Pavlena ok, dobré vědět. Jen v těch patnácti mi to přišlo krutý. Tak ale ono každý zabíjení bylo v tom věku nápor. Někdy používal plyn, myši ve skleněné nádobě, pohled zblízka, brr. Nebo injekci. Třeba na toho králíka. Hadovi uříznul hlavu.
Koronavirus
Jennyfor metody u jineho zvirectva nevim, ale zrovna na mysich dela vedu moje kamaradka a vim, ze se u ni pece o pokusna zvirata velmi resi, opravdu se nesmi trapit zbytecne. Teda dela vedu v USA. Ale tak nejak si chci myslet, ze je to stejne vsude.
711990 Šťouro
.
Já se priznam, ze si stejně nepamatuju nic, pamatuju si učebnu biologie, rady mikroskopu na lavicich a ty strasny hodiny s temahle pokusama od 7 rano, pamatuju si jméno učitele i kdo suploval, když byl dlouhodobe nemocnej...... ale to je tak všechno, jaký pokusy se tam od těch 7 rano dělaly, to fakt bohužel
Jo a taky pamatuju zakladku osmiletou, takže 2.stupen od 5.tridy
Biologie by pro me byla za trest, je mi spatne i z mrtvyho pavouka na parapetu. Kdyby tam nekdo vrazdil mysi nebo mi ukazal kravske oko, tak umru! Ale bavi me to kreslit, tim nikdo netrpi.![]()
Luna hele ale ty tvy kresby jsou dost anatomicky, to bych odpor k biologii necekala..![]()
Pavlena No vsak pisu, desne rada to kreslim. Ale nerizla bych si.![]()
Ale kostry miluju, odjakziva. To je krasa, architektonicke skvosty
Trepky, kuchani zab atd...NE!
Velice zajímavá facebooková diskuze, skoro bych to dala do vtipu nebo OMFG, podle osobnostního založení každého clena. námi milovany matematik, který neumí počítat. a právnička zabývající se lidskými pravy, která vypisuje řeči tak na úrovni Mengeleho. Já ji nikdy moc nesledovala, jsem celkem překvapená.
continuity bože to je hnus.. no, já si o obou jmenovaných nic moc dobrého nemyslela, tak v tom budu pokračovat i nadále
Harmonogram návratu do škol
Sweet Potato chudaci deti ve skolkach, az se udela teplo. Maji mit maximalni pobyt venku, takze budou behat a skakat, za chvili budou ty rousky mit oslintane...
Kokoska už tady proběhlo, že chtějí, aby v tom i spaly?
tv to nevim, az tak to nesleduju. Vnuk chodi vetsinou domu po o, tak ted to bude jasny uplne.
Mimochodem minule rikal Babi, ale my s Adamem nespime, my si spitame! Tak to by jim v nahubcich asi moc neslo. Ono je kolikrat blbe rozumet nahlas, natoz si spitat.
Kokoska vnuk už je předškolák?
Sweet Potato Pochopila jsem správně, že bude 2x týdně antigenní test a k tomu ještě PCR test?![]()
tv buď jedno nebo druhé.
Ja uz sem psala o kamosce, co nosila rousku od jara i v lese a doma a nakazila se u jidla v praci. Takze deti budou s rouskou spat, ale pak na sebe budou prskat nekolikrat denne u jidla.. ![]()
viktorka_od splavu jo, tomu starsimu bude v lete 6. Asi dostane odklad, ale skolku ma povinnou i tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY