crazydaisy 999 Dadoo to se tak hezky čte ![]()
Koronavirus
crazydaisy ona jede do Breclavi
999 to je skvělé. Navíc i ten milý přístup může pomoci těm nervózním. Fakt pozitivní toto číst.
AprilTwelve nonemy Dadoo crazydaisy Já napsala i děkovný dopis
.
999 Kam? Já bych napsala stížnost.
ionicera asi na nemocnici pod kterou to spadá.
Na co si chceš stěžovat? Že jste si nemohli vybrat vakcínu?
999
to je od Tebe hezké
nonemyurčitě vše proběhne v pořádku,maminka byla dnes na druhé dávce- taky jižní Morava.,je moc spokojená s tím jak to probíhalo.
Konecne jsem premluvila maminku, aby se preregistrovala do Hradce Kralove. Vcera to udelala a dnes ma termin na sobotu! V Pardubicich by cekala jeste rok![]()
Tak já přidám taky něco pozitivního...
Dnes u nás zatím nejstarší očkovaná paní 95 let se zářícíma modrýma očima. Jen s hůlkou v doprovodu pečovatelky. Na televizi prakticky nekouká, raději si čte, luští křížovky. Žasla jsem, jak jí to pořád pálí
.
Další pán bez hole, stále aktivní řidič - nechtěla jsem věřit, že má už 92.
A paní 80+ po rakovině prsu jako jediná s namalovaným srdíčkem na respirátoru!!!
Všichni správně nasazený respirátor a ani jeden hned po pozdravu nevychrlil, čím očkujeme.
Jsem z nich všech byla úplně naměkko
.
Nám stojí v lese hlídka střežící hranici okresu a vždycky jsou hrozně milí. No a ten dnešní voják by mě mohl kontrolovat denně.
brrr to rika moje segra, ze se ji po jedne konkretni hlidce bude velmi styskat :)
brrr v lese hlídají hranici okresu? ![]()
continuity Jasně, v lese přímo u značky. Akorát tam hranice dělá takový divný výkus a když chceme do našeho lesa, který je na katastru naší obce, tak musíme asi 50 m ujet v jiném okrese.
Lamicka No, akorát já jsem měla dneska v autě mamku a děti. Taková škoda ![]()
brrr jo takže na silnici.
rodiče (na Slovensku) byli včera naočkovaní AZ, nežádoucí účinky mají jen minimální (mamka bolest ramene na dotek a táta pocení a únava). Mám z toho radost ![]()
Během týdne je naočkovaná babička a tchán. Oba bez problému. Termín pro tchána mě mile překvapil, je mu čerstvě 70 a během 14 dnů má hotovo.
continuity přesně tak. Souzním s tvým komentářem.
Lidi by se omezovali dobrovolně, kdyby vnímali, že to nějak funguje, že platí sejná pravidla pro všechny, a kdyby v tom byl jasný systém. Jasně říct co a proč se zavádí, jasně nastavit, kdy to skončí. Když se nedá definovat konec časem, měl by se definovat jinak, stavem, ale hlavně jasně. Neviděla jsem jedno dítě od 30.12., druhé a rodiče od 4.2., pak jsem měla karanténu do 4.3. (příznaky žádné, test negativní) a od 1.3. se nesmí mimo okres... a do kdy? Nikdo neví.
A mám to porušovat? Mám si naplánovat neodkladnou služebku? Nebo nevidět děti a rodiče celé měsíce? Když jiní nedodržují vůbec nic a efekt současných opatření se de facto nedá odhadnout?
Dadoo Právě , že mohli a vůbec nikdo se tím neřídil , čím se očkuje se naši dozvěděli až těsně před očkováním a naopak tam ještě byly blbé řeči, když se vám to nelíbí, odmítněte, ale hned tak se jiné nedočkáte. A šlo jen o organizaci, protiže vím už o pár lidech, kterým bylo úplně jedno, čím se naočkují a měli pfizera. Nemyslím, že by byla astra takový průšvih, ale štve mě to o to víc, že jinde to asi vypadá jinak. A je mi docela líto rodičů, mají docela strach. Teda, jen mamka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY