hezké hlavičky

Jak se tak rozhlížím po internetech, zjišťuji že jsme země, kde zítra znamená včera: závodky původně zavřené se již otevřely... rodinná karanténa byla zkrácena... požadavek na předkládání dokladů (povolení k pohybu) pouze v papírové podobě byl již rovněž opuštěn.

Stačí chvilku počkat, a možná bude rovnou zrušen i stav nouze. Jestli to nestihli už teď, zatímco tady píšu...

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:45
Reakce na barbucha:

​Já myslím, že si s nějakým nařízením nemusíme trápit své hezké hlavičky

Jak se tak rozhlížím po internetech, zjišťuji že jsme země, kde zítra znamená včera: závodky původně zavřené se již otevřely... rodinná karanténa byla zkrácena... požadavek na předkládání dokladů (povolení k pohybu) pouze v papírové podobě byl již rovněž opuštěn.

Stačí chvilku počkat, a možná bude rovnou zrušen i stav nouze. Jestli to nestihli už teď, zatímco tady píšu...

​Už i toto pozměnili? A já se s tím tisknu

Offline barbucha blogger
36121 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:48

whiskas 

Ty trdlo

Prostě tady stačí jen počkat... kdo chvíli stál, již stojí opodál! 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-cr-protiepidemicka-opatreni-vytistene-doklady-cestovani.A210302_131830_domaci_mkop

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:54
Reakce na Pinot Noir:

Dadoo ježiš přesně, ten pocit "vy jste tupé stádo, které nad ničím nepřemýšlí, jen já dokážu myslet a odhalit krutou pravdu", tu z některých přímo odkapává.

​ježiš děkuju  made my day! 

Offline whiskas
21131 příspěvků moje polička 02. března 2021 18:56

barbucha Chce to prostě hrát hru, kdo to déle vydrží .

Offline Karja
44915 příspěvků moje polička 02. března 2021 19:02

whiskas Hele ségra kvůli tomu jela odpoledne do práce:-D Tak snižovat mobilitu je třeba:-D