Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 11. března 2021 21:13

brrr Zrovna dneska jsem narazila na zapaskovany papírnický zboží. Maj dojem že v online škole děti nepíšu do sešitu? Že děti nepotřebuju kreslit, modelovat, tvořit? Normálně mi vstaly chlupy na zádech.

Nehledě na to, že mi došel pracovní blok. A co nemám napsaný, neexistuje

Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:10

andulka01 No, můžeš si objednat online Já prodavačce řekla, že ten sešit fakt nutně potřebuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2021 23:36

andulka01 u nás funguje papírnictví na výdejní okénko. Zavoláš a oni ti to prodají. Je to na hlavu, v zásilkovně mám balík z papírnictví, chtěla jsem víc věcí, ale musela jsem tak koupit i  křídy a bublifuk, ať máme venku co dělat.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. března 2021 23:38

andulka01 já jsem koupila barevný papíry na rohlíku

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 12. března 2021 00:35

Evaeva prej v nějakym hračkářství, dracik nebo pompo, už nevím, fungujou telefonicky objednávky taky. A dochází k paradoxu, že něco vidíš za vylohou a musíš zavolat do té prodejny, přestože prodavačka vidíš přes sklo. A ona ti vytvori v systému objednávku, zjisti, zda to mají fyzicky na prodejně (mají, ty to vidis přes sklo) a pak ti dovolí si to vyzvednout

True Story, mamka takhle kupovala teď dárek pro vnučku k narozeninám. 

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 12. března 2021 00:39

brrr mě už to tak štve, tisíc drobnosti a doprava dvakrát dražší než blbý fixky. By mě zajímalo, v čem jsou dompotřeby a květinářství důležitější než papírnictví, kde je ta laťka? 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 12. března 2021 00:48

žluťásek Muž si takhle telefonoval s paní z malého papírnictví poblíž, stáli proti sobě dokonce u pultu, jakože objednávka...A když došlo na výdej, tak zjistili, že ona nemá terminál na kartu a on nemá hotovost.Teď už známe obchod, kde se prodává směs papír-hračky-drogerie a protože drogerie a žena za pultem, tak tam jde koupit všechno

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 12. března 2021 02:22

žluťásek takto fungujeme od predVianoc. Tento týždeň v našom okresnom málo meste konečne spustili výdaj cez okienko v dom.potrebach a železiarstve (jedna budova), ale ja som už dvakrát robila on-line nákup dom.potrieb.

Offline Potrefenáhusa
39017 příspěvků moje polička 12. března 2021 06:29

žluťásek my zas máme na zasilkovne tohle

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:02

žluťásek takhle to dela i treba sportissimo. Jdes tam, reknes jim co potrebujes, oni ti to prinesou, vyfotis si kod a posles jim to emailem nebo zatelefonujes a oni ti to pipnou na pokladne. 

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:19

brrr ja takhle ze zapaskovaneho regalu vzala hracku pro narozene mimino, a sla jsem pres samopokladny. A taky jsem mela pocit jak kdybych delala kdovico

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:22

Lamicka do sportisima kdyz jsem stala ve fronte na objednavku tak prisel chlap a prodavacky se ptal, ze by si tu bundu co chce potreboval vyzkouset a pak by si ji objednal... 

Offline letfenixa
10938 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:28

A ešte perlička, ako mi muž kupoval kyticu na Valentína. Bol v Kauflande, je tam kvetinárstvo s vydajom. Prišiel tam, povedal predavačke čo chce, ona mu dala tel.cislo, zavolal jej, ani to nezdvíhala a kyticu mu predala.

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:51

rasaNori my byly ve Sportisimu něco vyzvednout, já čekala frontu. muz u toho tak chodil kolem a uviděl se v zrcadle, tak si povytahl kalhoty... a prodavačka mu vynadala, že u nich se nesmí zkoušet. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. března 2021 07:54

continuity vyhravas

Offline continuity
43588 příspěvků moje polička 12. března 2021 08:16
Offline Pavlena
6925 příspěvků moje polička 12. března 2021 08:21

continuity vidis a decathlone si klidne vsechno vyzkousis, to spatne vratis, akorat musis mit vse nejdriv objednany a zaplaceny. Ja platila kartou a vratili mi to hotove..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2021 08:56

žluťásek takhle fungoval Dráček u nás, ale prý už to nedělají. Je to blbé, nákup těch drobností, pár týdnů to člověk vydrží, ale po půl roce už těch věcí chybí dost.

Ty květinářství Hamáček vysvětloval, že je to, aby lidi mohli koupit kytice a věnce na pohřeb. 

Offline Kokoska
35157 příspěvků moje polička 12. března 2021 08:58

Evaeva jojo, v květinářství v supermarketu běžně věnce a kytice na rakev prodávají :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. března 2021 08:59

Kokoska no navíc si myslím, že tohle může zařídit pohřební služba, vždyť na pohřeb může jen pár lidí, tj. nejbližší rodina, která to tak stejně dělá.