Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:04
Reakce na Garfie:

Upřímně řečeno, za mě teda, ať už ten zatracenej lockdown skončí a lidi přestanou cárat venku a vrátí se do supermarketů a kaváren!!

​Já souhlasím a ještě bych to maličko poupravila:

Upřímně řečeno, za mě teda, ať už ten zatracenej lockdown skončí a lidi přestanou cárat do špitálu  a vrátí se do supermarketů a kaváren!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:09

Sweet Potato continuity Jasně, že nemůžeš za to, že lidi neumí číst a poslochají jen půlku. Jen vidím ty důsledky denně. Já jsem tím spíš chtěla říct, že teď sedí doma mnohem víc lidí a i to chození do obchoďáku mělo na imunitu lepší vliv než sedět doma. Že mi to řeknou u vážení a odůvodní tím váhu je jiná věc, jen prostě žasnu kolik lidí sedí doma úplně.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:13

Mohučanka jako.. jasneze to je opruz, kdyz lidi, obzvlast tvi blizci, premysli kolenem... akoraz imho to napoak starost vlady JE! oni se nechali zvolit presne temi hloupymi (ne jenom, ale je jich proste vic, takze logicky ano), tem tedy vladnou a tem prave by meli sva narizeni spravne adresovat

kecy, ze hloupi lide nechapou a kazi spravna opatreni... ta opatreni proste nejsou spravna/dobre vysvetlena, protoze je lide nechapou. uplne elementarni vec.

Offline Garfie
28628 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:18

Fiction Ano, k tomuto prohlášení se můžu taky přidat!!! 

49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:18
Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:32

continuity to si asi delas srandu, ze "prochazky na cerstvem vzduchu" jsou na roven pravidelnym sportovnim aktivitam, ne? ne kazdy ma podminky/moral cvicit doma a treba plavani, fotbal nebo tenis si moc na zahrade nedas.. hriste jsou kdyz ne zakazana tak nedoporucena+rozhaneni policajty na udani.. ja nejake kilo navic nepovazuju za katastrofu, ale tu kondici teda jo

​No. A je to jedno s druhým.

Osobně nechápu, jak se můžu nakazit v bazénu, kde prakticky plavu v chlóru a kde se (v mým obvyklým čase) vyskytujou další, ať nežeru, čtyři lidi Záda už mam totálně v háji, doprčic, nikdy v životě jsem tolik netoužila po pár tempech!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. března 2021 12:36
Reakce na Fiction:

​Já souhlasím a ještě bych to maličko poupravila:

Upřímně řečeno, za mě teda, ať už ten zatracenej lockdown skončí a lidi přestanou cárat do špitálu  a vrátí se do supermarketů a kaváren!!

Už bych to taky brala. Měla jsem v lednu už končit, že to bude lepší. Zatím jsem tam pořád

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:09

Tem ktery chybi pohyb, doporucuji zacit behat nebo rychlochuzi. Zdaleka nejefektivnejsi cinnosti pro zlepseni fyzicky a hubnuti. Staci obout lepsi boty, navliknout podprsenku a zahodit vymluvy

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:17

ice a proto mám teď svou novou hračku. Teď jsem dala tátovi oběd a mám chvilku pro sebe.

Otevřela jsem si okno, je tam nádherně, výhled mám do borovic a dala jsem si desetiminutovku, nejmenší rychlost, ale do kopce. Hrozně mne to baví, sluníčko svítí, dejchám vzduch a pozoruju straky, jen si tak šlapu a je mi fajn.

Holt to teď nejde jinak. A až zas půjde, tak budu doufám připravená na větší výkony i venku.

Offline SunEclipse
3506 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:26

Jennyfor ráda čtu, že už máš problém s dopravou vyřešen

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:31

SunEclipse jj, včera jsme to se synkem systémem Ing. Pavel Pavel nějak dostrkali.

Byl to trochu logistický oříšek, ale všechno dobře dopadlo a jak jsem psala v hubnoucím vlákně, už jsem si za večer vyrobila namožený zadek. Tak aspoň vím, že tam pod tou horou sádla ještě dřímá nějaký chudák sval  

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:36

Jennyfor Přeju hodně nachozených/naběhaných kilometrů a koukám, že ing. Pavel Pavel měl na nás starší gardu vysoce edukativní vliv 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:40

Jennyfor drzim palce at te elan neopusti. Mne osobne ten pohyb fakt pomaha drzet se fit i na duchu, jinak nevim jak bych rozdychala ten rocni nepretrzitej HO.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 29. března 2021 13:49

ice ty mas dobre ze uz muzes jit sama, ja musim vyresit hlidani holek a kdyz se dostanu jednou za 2-3 dny tak jsem rada. Muz vcera zase na 5 dni odjel, a uz jsem uvazovala ze je vecer uspim a pujdu ale nemuzu je nechat doma samotne... 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:02

rasaNori tak jasne. Ja spis reagovala na takovy to jak se mam hybat, kdyz nemuzu se psem dal nez 500m od baraku a vo mam delat, kdyz jsou zavreny bazeny a posilovny. Protoze bud chci a hledam jak a nebo nechci a svaluju to na lockdown. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:13

ice Já myslím, že tady nikdo takový ani není, kdo by se vymlouval, že se nedá jít ven. Jen v té naší věkové generaci pacientů 60+ je to opravdu každá druhá a u chlapů to bude ještě horší.

Jen teda mně určitě chození nenahradí zavřenou posilovnu, i když denně nachodím 15 km a cičit doma můžu, ale taky to nikdy nebude takové, stejně tak když někdo dělá pravidelně nějaký sport několikrát týdně. Mým synům chůze nenahradí fotbal, florbal, můj manžel může běhat a nenahradí mu to hokej. Nesedíme doma, ale už je otrava, že můžeš akorát chodit.  

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:26

Renusatko ale jo, pise se to na predchozi strane celkem jednoznacne

49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:36

Renusatko  presne presne. ze si v tom zas nekdo hleda jine vyznamy, jeho problem

49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:37

ice celkem jednoznacne psala continuity, ze se prece da chodit na prochazku, tak proc by nekomu chybel sport

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:43

viktorka_od splavu Myslím, že continuity těma procházkama reagovala na tu část rozhovoru s doc.Koutnou, že je důležitý pohyb na čersvém vzduchu, a že ten se provozovat dal.