barbucha no, pokud mám naději, že se na nás dostane dřív než v létě, ať je moc nepřesvědčuje ![]()
Koronavirus
Asi mají fakt slíbený nějaký dodávky, jinak si ten optimismus (nebo pesimismus?) nedokážu vysvětlit.
Jinak jo, jen ať zbyde víc na normální lidi, odpírači ať si trhnou nohou. Jen škoda, že to můžou roznýst na nevinný (což by se s takovým tetanem nestalo, pokud by dotyčnej hrdě odmítal i tetanovku například), že to nečapnou jen sami...
barbucha hele, jestli vám budou nějaký vakcíny přebývat, stačí říct, jsem tam do hodinky :)
barbucha Taky beru vakcínu, jakoukoliv schválenou, jestli teda nevadí, že jsem ta nižší pozice. ![]()
viktorka_od splavu continuity Jiná Realita fakt nevim, jen mi to rikaly jako zajimavost.
U nas dnes testovalo temi slavnymi testy pro skolaky (poslali to uradum), kdo sel, tak negativni, ale hrozne testu pry letelo do kose, protoze vysly neplatne ![]()
barbucha Ja teda byla na Homolku 2 tydny registrovana a kdyz PIN2 nedorazil, tak jsem zmenila misto a do dvou dnu jsem ho mela. Tak nevim, jestli soudruzi neudelali nekde chybu![]()
barbucha udelam si vylet z Ostravy![]()
barbucha A ti sanitáři jsou asi nějaká specifická skupina, ne? Přijde mi, že si díky práci myslí, že o zdravotnictví hodně ví, ale přitom se nedostanou k vážným případům, takže mají pocit, že o nic nejde nebo co...Kamarádka, co dělá v nemocnici kaplanku si na ně stěžuje pořád, prý u nich chodí zásadně bez roušky, na upozornění kašlou, na podzim jim to tam jeden týpek od obědů prokazatelně roznesl....
barbucha az zacnete ockovat lidi z ulice, dej vedet.
Lamicka to je taky možné, že test vyjde neplatně? My dostaneme ze stejné várky, zřejmě, tak abych věděla, s čím počítat.
Jiná Realita škodovka hodně dbá i na prevenci, měří teplotu, nikdo na lidi netlačí, aby nedodržovali opatření. Kdo může, je na HO.
barbucha Je to smutné a každého života je škoda. O to dřív se ale dostane na mě, přiznávám, že s tím, jak přibývá mrtvých kolem mě, začínám mít strach.
Mirka asi tak...
Dneska jsem měla pocit ilegální činnosti, podařilo se mi ze zapáskovaného regálu koupit čtverečkovaný sešit.
Mirka jj, zobrazí se jiná barva čárky
Mirka potom je treba si klast otazku,proc ve skodovce dal testovat.pokud opakovane udela 24k testu a najde 160pozitivnich(a to nevim,jestli potvrzenych),tak by negativa teto akce vyrazne prevazila nad pozitivy. Doufam,ze nikdo neceka,ze se testovanim srazi pozitivni na nulu,a mene nez procento pozitivnich testu je neuveritelne cislo.
Jiná Realita ty antigenní testy mají větší smysl, pokud se ta skupina lidí testuje pravidelně třeba každé tři dny, pak ten záchyt není tak špatný. Jednou za týden je málo.
Kan To jo, Jen vždycky pobaví. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY