Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 17. března 2021 11:25

​to já přece vím a za běžných okolností to nemá na nic vliv. Ve chvíli kdy na výsledek testu navážeš nějaká práva či povinnosti tak už to vliv má sakra velký

​asi tomu úplně nerozumím, jak to myslíš... že by tu odpovědnost měl někdo převzít? 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 17. března 2021 11:41

viktorka_od splavu ale mas na ne navazenou povinnost od zacatku prece - izolaci. 

Online viktorka_od splavu
49444 příspěvků moje polička 17. března 2021 11:44

nolita no, myslim ze je to kazdopadne zajimave tema

Lamicka pravda

Offline Myrtila
5439 příspěvků moje polička 17. března 2021 11:48

INCOM1 No, a jak pise Jos, nez se dostane na nas mlade a zdrave, mozna bude dostatek dat ze zahranici. 

Offline Korsičanka blogger
13507 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:30

nonemy Taky jsem to ráno četla - jen měla vzniknout už před rokem Ale zaplať bůh za ni.

Offline slniecko admin
19650 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:38

Dadoo super!

Ako reštaurácia to nie, ja budem tiež rada, čímkoľvek budem ďubnutá (až na Sputnik), až na mňa príde, ale trebárs mama má veľa autoimunitných ochorení a jej imunológ jej vyslovene odporučil ak vakcinovať, tak mRNA vakcínou pre istotu.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:42

Moje vlastni mama, sikovna a chytra zenska, co si nedavno dodelala vs titul, si mysli ze ockovani je na houby a tak se ockovat nenecha, astra zeneca je fuj, pocty nakazenych a uzdravenych jsou ok a tim padem je presvedcena ze je to jen nafouknuta bublina... Me uz se ji ani nechce presvedcovat, akorat se vzdycky pohadame.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 17. března 2021 13:47

No, vývoj očkování kojících budu muset pořádně sledovat. Nebýt v 6. měsíci, mohla jsem už být skrz práci na univerzitě očkovaná, kolegyně z kanclu už to má za sebou. V létě nebo na podzim už podle mě nebude takový nával na očkování, ale budu to určitě řešit... Snad se už do té doby bude vědět víc.

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2021 14:06

JanieB To urcite, bude uz dost dat. Ja bych se k ockovani taky dostala snadno, ale zatim jsou lidi, co to potřebuji mnohem vic a je mi to proti srsti. Doufam, ze v dubnu protlacime tchana, kterému je sice "jen" 66, ale je strasne tlusty. Jsem na nej uz roky nastvana, ze s tim nedela vubec nic a jen se cpe uzeninami. No a neni zatim dost stary, aby mel na vakcinu narok. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. března 2021 14:22

Jos 

V dubnu už by měli jít 60+ bez ohledu na zdravotní stav, ne? Já teda doufám, kvůli rodičům.

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:09

Tak sme dnes opustili čierny okres, prešli cez dva susedné do Žiliny a mama ... nie je zaočkovana. v piatok sa udrela do lakťa a má ho zapálený plus opuchnutú ruku. Do druhej ruky ju očkovať nesmú kvôli prekonané mu lymfedemu. Takže sa teraz prihlási na ' čakačku' a uvidíme, kedy príde na rad.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2021 15:15

letfenixa to je na nic. 

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:18

Evaeva úplne

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:21

letfenixa achjo.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:30

Myrtilaco jsem tak ruzne cetla na fb diskusich v lekarskych skupinach, tak prevazna vetsina kojicich lekarek se ockovat nechala. Take v Izraeli, USA a Britanii se dle referenci lidi co tam ziji, ockuji kojici, dnes jsem cetla, ze v Izraeli od ledna i tehotne zeny a uz maji soubor novorozencu kteri se narodili s transplacentarne prenesenymi protilatkami od matek. Za mne osobne: kojim 7- mesicni dite a kdyby mi nekdo nabidl vakcinu kteroukoliv z tech 3 dostupnych, jdu bez vahani. Onemocnet covidem je dle mne mnohem vetsi riziko nez se nechat zaockovat. A taky logicke mi pripada, ze kdyz covid pozitivni zeny koji, tak proc by se mela bat kojit zena po vakcine? Ale odkazy na studie ti nedam, nemam cas dohledavat... 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:30

letfenixato je mi luto

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:36

Zarinya mnum ďakujem

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2021 15:36

mnum Souhlasim. Jen ted a tady u nas je to tak, ze kojici zena na materske /rodičovské se k vakcine nejspis nedostane. Pokud tedy zaroven nepracuje v kritické infrastruktuře. Snad za par mesicu ta moznost uz bude.