Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:09

Karoleena a podělíš se prosím, na co teď cvičíš? Tedy pokud je to v češtině, musím tomu pořádně rozumět, protože mi při cvičení padají brýle, tak si je sundávám a houby vidím :)

Offline 999
19894 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:10

OliveOyl Kdybych věděla, co ti s tím přivodím, tak to slovo na L sem vůbec nenapíšu...:-).

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:15
Reakce na OliveOyl:

​No já nevim, přece jenom, ty láčkovci...

​Nic si z toho nedělej. Jak jsem tu psala, že se dcera učí o trepce velké, kterou tady na rozdíl ode mě taky všechny znaly, tak jsem ji bez učebnice zkoušela a místo trepky jsem chtěla popsat toho laloka Stejně obdivuji, jakou tady mají všechny paměť. Já mažu po hodině, max. dvou

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:15

999 Vždycky jsem chtěla indiánský jméno a Neznalaláčkovce je dobrý :)

Sweet Potato :D jo táaak, tak to je dost láčkovců ve vlákně s birkenama :))

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:17

OliveOyl a teď už opravdu jdu googlit. 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:19

A oni to mechurniky.

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:20
Reakce na Gatita:

Prijde mi, ze na behani musis byt dost fit a ne mit pocit, ze se ti pri kazdem dopadu rozsype kostra, to pro bolava zada a pichave koleno proste moc neni. Uz aby otevreli ty bazeny. Jak to tu ctu, bude tam pekne narvano. Hlavne je blbe, ze proste neni kam jit. Muz vcera pohlidal deti, at odpoledne vypadnu. Chodila jsem tu po  ulicich, vzpruha pro telo i ducha nula nula nic. Uz aby tohle celosvetove cviceni skoncilo. 

​jojo, přesně. navíc já jsem loni v květnu přestala v práci chodit na obědy a místo toho půl hodiny chodila po okolí, které tam máme fakt pěkné, je to kraj města a víceméně lesopark (a opakovala si při té chůzi angličtinu) - no úžasný nápad to byl.. akorát mi to vydrželo jen do podzimu, protože společný oběd v práci s těma pěti kolegy co tam na sebe pokřikujeme od jednotlivých stolů je kolikát můj jediný sociální kontakt za celý týden. těch ostatních šest dní se snažím aspoň obcházet doma okolo baráku, jenže na našem konci města se o čerstvém vzduchu nedá mluvit, většinu roku tady leží smogový dekl. jediný výsledek na kondici, co pozoruju, je ten, že když o víkendu přemluvím muže ať jde se mnou, tak ujdu deset kilometrů ani o tom nevím a on se mnou další měsíc odmítá jít

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:31

nonemy Nově nabyté informace bohužel taky mažu. Ale ty nabyté v dětství, použitelné akorát tak v křížovce nebo AZ kvízu, ty držej.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:48

Sweet Potato a u me jeste cim vetsi blbost, tim trvanlivejsi :)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:49
Reakce na Sweet Potato:

nonemy Nově nabyté informace bohužel taky mažu. Ale ty nabyté v dětství, použitelné akorát tak v křížovce nebo AZ kvízu, ty držej.

​přesně!! doteď si pamatuju definice z fyziky a chemie (a láčkovce taky), jiskerský a pionýrský slib, spoustu básniček, že se ve druhé třídě vybíralo 84 Kčs na plavání, ale teď nejsem schopná udržet v hlavě nic..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2021 17:56

Karoleena já zas mám problém doma cvičit něco dynamičtějšího, u čeho se víc zapotím. Nevím proč, ale vůbec mi to nevyhovuje. Navíc jsem na sebe měkká, ve skupině lidí se víc zmáčknu. Ale právě jsem se vrátila z běhání, bylo to super, i když kondička veškerá žádná.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 29. března 2021 18:14
Reakce na Sweet Potato:

OliveOyl Zajdi si na doučko k nějaké manikérce, ty obvykle mívají krásné láčky.

​Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem to pochopila.......

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 29. března 2021 18:18
Reakce na OliveOyl:

999 Vždycky jsem chtěla indiánský jméno a Neznalaláčkovce je dobrý :)

​Chtěla jsem navrhnout "Ta-co-umí-s-HFNO", ale problém je, že při ledabylé vyslovnosti vypadává předložka "s" a vůbec ....ten konec jména

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 29. března 2021 18:53
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:15

nonemy edit: teď jsem si teprv všimla, v jakým jsme vlákně, zmigruju odpověď vedle do cvičícího vlákna 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:36

ice Má to jednu malou, ale podstatnou vadu. Běhání mě vůbec, ale vůbec nebaví  a k chůzi potřebuju cíl.

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:47

Já si myslím, že ta ztráta kondice nebude tak hrozná u nás tady mladejch holek, jasně přibude nějakej špek a při výstupu do kopce se zadejchame, ale furt o nic nejde. Horší to bude u těch starších lidí, někteří opravdu chodí ven málo, žádné do Alberta třikrát za den jako dřív atp.Take dost lidí omezují návštěvy a kontakty a kolik lidí má třeba rodiče o hůlce, ať už doma nebo v pečovatelaku a pravidelně s nimi chodili, protože jinak by se nevydali?  A nebo ty děti, ztratit víc než rok sportovního koníčků mi přijde moc, snad je to zase chytne! Tohle mi přijde hrozny, naše kondice totiž zase bude, když budeme chtít;-)

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:49
Online Garfie
28627 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:02

Karja To máš pravdu, u té staré generace to může být průšvih. :-( A u dětí vlastně taky, teď jsem byla se synem na pravidelné prohlídce a doktorka se ptala "a dělá nějaký sport?" No nedělá...:-/