999 jako u vseho bych zvazila negativa a benefity. Urcite vyckat aspon 2 tydny po druhe davce a pokud pak benefity trajdani (=slunce v dusi atd.) budou prevazovat, tak at s respikem trajdaji... ![]()
Koronavirus
Brněnské ženy, nemáte náhodou někdo info, jak to vypadá na BVV? Naši se 1.3. registrovali, ale doteď jim nepřišla ta druhá sms, že se můžou objednat.
999 Tak hlavne, ze to tata uz ma za sebou! Trajdala bych s opatrnosti. Ja jsem byla na ockovani vcera a dnes me tak boli hlava, ze jen lezim. Zrovna je tak hezky...![]()
matka byla na očkování včera...a dnes ji bolí druhá ruka
jako varovali ji, že bude ruka hrozně bolet, protože bolela prý úplně všechny, ale ji bolí neočkovaná ruka. fakt hrozně.
Luna Byla jsem v patek odpol. taky na prvni. Vecer hodne bolela ruka, zimnice, druhej den jsem zcasti prospala, s teplotou. Dnes uz dobry, vcetne ruky.
Luna Zrovna jsem na tebe myslela, jak jsi to zvládla. A proležet jeden hezkej den je v pohodě, jaro už klepe na dveře :-).
viktorka_od splavu
Asi ano...je to asi vysvětlení na to původní téma, že proto někdo kdo má pozitivního v rodině nedodržuje karanténu a trajda po venku
Jenže tihle v předchozích 90 dnech v nemocní nebyli. Taky si nemyslím, že by se dala v třípokojovém bytě zvládnout totální izolce jednoho člověka.
TorrahPřátele mých rodičů, oba 75 byli s těžkým průběhem v nemocnici a už jsou doma. Ani si zatím nestěžují na žádné následky. Spousta pacientek se nám taky vrátila i z nemocnice, tak šance je.
bram Našemu taťkovi taky nepřišla ještě SMS, brácha ho registroval též 1.3.
999 Náš taťka trajdá po obchodech celou dobu, o dodržovaní hygieny z jeho strany vím své. Nemocí má víc než celá rodina do kupy a je po několika operacích srdce. Já bych mu rozhodně nemohla nic doporučit a nakázat už vůbec ne. Je to palice.
...to je zajímavé, ten Tvůj odkaz.!.
Já teda dítě dávno nejsem, ale shodou okolností(covid jsem prodělala v říjnu),
jsem před týdnem měla:
- zvětšenou uzlinu na krku - ne mandle, jak při angíně, ale prostě uprostřed výšky krku fakt bouli/velkou uzlinu, která na dotek hodně bolela, a když jsem na ní nesahala, tak mi bylo od toho "jen" špatně, právě jako u angíny.
- večer zvýšenou teplotu
- bolely mě plíce. Přes den i v noci mě ta bolest budila. Bolely úplně celé, po celém obvodu, velikosti
- blbě mi tlouklo srdce, jakoby bolavě, do krku
Když to trvalo pět dní, znejistěla jsem a volala své doktorce. Jenže ta údajně má zrovna covid, takže má někoho zastupujícího. Tak jsem se na to vyprdla.
Je mi lépe. Resp. zbylo mi jen to divné srdce, které mi v noci tluče jakoby bolavě a hůř se mi dýchá.
Hm.
Tak uvidím...![]()
Maky Ročník 45 jen pár hodin, ale my tu máme malou nemocnici, nebo nikdo nechce očkovat, nevím![]()
Renusatko díky. Doufám, že to taky zvládnou. Držím palce a myslím na ně fest.
Miru ten PIMS se týká dětí do 19 let. Že můžete mít jiné pistcovidove symptomy tím vůbec nerozporuji, ale zas není potřeba to prehanet.
...jooo, já si vždycky říkám, že dokud nelehnu = dokud můžu fungovat, tak - co už.
Myslím pozitivně, melu si v hlavě do omrzení, že jsem zdravá a hotovo. A uvidí se![]()
Děkuju...
999 Tak rodiče už jsou po očkování? Moji se k tomu nemají a otec "trajdá" jako obvykle. Vím, že ho nepřesvědčím, tak se snažím alespoň se tím nestresovat.
whiskas nejsi odpovědná, za chování druhých. Hlavní, je, se víš, žes udělala vše, co jsi mohla.
Amen. ![]()
whiskas Zatím jenom otec, matka je zaregistrovaná a čeká na termín.
Dadoo Díky
, vím, že víš. A nešel ... (neb se mu ulevilo). Tak se snad něco změní při pravidelné kontrole koncem března.
999 Jak jsi to dokázala? Tvoji rodiče se do očkování také moc nehrnuli, co si pamatuji.
whiskas Otec chtěl, matky na oko dělala fóry, ale nakonec se ráda nechala zaregistrovat. Já nedělala nic, nepřemlouvala jsem ji.
Miru nechala bych si udělat PCR test, nerada ti to písmu, ale klidně můžeš mít reinfekci...
Já byla opět ve čt 10hod v ambulanci a přijde mi, že v rámci small talk s pacientkami a přáním pevného zdraví vyšlo, že ho skoro 50% z nich už mělo. Myslím, že se to promořování fakt daří ![]()
Ad nežádoucí účinky- u mladších ročníků jsou častý, jsou dost příšerný a jsou hodně variantní... po první dávce jsem nezvedla ruku nad horizontálu, po druhý jsem polehávala týden, samozřejmě jsem ale šťastná, že jsem mohla být očkovaná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY