OliveOyl Drž se, fakt před váma smekám.
Koronavirus
711990 u muže respirátory nosí, teď jsou navíc většinou doma. Ale zrovna dneska tam byl a říkal, že viděl kolegy, jak spolu obědvají
Tak hlavně že nosí respirátor i na záchod. U nás hřiště oficiálně zavřený jsou, ale nejsou zapáskované takže na to všichni kašlou. My se zatím držíme, byli jsme jednou a to na úplně prázdném, ale nevím, jak dlouho vydržíme.
711990 u mě i u muže v práci se respirátory nosí a fakt přísně. nemusím akorát když jsem sama v kanceláři, společné prostory nebo sdílené kancly bez debat.
tv no doufejme, snad to bude fungovat lépe, než tahle aplikace předvídá.
Tak já mám historku, náš známý, průkopník našeho japonského pobytu, Číňan Duong s rodinou měl dnes odletět-na rozdíl od nás má rezident card, takže může. PCR testy před odletem-on i žena negativní, pětileté dítě pozitivní! Nikam nechodí, nemá tady žádné kamarády, je prakticky nonstop zavřený s matkou v panelákovém bytě! Takže zrušené letenky a za dva týdny nový pokus.
já nedočetla diskusi ještě do konce, ale zdaleka to není ojedinělý případ. Známí takhle málem neodletěli na dovolenou, naštěstí šli okamžitě na další test v jiné laboratoři (rozmezí odběrů 24 hodin) a oba negativní![]()
Kammila to je fakt bezva, hlavne se musi dit chyba i opacnym smerem, takze nekde vesele behaji ti "negativni" ![]()
Pavlena tak s tím naštěstí zatím zkušenost nemám. Ale o té falešné pozitivitě jsem četla i v souvislosti s nějakými našimi fotbalisty
mnum
83 lidí? To je nějakém mega hřiště, ne?
Evaeva taky mne to prekvapilo, zas tak velke to hriste neni
na jinem je to jen 28, to si uz i spocitas ![]()
Kammila Blby je, ze pokud musis pocitat jeste s nejakou rezervou, nez dostanes vysledek, tak opakovany test nemusis stihnout. :-( A teda mimochodem, pokud jsi pozitivni, nesmis na druhy test pred skoncenim karanteny.
Garfie tak to jsem netušila, ale teda na férovku - šla bych na ten opakovaný test taky...nějak celému systému už moc nevěřím. Mému manželovi vystavil ÚZIS omylem žádanku pro pozitivitu, přitom do jejich ISIN měl odeslaný PCR test samoplátce od laboratoře negativní..takže asi tak. Nejdříve přišla žádanka ÚZIS a teprve potom certifikát od laboratoře o negativitě. Málem dostal infarkt, že má po dovolené taky
Kammila Tak ono je to svym zpusobem logicky, jsi proste v karantene. Ja to zjistila, kdyz jsme chteli vyuzit nasi karanteny a vyrazit za hranice a utekla nam ta moznost o par hodin.
Jinak muz dnes ma dva kolegy, kteri maji dnesni negativni antigen z prace a zaroven jim dnes prisel pozitivni vysledek z PCR, na kterych byli vcera soukrome.
999 Už jsem se z tý sebelítosti vyspala :)
OliveOyl Mne ted rikala znama o obci, kde to maji ve vsech rodinach, protoze pozitivni pripady 2 ucitelek nehlasila skolka a deti to poroznasely. No a plno lidi tezky prubeh, vcetne zdravych lidi do 40 let. Momentalne tam maji cca 100 pozitivnich a to byli na vetsich cislech.
Lamicka tak to je mazec... jako já vim že to tu melu furt dokola, ale posledně moje nemocný dítko všechny svoje kontakty obvolalo, hygiena se nám opět neobtěžovala ani ozvat.. ředitelka té školky by měla být hnaná k odpovědnosti, doufám, že bude.
Že to neni pravda prosim

OliveOyl To není sebelítost, to je pud sebezáchovy. Jen to sem piš a nadávej na ty idioty.
Sweet Potato kolega vcera vypravel, ze umrela kamaradky jeho maminky (maminka ma 90 let, takze asi podobny rocnik), ze sla za doktorem, ze ma horecku a kasel a on ji dal antibiotika, na zadny test ji neposlal, pak to asi nabralao rychly spad, tak umrela na covid...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY