MP Meri mozna by bylo fakt uzitecnejsi zamyslet se nad tim, proc proti vam at uz umyslne nebo neumyslne stvou. viz napad s jidelnama vyhradne nestatnich pracovist..
No to mi teda napověz. (Státní zaměstnanec vskutku nejsem)
MP Meri mozna by bylo fakt uzitecnejsi zamyslet se nad tim, proc proti vam at uz umyslne nebo neumyslne stvou. viz napad s jidelnama vyhradne nestatnich pracovist..
No to mi teda napověz. (Státní zaměstnanec vskutku nejsem)
Garfie ja uz nevim, kdo to tu kdy vypustil, prechazim to, ale jsi hodna, ze se nam preventivne omlouvas
.
Mam zajimavou praci, i kdyz me ted stve ta covidova agenda (i treba protoze z ni chytam vetsi depky a gro moje prace kvuli ni ustupuje dopozadi), cizi nazor mi muze byt ukradeny, vim co umim a kolik toho zvladnu, ale obcas to zamrzi, zvlast, kdyz zrovna padam na hubu a nevim, co driv.
viktorka_od splavu Ano, tady.
Sweet Potato ja to nevim, prave. a fakt si nemyslim ze statni maji byt hlady, ale tohle rozdelovani mi proste hrozne vadi.. stejne jako kdyz ten potap vystrcil chtel sebrat cast platu lidem na ho a pak se opravil ze "statnim" jako proc? ja prave chapu ze luza to vita, je to bezvadne populisticky, ale komu tim prospejou![]()
Lamicka no tyo, tak snad jsem to nebyla ja, to se preventivne tez omlouvam![]()
Jako černej humor, ale mám po přečtení téměř rozražený čelo o kroužkovou vazbu šanonu
Jen se nedělej a prostě přiznej, že jsi v práci usnula. Nejsi ty státní zaměstnanec? ![]()
barbucha Státní ne, ale nefachčenko jsem, vezmu normálka haldu papírovejch dokladů, nasypu do komplu, zmáčknu tlačítko a pak už jen s holkama pijem kafe a drbeme ![]()
viktorka_od splavu
preventivni omluva se prijima. Ono to psane slovo je osemetne, moje vykriky proti montovnam taky muzou byt chapany vselijak, pritom rozhodne nejsou mireny proti lidem, kteri v nich pracuji. Timto se jim preventivne omlouvam tez. ![]()
To je práce snů!
Já jsem si teda mimochodem nevšimla, že by se tady nadávalo státním zaměstnancům. Z veškerýho osazenstva znám asi pět šest tetin
resp. o nich vím, co dělaj... jinak vůbec netuším. A že je státní aparát přebujelej, to ví každej - i Bureš, kterej na boj s nadměrečnou administrativou musel chudák přijmout další úřednický posily ![]()
Ale ne každej státní zaměstnanec chrápe 8 hodin v zašlým kanclu... to se holt nesmí brát jen podle ministerstev ![]()
Nestiham docist vsechno, prosim vas jak je to s pravidly v CZ ohledne soc styku. Nekdo mi vcera rikal, ze je to osetrene a ze krom vlastni domacnosti se nesmi clovek s nikym stykat. Dotycny tvrdil, ze je to primo uvedene v narizeni, ja jsem to nikde nezaznamenala, ale je dost mozne, ze mi to uniklo, protoze je v tom hokej. Dekuji.
barbucha No vidíš, ticho, klid a davy tam neproudí!!! Já věděla, že nějaké hezké zašité místo spolu najdeme!
Ehm, tedy TAM je teď poněkud přeplněno...
Fiction
No mně to napadlo hned, jak jsem to napsala...
0zero7 Ano, v tom aktuálním třítýdenním nařízení to je, doslova se tam nařizuje
"3. omezit na nezbytně nutnou míru kontakty s jinými osobami než se členy domácnosti" + venku max. dvě osoby (jsou tam nějaké výjimky), ideálně ve vzdálenosti 2 metry, pokud je to možné.
MP Meri Hele něco podobnýho už už he mě chtělo vypadnout. Ale jak nejsem už 8 hodin zasita v tom kanclu, tak nestíhám nějak reagovat a věčně formulovat. Ale souhlasím s tebou, taky jsem si toho všimla a jelikož se tu o některých ví, co dělají, tak mi to přišlo docela hnusný. Zvlášť když tu všichni přispívají hlavně v ty pracovní časy, tak to moc sedí:-D:-D
0zero7 Ano, v tom aktuálním třítýdenním nařízení to je, doslova se tam nařizuje
"3. omezit na nezbytně nutnou míru kontakty s jinými osobami než se členy domácnosti" + venku max. dvě osoby (jsou tam nějaké výjimky), ideálně ve vzdálenosti 2 metry, pokud je to možné.
Já myslím, že si s nějakým nařízením nemusíme trápit své hezké hlavičky ![]()
Jak se tak rozhlížím po internetech, zjišťuji že jsme země, kde zítra znamená včera: závodky původně zavřené se již otevřely... rodinná karanténa byla zkrácena... požadavek na předkládání dokladů (povolení k pohybu) pouze v papírové podobě byl již rovněž opuštěn.
Stačí chvilku počkat, a možná bude rovnou zrušen i stav nouze. Jestli to nestihli už teď, zatímco tady píšu...
Já myslím, že si s nějakým nařízením nemusíme trápit své hezké hlavičky
Jak se tak rozhlížím po internetech, zjišťuji že jsme země, kde zítra znamená včera: závodky původně zavřené se již otevřely... rodinná karanténa byla zkrácena... požadavek na předkládání dokladů (povolení k pohybu) pouze v papírové podobě byl již rovněž opuštěn.
Stačí chvilku počkat, a možná bude rovnou zrušen i stav nouze. Jestli to nestihli už teď, zatímco tady píšu...
Už i toto pozměnili? A já se s tím tisknu
.
Ty trdlo ![]()
Prostě tady stačí jen počkat... kdo chvíli stál, již stojí opodál!
Dadoo ježiš přesně, ten pocit "vy jste tupé stádo, které nad ničím nepřemýšlí, jen já dokážu myslet a odhalit krutou pravdu", tu z některých přímo odkapává.
ježiš děkuju
made my day!
barbucha Chce to prostě hrát hru, kdo to déle vydrží
.
whiskas Hele ségra kvůli tomu jela odpoledne do práce:-D Tak snižovat mobilitu je třeba:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.